Първа думичка изрече МАРТенското ни човече

• 27 617
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
  • София
 Привет от една изтормозена мама.
 Толкова много работа имам, че единствено ми остава време що годе да следя темичката, докато хапвам примерно. Баткото не е на градина, защото беше с отит, кашлица и хрема, а аз в това време трябва да направя ДДС-то на 6 фирми, банки да осчетоводявам и т.н. За капак онзи ден имахме и нпредвидени гости с преспиване, та и с тях трябваше да се занимавам, абе .... не е за разправяне. Единственото хубаво в цялата работа е, че благодарение на грипната ваканция в училищата майка ми е свободна от задължението да прибира племенницата и вече два пъти идва вкъщи след работа да погледа децата, та да мога да отхвърля малко работа.

Наоплаках ви се хубаво, ама нали oki4 питаше, що не пиша

oki4, ти пък така и не се пУФали кой филм гледа. 

Честито на всички празнували напоследък Dez, Маймуната, (която според мен въобще не е дърта), мъжлето на *Elle, kikoikris, Рая, Ангела, Викитата и всички бебоци, порастнали с още един месец и сдобили се с нови зъбки в усмивката. Ако съм пропуснала някой да ме прощава и дано злото да го забрави.

Аз наскоро се сдобих със сушилня - е няма такова удобство, а дрехите са ми по-меки от всякога. Така и гладенето ми отпада, вече гладя само нещата, които са смачкани. Взех си отделен уред, защото си харесвам пералнята, а и знам, че уредите 2в1 не са за препочитане. Иначе излизат доста по-евтино като са комбинирани  Peace

Gery Moore, моят мъж е на възрастта на твоя, но ако зависеше от него щеше да "клати полилея" всяка вечер. Много ми харесват муцуните, които прави твоята Симона - тази снимка ми е любима просто

Шу, не им се връзвай на приказките на тия хирурзи - на тях само им дай да режат.

22, едни стиснати палци и от мен за изпита

Много неща четох ама ако се включа по всички теми цял роман ще стане. Накратко пея песни, говоря доста, а баткото и той е голяма латерна, та у нас е весело. Тео вече може да пляска с ръчички (малко некоординирано, но пак му се радвам), да светва и гаси лампите с пръстче и да прави "пибит" на носовете ни. Изправя се постоянно и навсякъде и не мога и за секунда да го оставя без надзор. Хапва всичко с апетит, но през нощта се буди поне 3-4 пъти и само ц"ца го приспива. Мъжлето помага, не се оплаквам, но и него трябва доста да го ръчкам, за да свърши нещо извън ежедневните задължения.

Аз в събота оставих Тео на мама ми за няколко часа и бях на пазар - обзаведох се с обувки, яке, панталон и блузка. Нищо особено не са, но отдавна не бях си пазарувала така и ми беше гот. Взех и за Ники още неща, които прибрах за подъаръци по Коледа и именния ден и така.

Като ви четох как си оставяте децата на бабите и се замислих дали всичко ми е наред  newsm78. Аз Ники го оставих с преспиване при майка ми, чак като беше на три години. Тео съм го оставяла засега само два-три пъти и то за по няколко часа. Не че майка ми не ги гледа добре, напротив, тя им трепери повече и от мен, имам и доверие, но аз съм си чалната явно. Криво ми е като не са при мен децата, а пък по празници не мога и да си помисля да не сме заедно. Ние обикновено ходим при моите родители и така всички сме доволни, и си прекарваме добре заедно. Ники миналата година за първи път посрещна новата година, преди това все я проспиваше.

Ох, като почна нямам спиране. Отивам да капя капки в ушите на Ники докато Тео още не се е събудил
 Хубав ден на всички

# 256
Привет!

Мойта дивачка от два дни е решила,че няма да спи след обяд и с мъка заспива по никое време към 17:30 за има-няма 40 мин. Tired Да видим днес какво ще реши,защото аз пък съм решила след като се наобядва хубаво да си поиграем че да се поизмори.А одеве така се осра! ooooh! Не помня и с Дарина такова чудо!Друг път най-много кръста да се омаже,а сега до тила.Едвам спасих от омазване повивалника,докато се чудя как да сваля бодито без да изцапам косата. Crazy И понеже е голяма вече за мивката да я мия цялата,та набързо напълних големия леген и я сложих да седне и така я измих без главата.Егати приключението,и всичко с една ръка. Outta Joint

Честит рожден ден,Мънки!Малко на патерица,но ти желая всичко най!  bouquet

Яна я ги зарежи тези,само си късаш и без това изопнатите нерви!Не ти трябват нови притеснения и негативи! Naughty Всичко ще се нареди,според мен си много търпелива,а това е безценно качество! Hug

adenis съжалявам за това,което ви се е случило. Sad Бъдете здрави! Hug

Gery Moore аз забелязах,че от както работят климатиците прането съхне доста бързо.То основно детката стая я ползваме за да слагам сушилката сега,както и като склад за играчки. Rolling Eyes Но и аз ще следя ако някой сподели за сушилня. Sunglasses

СЗА честито ти бижу!Ах как обичам точно такива метали,че и по-големшки. Mr. Green Ама за мен-йок!И аз не съм от най-благите женички,но явно още хляб има да ям докато те стигна,че и мен да ме огрее такъв подарък. JoyТрябва на срещата да предадеш няколко урока. Twisted Evil Hug

Но за това пък вчера си купих книга Как да развиваме правилно талатна и ума на децата  

Тази ли? Баща ми ми я подари и мисля че е страхотна!Отговорите са от професори психолози и има доста примери от реалния живот.Само дето нямам много време да я чета,и често карам на интуиция но книгата определено е една от най-интересните за развитието на детето,на които съм попадала. coolcool

И накарая моля за мнение. Praynig Номер 1 или Номер 2 ? Blush

# 257
  • Костинброд
Аденис, не разбирам какво искаш да кажеш                                                                                                                                           Преди девет години след тежка бременност и предизвикано раждане(24ч. продължи),няколко часа след раждането почина нашата дъщеря........Съжалявам че ви натоварвам с моята мъка,но ми е много тежко.....

# 258
Бодливке, напипа слабото ми място, точно в такава чуденка съм и аз, между точно тези два цята Laughing
Но може би ще избера второто Peace

# 259
Бодливка, апределено номер 1!
Аденис, да сте живи и здрави! Съжалявам за случилото се!

# 260
  • София

Зависи каква ти е целта... за мен номер 1 е с настроение за спинкане (нежно, приглушено), а номер 2 - за другото (по-ярко и цветно, палаво) Simple Smile

# 261
  • Варна
Аденис, съжалявам за това, което ти се е случило! Hug
Бодливка, и аз съм за номер 1 - по-интересно е, заради съчетанието на различни десени Heart Eyes
Вероники, много ти благодаря за милите думи за Симона - и за мен тази снимка е култова, още повече, че имам фото с подобна "идиотска" физиономия като бебе, и се успокоявам, че все пак детето прилича малко и на мен (макар да е по идиотската физиономия Mr. Green ). Нашия тати днес ме кани на премиерата на "2021" в 24:00 ч и после ме кара да сме ходили на хотел  Blush, но аз му охладих любовните страсти с моето скорошно оцикляне.  Cry Е, поне ще гледаме един зрелищен филм на кино и ще се подържим за ръце Mr. Green

# 262
  • София
Да се включа докато спи Вики  Simple Smile
Преди няколко дни сложихме килим в холската част, където уж седим с диването през деня. Беше й интересно само първия ден докато чопка с пръстче цветенцата по килима. Тя не се задържа повече от 2-3 минути на едно място, кеф й е да си лази към трапезарията и кухнята по голия паркет. Изправя се го дивана или масата и прави крачки или разхожда стола за хранене. Днес откри едно ниско чекмедже в кухнята и веднага го „подреди”. В хола съм подлепила, там дето пипка. Опита се да ми гепи сандвича, докато стана до кухнята, добре че я хванах преди да го набута в устата си. Определено не скучая  Crazy
Бодливка, убих Тъ, защо не пусна по рано линк към тези модели. Преди месец взех нов комплект от Ливиа М, че са ми наблизо, а сега се влюбих в първия модел. А как ще ми се върже цветово с обзавеждането, няма да обяснявам. Понеже имам чаршафи за палави моменти, както споменава зелено човече, избирам номер 1. Ще си ги заръчам подарък за РД от майка. Книгата също ще си взема, щом я хвалиш.
veroniki, да си призная, вчера те проверявах откога не си се включвала  Embarassed Ми кво да направя, липсваш бе душа  Hug
sia, като сменяме памперса, няма такова премятане. Започвам да пея и тя замръзва и ме гледа възхитена или ужасена. Иначе и аз много дрънкам и пея   costumed034

# 263
  • София
Аденис,  Cry много съжалявам!
Бодливка, аз съм за номер 2  Peace За омазването - имахме подобно нещо навън, не ме питай как се оправихме  Crazy
Вероники, и аз съм от тези, дето не са наред.  Embarassed Нашите няколко пъти си правиха устата да пробваме Иво да спи там, свеки също ми е предлагала да ги "поеме" някоя нощ, но не си представям как ще се случи.  Rolling Eyes

# 264
Бодливка, и на мен това ми е слабото място.Луда съм по спално бельо. Crazy Mr. Green Аз съм за номер 1! Peace
Аденис, много съжалявам! Cry Hug
Аз след малко отивам на зъболекар, а Радо ще се гледат с баща си. Laughing

# 265
Здравейте момичета, много ви благодаря за подкрепата, определено си получих нужната доза сила.

За кротуването и памперса, и Яна не кротува, но някоя нова опаковка определено върши работа.

Аденис, много те прегръщам мила. Hug

Оф тази седмица ми е куца, но дано поне приключи добре. И двете с Яна сме болни, при нея може и да са зъби, но е голям рев, е сега пак реве, всъщност реве от  час и половина, и нищо не помага, сега я свалих на люлката в хола, барем поспи малко.

Момичета моля стиснете пак палци за нас. Тази тъпанарка, нали пак удължи срока, че нямала време, та сега го е заяла нещо. Той каза че бил като на "стани богат", само дето няма да стане богат, няма джокери и няма отговори от които да избира.
Ако не го пусне тази седмица, съм решила че Буутс ще си имат работа с мен. Ако трябва ще ги съдя. Ми с подобно удължаване на сроковете на нас все повече ни се свива бюджета. На всичкото отгоре му е написала писмо, където се е обосновала за удължаването, но без да пише че не му е помогнала грам с обучението или че срока се удължи с 2 седмици не заради него а заради нея (освен четирите които му даде за подготовка). Както ми е криво, ще видят те кон боб яде ли. А и това писмо иска да го подпише. Аз му забраних да подписва каквото и да било, преди тя да се разпише че става за фармацевт, и да обясни точно какво ще стане с парите който трябваше да получи, ако беше намерила време да го разпише миналата седмица. Ми това са около 400-500 паунда, почти целия наем, мамка и.

Иначе за "велика Британия" така мие прикипяло че нищо велико не виждам в нея. Вчера тази дето ме проверява имаше неблагоразумието да ме попита дали съм доволна, сигурна съм че съжали че е попитала. С факти и доказателства и показах какви са кретени.
Ми в магазина непрекъснато лъжат, ако не си проверяваш сметките, може и с 20 паунда да те метнат. Влаковете им ту ги има ту ги няма. Къщата като наемахме, хем мъж ми отиваше да я плати и те  знаеха, и като стигна, те я бяха дали. Записваш си час за доктор чакаш 2 часа. Непрекъснато пращат някакви сметки, и като се обадиш че не си ползвал такива услуги, те викат "ми добре тогава", ама ако не знаеш, като видиш че е от компанията за Интернет например и си я плащаш. Непрекъснато с усмивка ти казват да си еба--- мамата. Не ползват смесители, нема да ви казвам как се мият чинии на бойлер, без смесител. А и понякога си мисля че са като циганите, необразовани, на помощи с по 100 деца. Ето вчера една от майките в училището с 3 деца и чака четвърто, и ми вика "то аз не исках повече ама то така стана". Идваше ми да я питам дали е чувала за капути.Оф още толкова неща не им харесвам че не е истина. Тя и румънката вика, че имала една приятелка англичанка и  каза че тя не била като местните, била "нормална".То че в БГ няма да се връщаме за сега, няма, но може би като получим някой друг документ от тук и ще вдигаме цирка на другаде.

Оф пак ви се наоплаквах, Embarassed, ама ми е много криво пусто.

# 266
Днес  Рая прави 8 месеца и също така да честитим на останалите бебоци с поводи за празнуване.Със задна дата честито на празнуващите именници и рожденици бъдете живи и здрави и много обичани.Аденис, Cry   много съжалявам,но гледай напред и обгрижвай с много любов детенцето си.Кво стана неможах да вкарам картинка #2gunfire #Cussing out

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 14:25 от MIMIX1979

# 267
Аденис  Hug Искренно съжалявам!
Бодливка, и аз съм за номер1  Peace Много е хубаво и свежо!
Айде и аз да покажа мойто говедце , че скоро не съм го правила  Wink

За смяната на памперс просто не ми се говори, каква борба пада. Добре, че понякога се заиграва с нещо и аз действам бързо  Mr. Green
Въпрос към мамите, които дават сок - от какво давате? Побвах какво ли не, ама Борис не ще да пие, само вода по няколко глътки на ден и това си е, не мога да го излъжа с нищо друго  Whistling

Хм, нещо линка не препраща точно към снимката  Rolling Eyes ми на който му се гледа - в бебчета ни през ноември са снимките Crazy

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 14:21 от cvetka-koketka

# 268
  • под кривата круша
Бодливка, и двете са много хубави Peace Може би 1 повече ми грабва окото защото има оранжевко  Heart Eyes, но и 2 е много стилно. Мда, и благодаря за линка, ще си избера коледен подарък оттам Flutter
Шу, ми кво да ти кажа...Който не си е имал работа си мисли, че там всичко е 6. А на мацката защо не и пратиш и ти едно писмо, с което да и напомниш неизпълненията от нейна страна? Аз може и да имам професионално изкривяване, ама писмената форма оказва незаменимо въздействие.

# 269
Бодливке, номер 1 според мен! Уроци ще давам, няма проблем Simple Smile, а и ти имаш потенциал  Mr. Green  Hug

Вероники, аз също оставих за първи път Гого на баба му като стана на почти две години и то тя спа у нас. За първи път той спа , тях чак след третата си годинка. Ники също го оставям за по няколко часа, засега най-дълго за 5 часа съм го оставяла и то веднъж. Аз също обичам да съм с децата и като ги няма около мен ми е едно пусто.

При смяната на памперса и Ники много се върти, но забелязах, че са му интересни атрибутите, с които го преобувам, затова има за игра отделени 1 памперс, 1 опаковка от мокри кърпички и едно изразходено кремче и му ги давам да играе докато го сменям. Но го сменям задължително на спалнята, на повивалника се върти и иска да гледа от него надолу и да скача в леглото. Повивалникът го използвам само след баня вече.

Аденис, съжалявам, че ви се е случила такава трагедия. Гледай напред!

Тони, ще я научиш дотогава да пиеш от чашка Simple Smile

Шу, като чета какво пишеш, направо съм доволна, че отказах работа преди близо две години в Англия. То вярно че беше в Лондон (е, в Greater London, но пак си е там де), а и беше наистина мнооооого добре платена, със служебна кола, екстри и т.н., а на мен ми е отколешна мечта да живея в Лондон, ама като се поразприказвахме с мъжа ми и решихме, че първо искаме второ дете, а после ще му мислим и отказах. Сега съм много доволна, защото ако бях приела, Ники нямаше да го има, а аз най-вероятно щях да се разочаровам доста. Не им се връзвай!

А, забравих да направя реклама - в събота ще чета приказки от 11 ч. в детската секция на Столична библиотека, ще четем Мечо Пух и ще оцветяваме, ако някоя от майките с по-големи дечица има желание, да заповяда!

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 14:50 от SZA

Общи условия

Активация на акаунт