Февруарската дружина, чака снежната партина!

• 27 907
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Честито на всички малки рожденици, ставащи днес на 3 годинки. Да са здрави, щастливи и послушни дечица  Hug

# 721
  • София
Да почерпя от името на Ева по случай днешния празник  Grinning

На всички рожденници, които пропуснах да поздравя- много щастие, здраве и весели игри  Hug

# 722
  • Стара Загора
Честит рожден ден на цялата банда, която празнува днес! Щастливо детство, много радост и здраве!

Честит празник на всички, кой какъвто празнува  LaughingДа сте пияни от любов през цялата година.

# 723
  • София
Честит Рожден Ден на цялата банда днес и на всички, които сме пропуснали bdbaloni
Да са ни здрави, щастливи, с много късмет и по малко непослушни порастналите ни децича Heart Eyes

Влизам набързо като вестителка на добри вести:
Бадем нощес е родила. Дани си има братче - Владимир. Да им е жив и здрав малкия юнак и само радост да им носи. И майката и бебчо са добре.
joya, А тортите на Диди не стига, че изглеждат прекрасно, но са и невероятни на вкус. Пробвала съм ги нееднократно Peace

# 724
Ей, прекрасна новина!!! Честито, Бадемче!!! Нека ти е жив и здрав и в живота му да има много любов, щастие и радост!!!  Hug  newsm51

Честит рожден ден на Ева!   bouquet Нека е здрава, весела и щастлива!  Hug

# 725
Честито на малките ни рожденици днес!

На Бадем, честит син Владимир! Да е здрав и игрив!

# 726
Ехааа, Честит Влади на бадемче! Нека расте здравичък и с много късмет.
Еми, да ви е жива и здрава голямата 3-годишна хубавица ЕВА!
Мартин пък вчера пак направи спазъм...днес уж е по-добре, ама моята нервна с-ма, тотално се разбива. Къде съм тръгнала за 2-ро дете, не знам...
Гърлото пак ме мъчи, вече ми писнА, какво ли не опитах за имунна с-ма, имам чуството, че тоя моя организъм няма подсилване и това е...Оплаках се...
Честити празници на всички, които празнуват днес.

# 727
Честит празник на принцеса Ева! Нека усмивката не слиза от лицето и!

Честит празник на Валето! Желая му много весели игри и пакости безчет!

Добре дошъл на този свят на бебе Влади! Желая му късмет в живота!

# 728
  • Стара Загора
Бадемче, да ти е жив и здрав Влади - много радост да ти носят с кака Дани  Grinning
Бързо възстановяване и те чакаме със снимков материал Hug

# 729
  • София
Честито на малките рожденици днес ! Пожелавам им много здраве, щастие и дни изпълнени с усмивки

Честита рожба и на бадем-чето! Да е здрав, послушен и много да радва мама и тати, малкият Владимир!

# 730
  • offshore & overseas
Момичета, ние се завърнахме преди 5 дена, ама ме тресе леко депресивна нотка и пиша чат пат само в новата отчетна.

Благодаря ви за прекрасните пожелания, връщаме ви ги стократно!!

Някои от вас вече са видели наЩо гардже, а онези, които не са и любопитстват, могат да направят бърза справка ТУК.

Честито на всички, чиито поводи сме пропуснали и специално на Евичка и Бети и останалите днешни рожденици. Нека бъдат здрави и щастливи!!

# 731
Мяу добре дошла  Hug,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕВА и на всички празнуващи, да са преди всичко здрави и игриви.
Честит Владко, Бадемче 100 торти за рожден ден да му правиш!!!
Цвете ненам коги съм изпуснала, ама я сподели какъв спазъм прави Марти и какво се случва, и малко чудно звучи  "Къде съм тръгнала за 2-ро дете, не знам...", да не си подхванала втората вълна  Shocked???
Филмчетата са особено опасни за хлапетата на едни познати повтаряше магаре от ледената епоха 3. Нашия пък вика това е бляк и няма да го ям, яж си го ти  ooooh!.
Весел празник на всички

# 732
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ МАЛЧУГАНИ!!

Бадем, честит син Владимир! Да ви е жив и здрав и само радост да ви носи!

# 733
    Честит син на Бадемчето - много здраве, щастие и много радости да носи на мама и тати  Hug Hug Hug

Честито и на всички пораснали дечица , който съм пропуснала през тези дни да са живи и здрави и много, много игри  Hug Hug Hug

Мяу - прекрасно малко коте Люси, много е сладичка  Hug Hug Hug

# 734
  • София
Честит рожден ден на всички пораснали дечица.
Честит Рожден ден на днешните рожденици Вики и Яна! Да растат здрави и усмихнати девойки и много да радват мама и тати   bouquet
Честит син Бадемче,Да ви е жив и здрав! Кака Дани да слушка най-вече  Hug
Мяуче,добре дошла. Скорошно възстановяване и никакви депресии  Hug
Валето пък вчера така и не я разбрах какво е направила. Следобеда трябваше да излизаме и съм оставила бебо на спалнята готов за тръгване, а тя уж се дообличаше до него. Излизам за 1 мин. от стаята, връщам се и бебо на земята, а нашата го държи под главата, ама той не плачеше само гледаше странно. Предполагам, че го е вдигнала, ама той вече си е тежък, към 8кг и тя го е пуснала на земята  Shocked Аз я питам ударил ли се е, обаче с по-висок тон и тя се разплака, усети че е направила лошо и не можа да ми обясни какво прави бебо на земята. Да не казвам, че последните дни си я водя с мен до тоалетната, че вече не смея и за секунда да я оставя сама с него, че или ще е легнала върху него, или го бута и преобръща. Така, че новородилите мамчета пазете бебоците, че не знаете какво ще им хрумне на по-големите  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт