Февруарската дружина, чака снежната партина!

• 27 990
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Ха, добър ден...
По повод подаръците- не знам...даже взех да се размислям по темата: ние с моя мъж като имаме нужда и можем да си позволим си купуваме, каквото ни трябва. Аз сега дори накупих подаръците си и за РД и Коледните празници, та тогава нищо не чакам. Поръчвам по интернет и бързам, да не изпусна... Mr. Green На мъжо поръчах разни дрешлета, парфюм...И всъщност ние оставаме без изненади под елхата...Е, да де, ама може да го пренесем на детето това, щото си мисля, ми за какво да му взимам нещо кой знае какво, той си има играчки, книжки, дрешки...Със сигурност няма да го оставя без подарък, просто си мислех на глас...споделям...Мислих си за някакъв вертолет...ама много мъчно ми идват идеи  Rolling Eyes
Списъка на скай е екстра, но моя дивчо не признава такива вкусотии..Ааа, хапва домашни мекици на баба и хляб с кис. мляко. МаГАЛинки също много обича.
Засега ще сме си тримка в стая...А това за спането- уж е ОК, ама тази нощ ме разби, буди се мрънка, бълнува нещо, иска при нас- взех го. Рита, въртя се, накрая беше сложен пак в леглото и уж спахме... Tired

# 91
  • Стара Загора
Добръъъъйййййй дееен!
Анимче, имаш доста неизвинени, как ще ги оправяш незнам   smile3534
За Коледните подаръци съм в голяма чуденкса както всеки път. Единия за Ивка ще е кукла бебе с разни аксесоари, че да има за кого да се грижи и тя като се роди бебока Laughing
За яслата не съм го измислила още... Иска ми се да е нещо занимателно и не много скъпо.
Иначе на баба си е казала, че иска акордеон - нали ми е голяма певица Laughing
А с моя мъж на всяка Коледа си подаряваме дрехи. Вярно не е изненада, но пък е приятно пазаруването и избирането заедно. Само дето този път аз ще съм пас, че с тумбака какво да си купувам.

Скай, мерси за списъка със закуските, има неща за които не бях се сетила. И аз гледам да е разнообразно, но на моменти се изчерпвам откъм идеи. Незнам дали вашите деца се впечатляват от декорации по сандвичите, но т.к Ивка трудно закусва/ в смисъл мотка се, гледа тв, лигондри се с една дума/ отвреме на време за я впечатля правя фигурки по филийката я с колбас, я с кашкавал - правила съм човечета, камиончета и разни др. има ефект определено.Другото коео харесва е да й нарежа сандвича на хапки и тя сама да си забива коктейлни сабички и да хапва.

Айде че много стана. Хубав ден от мен  Hug

# 92
в готварския има една тема за декорации на сандвичи - големи красоти..
аз не декорирам защото Ники се храни разделно.. с две думи яде салама,после сиренето, после кашкавала и накрая хляба.. хляб в манджа не яде поради което недолюбва и попарата.. но като е гладен всичко яде..
ние за празниците си купуваме общ подарък.. техника някаква..
Ники си поръча на Дядо Коледа малък подарък с малки коли..

# 93
  • София
При Марти манията по пластелинените мишки премина в мания по пластелинени слончета. Да видим какъв ще е следващия звяр...

Тази събота и неделя така се случи, че си отходихме по гостита и вчера преди лягане Марти каза, че "много му харесвало да ходи на гости". Разбира се разходихме 2 броя слончета да покажем на домакините и цяла вечер ги храни с "орехи с дупки", защото само там може да влезе хоботчето.

# 94
Подаръци:
Калоян има строен и точен списък с 3 неща, няма да го надхвърлям, защото е и рожденик по Коледа и се получава натрупване на подаръци от всички страни: кристали, лунен пясък и моделин маймуна.
Моника каза: искам розов подарък, така че при нея нещата са по-лесни даже  Laughing
Освен другото, книги ще купя и за двамата, още не съм ги избрала.

# 95
Маги да не береш ядове с пясъка.. четох вдруга тема че бил толкова ситен, че като се набие в килим изпиране няма.. подходящ бил за навън - вила или тераса..

# 96
Скай твоя Ники много прилича на мен  Laughing и аз така от малка се храня разделно, хляба не го смесвам с нищо, е вече на сандвичи го ям ама иначе бях съвсем така. И аз мерси много за списъка, има неща които дори не знам какво са.
 За подаръцитя, за коледното парти ще му подарим комплект пъзели, а за вкъщи се чудя между два по големи комплекта на лего дупло, че вече не му достигат частите от малките. От майка ми (понеже при нея и баща ми от край време си имаме уговорка - аз избирам те го взимат) ще има  Морска костенурка, която прожектира звездички, а от баща ми писта  с камиона Мак и Светкавицата. Другите му баба и дядо доколкото разбрах са се спрели на кола с дистанционно и книжки и моливи за оцветяване. На всички сме поръчали и да издирват плюшена играчка Франклин  Rolling Eyes Той, освен изброените неща искал и влакче с Мечо Пух и Тигър ама незнам дали ще го огрее, все ми се струва че в много ще му дойде.
 А какъв е този лунен пясък и кристали newsm78

# 97
Маги да не береш ядове с пясъка.. четох вдруга тема че бил толкова ситен, че като се набие в килим изпиране няма.. подходящ бил за навън - вила или тераса..

Ние имаме една малка кутийка, наистина е много ситно и коварно, мисля да се играе с него на село при майка ми  Laughing

Roro, кристалите са едни камъни, които се поставят във вода, посипват се с някакъв прах и отгоре им се образуват кристали. Гледахме реклама по Дисни, но досега не съм успяла да ги намеря никъде. Crystal magic се казваха май..

лунен пясък

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 18:33 от baby_doll

# 98
в Toy Town имаше някакви кристали..

# 99
И аз за Лего умувам.. но за това над 4г, защото Дупло нямат хубав комплект с много гуми..  иначе Франклин и аз търсих миналата година за едно дете така и не намерих

# 100
кристали има и тук.. http://translate.google.bg/translate?js=y&prev=_t&hl=bg& … p;sl=de&tl=bg
в темата се организират достаки за 3 евро на поръчка..

# 101
За коледните подаръци:

Вики си пожела червена кола с кормило и ключове , да сяда в нея и да я кара ей така ( показва как върти волана  Laughing Laughing) Обаче акумулаторна кола вече купихме и не знам какво ще правя, Харесах от La reoute-a това :http://www.laredoute.fr/vente-chariot-de-bricolage---cars-.aspx?productid=324171732&documentid=419509&categoryid=0&pos=11_n_n&numberpage=1. ама не знам колко време ще ми го доставят и дали си заслужава парите... Тази марка я има и в БГ, но точно тази играчка я няма.  Джъмбо отваря на 26.11 в Пловдив и ще огедам и там - със сигурност ще ми дойдат идеи. Пък  току виж съм намерила една червена кола с ключове и кормило ...  Laughing

# 102

Radostche от този сайт доставката е десет дни.. в темата My toys в подфорум на пазар се организират общи поръчки за всеки град.. в началото на декември ще се пускат поръчки за коледа.. излиза по 3 евро доставката.. аз го бях харесала това, но засега съм се спряла на друг тип играчка...

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 14:02 от sky*

# 103
хмм, не можах да намеря играчки на Smoby?  newsm78

# 104
Няма смоби имадруго подобно.. редактирах се

Общи условия

Активация на акаунт