"Морално ли е кърменето на обществени места"

• 6 761
  • 155
  •   1
Отговори
В "Здравей, България" тази сутрин...
Млада търговка се изказва против кърменето навън- било"кравешко и нехигиенично"...
А Милен Цветков толкова приятно ме изненада  Hug

# 1
  • Къде ли не
Ех, успахме се и го изпуснах предаването! Я разкажете как беше накратко. Praynig

# 2
Enimna,виж в архива на НОВА.Трябва да го има.

# 3
  • София
Неприятно съм изненадана, че единственият, който всъщност защити кърменето на всякакви места, беше... единственият мъж, Милен Цветков... и една певица, де...

Аргументите "против": хигиена (!?!?!?), изтъкване на процеса, запазване на съкровеността (!?!?!), неприятната гледка за околните (разхождаш се с приятелката си из парка и виждаш ТОВА)...

Майката с дете почти не се изказа, но пък се възпротиви на показното кърмене (не е редно кърмачката да си съблече блузата и да си увие шал за кърмене пред всички)...

# 4
  • До хладилника, който обичам
Ех, ще търсим архив, за да видим, явно Simple Smile

# 5
И аз искам да го гледаммммм Praynig Praynig PraynigСега ще го търся.Във vbox-a го няма.Сега ще видя в архива на Нова. PeaceДано да го нямеря,че и аз се успях ooooh!

# 6
Певицата се казва Цветелина.Аз останах с много добри впечатления от нея.МНого добре се изказа жената.Изобщо не разбрах майката с бебето каза ли нещо ...но то около мен е лудница ,може и да е казала нещо ,ама да не съм разбрала....пък Милен ми идеше да го разцелувам.... Embarassed

Мислех ,че някоя от вас ще участва  newsm78

В "Ние ,жените " имало ли е такава тема ? Thinking

# 7
  • Пловдив
Аз го хванах към края чак - майката с бебето не я чух да казва нищо.
Много се втрещих на основното им възражение - липсата на хигиена. Едната - певицата - казваше, че си имало къпрички, да се почиствали гърдите преди кърмене  Shocked Другата пък - някаква лекарка май - я апострофираше, че истинска хигиена можело да има само вкъщи с топла вода и сапун ...
Леле аз колко нехигиенично съм си гледала детете тц, тц...
И се чудех преди 3 г. на показното кърмене на главната разни дядовци като ни гледаха казваха, че нехигиенично било Mr. Green

# 8
Абе най сигурно е циците в стерилизатора, и тогава излизаш. Ама за навън да си ги държиш в индивидуални найлонови торбички. Хигиена му е майката!
Ако откриете архив, давайте да видим що за обсъждане е било. Все още се изумявам как тази тема може да предизвиква толкова дискусии  Whistling

# 9
http://www.novatv.bg/bg/videos/view/1575/
ето, и аз още не съм го гледала

# 10
Много бяха компетентни с тая хигиена  Crazy Ако може и в белина да си топнеш циците ще е най-добре!  Crossing Arms
Милен се справи чудесно  Grinning

# 11
И аз бях очарована от Милен  Heart Eyes
И верно - що за аргумент е хигиената??!?! Те май друго не могат да измислят (смислено, щото и няма) и затова дай сега не сме били хигиенични  Crazy. А много ли е хигиенично да ти се изсекне някой дядка  Crazy... ама това не се обсъжда...
И много ме изкефи Милен дето каза, че кучетата можели всичко да си вършат в парковете и на нас това не ни пречи, пък видиш ли, ако се изака едно дете и айдеее....  ooooh!

Ох, ако не беше болен малчо сигурно щях да звънна да отида  Blush

# 12
Хехе, тая Лора е много куха лейка! Това общество е много, много назад в разбиранията си...и интересно къде са видели кърмачка дето си размахва циците демонстративно...ей как обичат да говорят на едро хората ooooh!

Трябваше да пратя мъж ми в студиото /като психолог/, да защити позицията на кърменето на обществено място - щяха да са 2 ма мъже за и много жени против Laughing. Пък и както обича да защитава тезата за естественото отбиване на детето и колко това е правилно за психическото развитие на децата, щеше съвсем да скандализира хората.  Crazy
Това което ме изумява, е че жените на всичко отгоре майки, могат да са против това толкова естествено нещо. Shocked

# 13
Милен Цветков, е единствения, който се държа адекватно в този разговор!
Тези жени, с изключение на майката с бебето, и частично фолк певицата  - бяха У-ЖАС!!!
Весела Драганова и нейния капацитет, неуместната употреба на думата "доза" (трябва да има доза във всичко  Shocked) бяха  Sick

Това бяха загубени 10 минути! Но евала на Милен Цветков....

А Лора въобще не ми се коментира...пола щяла да си сменя, аман от неадекватни хора....

# 14
И аз го гледах  Shocked.
Аз това, което не разбирам - на кого му пречи децата да сучат??????
Супер нормално е за тях да се разбива АМ в бутилки  ooooh!, но когато му дадеш на бебето да суче - не е  Crazy.

Милен единствен се изказа адекватно.
Тази дето разправяше за супер големите цици на показ  #Crazy - че аз една кърмачка не съм видяла така. Всички свалят сутиен и кърмят без да се вижда кой знае какво.

И защо изобщо се изказват подобни хорица не знам  Tired.

Общи условия

Активация на акаунт