Каква пяна за коса при начупване с дифузер????

• 20 833
  • 79
  •   1
Отговори
# 45
Venisss , prekrasno ti se e polu4ilo! tova s pqnata-gel na seri li go postignaili s druga?

# 46
  • София
Venisss, страхотно изглежда. Сподели пронципно косата ти права ли е, подозирам, че е леко чуплива ....  Hug

# 47
Ами добре де,а от къде мога да си взема само дифузер,защото аз си имам професионален сушоар,но няма дифузер и те дали са си стандартна големина.

# 48
Ами добре де,а от къде мога да си взема само дифузер,защото аз си имам професионален сушоар,но няма дифузер и те дали са си стандартна големина.
Попитай в някой салон. При предишната ми фрзиьорка можеше да се поръча само дифузер.

# 49
Ок,мерси

# 50
И само още едно нещо,след като съм с бритон който го нося напред,какво бихте ми препоръчали да направя с него след като си намачкам косата с пяна и т.н.?

# 51
Ми според мен е добре и напред или леко настрани по челото като този бретон.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 18:56 от Марито

# 52
  • Зеленият рай в сърцето на България
Ми според мен е добре и напред или леко настрани по челото.

И аз така процедирах, ама сега малко ми порасна бритона.

# 53
Аз мога да препоръчам добър продукт за къдрици - гел за къдрици на Селектив- прави невероятни къдрички, дори и косата да не е толкова къдрава! Аз съм с чуплива коса, но използвайки този продукт с дифузера, ефекта е мн. добър! Пяна за коса не използвам- косата стои твърда и на следващата сутрин е без обем и спластена! Пробвайте гела-косата е мека и обемна без клечки в крайчетата Party

# 54
Аз мога да препоръчам добър продукт за къдрици - гел за къдрици на Селектив- прави невероятни къдрички, дори и косата да не е толкова къдрава! Аз съм с чуплива коса, но използвайки този продукт с дифузера, ефекта е мн. добър! Пяна за коса не използвам- косата стои твърда и на следващата сутрин е без обем и спластена! Пробвайте гела-косата е мека и обемна без клечки в крайчетата Party

я да видим и на картинка  Thinking

# 55
http://www.selectiveprofessional.it/prodotti-styling/products-sp … /curl-design.html
така изглежда продукта Hug мн е добър,наистина!

# 56
http://www.prikachi.com/images.php?files/1161385w.jpg -това е резултата от продукта на селектив Party

# 57
kikolina, и аз използвам гела за къдрици и също съм много доволна Simple Smile  4470 много хубава коса имаш, като на кукличка

# 58
благодаря Blush

# 59
А къде може да се намери този гел. какво количество е и каква цена е горе долу? Simple Smile наистина много ти е хубава косата!

Общи условия

Активация на акаунт