Толкова много работа имам, че единствено ми остава време що годе да следя темичката, докато хапвам примерно. Баткото не е на градина, защото беше с отит, кашлица и хрема, а аз в това време трябва да направя ДДС-то на 6 фирми, банки да осчетоводявам и т.н. За капак онзи ден имахме и нпредвидени гости с преспиване, та и с тях трябваше да се занимавам, абе .... не е за разправяне. Единственото хубаво в цялата работа е, че благодарение на грипната ваканция в училищата майка ми е свободна от задължението да прибира племенницата и вече два пъти идва вкъщи след работа да погледа децата, та да мога да отхвърля малко работа.
Наоплаках ви се хубаво, ама нали oki4 питаше, що не пиша
oki4, ти пък така и не се пУФали кой филм гледа.
Честито на всички празнували напоследък Dez, Маймуната, (която според мен въобще не е дърта), мъжлето на *Elle, kikoikris, Рая, Ангела, Викитата и всички бебоци, порастнали с още един месец и сдобили се с нови зъбки в усмивката. Ако съм пропуснала някой да ме прощава и дано злото да го забрави.
Аз наскоро се сдобих със сушилня - е няма такова удобство, а дрехите са ми по-меки от всякога. Така и гладенето ми отпада, вече гладя само нещата, които са смачкани. Взех си отделен уред, защото си харесвам пералнята, а и знам, че уредите 2в1 не са за препочитане. Иначе излизат доста по-евтино като са комбинирани

Gery Moore, моят мъж е на възрастта на твоя, но ако зависеше от него щеше да "клати полилея" всяка вечер. Много ми харесват муцуните, които прави твоята Симона - тази снимка ми е любима просто
Шу, не им се връзвай на приказките на тия хирурзи - на тях само им дай да режат.
22, едни стиснати палци и от мен за изпита
Много неща четох ама ако се включа по всички теми цял роман ще стане. Накратко пея песни, говоря доста, а баткото и той е голяма латерна, та у нас е весело. Тео вече може да пляска с ръчички (малко некоординирано, но пак му се радвам), да светва и гаси лампите с пръстче и да прави "пибит" на носовете ни. Изправя се постоянно и навсякъде и не мога и за секунда да го оставя без надзор. Хапва всичко с апетит, но през нощта се буди поне 3-4 пъти и само ц"ца го приспива. Мъжлето помага, не се оплаквам, но и него трябва доста да го ръчкам, за да свърши нещо извън ежедневните задължения.
Аз в събота оставих Тео на мама ми за няколко часа и бях на пазар - обзаведох се с обувки, яке, панталон и блузка. Нищо особено не са, но отдавна не бях си пазарувала така и ми беше гот. Взех и за Ники още неща, които прибрах за подъаръци по Коледа и именния ден и така.
Като ви четох как си оставяте децата на бабите и се замислих дали всичко ми е наред
. Аз Ники го оставих с преспиване при майка ми, чак като беше на три години. Тео съм го оставяла засега само два-три пъти и то за по няколко часа. Не че майка ми не ги гледа добре, напротив, тя им трепери повече и от мен, имам и доверие, но аз съм си чалната явно. Криво ми е като не са при мен децата, а пък по празници не мога и да си помисля да не сме заедно. Ние обикновено ходим при моите родители и така всички сме доволни, и си прекарваме добре заедно. Ники миналата година за първи път посрещна новата година, преди това все я проспиваше.Ох, като почна нямам спиране. Отивам да капя капки в ушите на Ники докато Тео още не се е събудил
Хубав ден на всички
Да видим днес какво ще реши,защото аз пък съм решила след като се наобядва хубаво да си поиграем че да се поизмори.А одеве така се осра!
Не помня и с Дарина такова чудо!Друг път най-много кръста да се омаже,а сега до тила.Едвам спасих от омазване повивалника,докато се чудя как да сваля бодито без да изцапам косата.
И понеже е голяма вече за мивката да я мия цялата,та набързо напълних големия леген и я сложих да седне и така я измих без главата.Егати приключението,и всичко с една ръка. 

Всичко ще се нареди,според мен си много търпелива,а това е безценно качество! 
Бъдете здрави! 
Трябва на срещата да предадеш няколко урока. 

Е, поне ще гледаме един зрелищен филм на кино и ще се подържим за ръце