Първа думичка изрече МАРТенското ни човече

• 27 618
  • 722
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Добър ден и от мен:)
  cook
Ето една тортичка за вчерашната месечинка на Тошко.
Честито и на празнуващите днес!   bouquet

Аз да ви се оплача - вчера ми се скапа лаптопа, IE-то ми умря тотално, Уиндоуса едвам върви, в момента мога да ползвам само firefox и мирандата. Всичко друго даже не ще да тръгне, да не говорим да работи:( Чака ме тежък уикенд в борба с уиндоуса явно:(
И за да е още по-забавно, вчера Тошко беше тооолкова крив, че сам той едва се понасяше... Да излиза вече тоя втори зъб, че и двамата много се измъчихме.

За магазина на Pippo Toys, мерси на който го пусна(извинете, ама много четох и забравям  Embarassed). Аз си бях купувала разни неща преди от магазина им в Изток, но наскоро видях, че са го затворили и много тъгувах. Явно са се преместили и смятам скоро да ги посетя на място:)

За сушилнята да кажа - мнооого готина екстра си е това. Ние имаме AEG, седи върху пералнята, ама не директно, ами сме сложили плот по средата. Мъжа ми се сети, че ако трябва за нещо да се вади пералнята, ще е по-удобно така, иначе ще трябва да ги мести и 2те. И аз за да потвърдя, направих наводнение още при първото пускане на пералнята  Blush Иначе 2те са позиционирани в коридора, имаме една ниша, точно с размерите на една пералня/сушилня. Даже сме купили японски щори, за да ги "затворим", ама още не сме стигнали до тях да ги сложим.

Тони, стискам палци по-бързо да се оправиш. И не се притеснявай за Рая, гледай да оздравееш по-бързо, за да можеш после с нови сили да се грижиш за нея. По-добре да ги оставиш за няколко дни с тати и после да си пълноценно с нея.  Hug Hug

# 331
  • Стара Загора
От по рано родените през февруари бебета само ние ли останахме без зъби бе мамка му!  #Cussing out Вече почвам много да се нервя за тия зъби  Twisted Evil

# 332
Здравейте!
Тони spoko,малко палци и от мен всичко да мине бързичко и леко! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Като и огладнее хубавичко дупенцето на бебката,ще папка,няма къде да иде! WinkСигурно ужасно много ти е мъчно и ти липсва,но ще мине и това!Много положителна енергия от мен и малкото цвъркало! Hug

Бейби Мони,мога само да ти завидя на поспаланкото.Алекс спи 2 пъти по 25-30 мин. и ако имам късмет един път за около 2 часа.Ама и на това съм доволна. Rolling Eyes Hug

Шу,един глас имате и от нас. Peace

Честити месечинки на късметлийчетата от 13-ти! newsm67

Някой може ли да даде идея за домашно пюренце с пуешко... Rolling EyesВече съм в голяма чуденка как да му сготвя месо,че да яде без да се разнасяме и пеем. ooooh!

# 333
  • Варна
SZA, ето това е подочистачката 
Нашата сушилня е в банята, върху пералнята. Но определено прави доста влага, когато работи. Тя е с резервоар, където се събира водата, но явно въздухът, който изкарва, също е доста влажен. Честно казано, откакто я имаме, в банята започна да се появява мухъл. Затова гледам дори и през зимата да я пускам на отворен прозорец.
Тони, пак гуш и кураж, ще се справиш и ще забравиш, сигурна съм   Hug Hug Hug

# 334
Тини, много те прегръщам, и да знаеш че ако можех щях да съм до теб сега. spoko И хич не им се притеснявай в къщи, Рая ще яде като е гладна няма къде да ходи, но от притеснение ти можеш само да си навредиш. Hug

Слънце не се нерви за глупости, я я виж колко е сладка Симонка с беззъбата усмивка, а зъбите ще избият няма къде да ходят.

А по отношение на БГ, въобще не смятам че сме зле там, да скъпо е и има много простотии. Но простотиите тук са същите само че в БГ "Да ти еба майката" звучи така, а в Англия е: "Извинете за притеснението, но много бих искал да ви еба майката, благодаря."

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 14:18 от Шу

# 335
Тони, спокойно мила, ще прояде детенце като огладнее, гледай ти да се оправяш по-бързо Hug Hug Hug, щом е спала два часа, значи е добре Peace

jivotinche, какви са тези японски щори? И нашата пералня е в коридора в ниша специално за тази цел. Моята е комбинирана и съм много доволна Peace, вярно, че се мачкат малко повече, но ако се изкарат почти веднага и се изпънат няма проблем, тези, които по-трудно се гладят просто ги пускам на по-кратка програма и вадя леко влажни за да се изгладят по-добре. От няколко години толкова съм свикнала с миялна и сушилня, че не мога да си представя ежедневието без тях Wink

Слънце и ние нямаме изгледи за зъби, никакви, ти защо се притесняваш, ще пораснат на Симонка зъбките Simple Smile

# 336
Слънце, да се ядосваш-няма смисъл. Peace Ще избият тия зъби все някога.Не прозират ли? Rolling Eyes На Радо така му разбирам че никне зъб, ако прозира.
Алекс-мама-пуешко с домати и ориз, с грах, картофи и моркови, с картофи, карфиол, моркови, спанак....каквото ти дойде на акъла.Вариации има много. Hug

# 337
  • Стара Загора
Прозират вижда се една бяла черта ама не избива. Всичко се вижда като бобчета. Аз знам, че ще избият ама вече нерви нямам да я търпя кисела и мрънкаща! Всеки ми вика колкото по късно - толкова по добре - ама аз веднага ги успокоявам, че за мен това са пълни измишльотини от едно време - гена е важен. Има ли в рода развалени зъби - лошото винаги побеждава!!!1

# 338
  • София
От по рано родените през февруари бебета само ние ли останахме без зъби бе мамка му!

И Калин няма зъбче... Онзи ден си ровех из записките - признаци и бележки "Дали пък не е зъбче?" имам вече 4-ти месец поред Simple Smile

Тони, почивай си доколкото можеш и само не се притеснявай! Ще я огледаме Рая, я що народ сме тука на разположение! Само хубави неща си мисли, гледай си снимчици на Рая и си повтаряй, че скоро ще се гушкате и това е най-важното!!!

# 339
Тони, мила много ми е мъчно, че така ти се е случило!  Hug Пожелавам ти бързо да се оправиш , всичко в понеделник да мине успешно и да се прибереш здрава в къщи .  Heart Eyes За Рая не се притеснявай , татко и ще се оправи  с нея , няма страшно , най- много като се прибереш да е прояла пюрета без проблем . Peace А това с тази жлъчка си е досат опасна работа и не трябва да се пренебрегва , особено ако скоро ще пътувате. Пак добре че тук ти се случи поредната криза , а не в чужбина.  Hug

# 340
  • София
jivotinche, какви са тези японски щори? И нашата пералня е в коридора в ниша специално за тази цел. Моята е комбинирана и съм много доволна Peace, вярно, че се мачкат малко повече, но ако се изкарат почти веднага и се изпънат няма проблем, тези, които по-трудно се гладят просто ги пускам на по-кратка програма и вадя леко влажни за да се изгладят по-добре. От няколко години толкова съм свикнала с миялна и сушилня, че не мога да си представя ежедневието без тях Wink

ами ей това
Не знам дали си личи, но представлява 3 панела на релса горе и могат да се събират един зад друг
Ето тук има и други, но нашите са от ИКЕА, само че други цветове.

# 341
  • Варна
Тони, кураж и от мен! Разбирам какво ти е и стискам палци всичко да мине по мед и масло!
Тия дни се радвам на малко по-качествен социален живот - шопинг, кино, гости (главно заради възможността майка да гледа Симона), а днес си купих и билет за концерта на Акага и Графа на 19.11. Честно казано в такива моменти непрекъснато мисля за Симона, но се боря с желанието си да съм неотлъчно до нея и с чувството си за вина, за да успея да релаксирам от насъбраното напрежение и да съм по-пълноценна за близките си. Направо завиждам на онези, които постоянно имат на разположение баби-ентусиастки. Друго си е като освободиш съзнанието си от памперси и пюрета поне за час (макар че аз, както писах, все още не мога да го освободя напълно, дори когато съм сама)....
Шу, много ми хареса сравнението за отношението към майките ни в България и в Англия Mr. Green

# 342
Gery Moore, Бухта с тази подочистачка може ли да се почиства естествен паркет, заинтригувахте ме, че съм на тази вълна и каква и е цената?
Честит празник на Елия и на другите месечинковци за днес, много щастливи детски усмивки и радостен смях им желая!

# 343
Gery Moore, напълно те разбирам. Знам какво е да нямаш баби около себе си, понякога просто имам чувството че затъпявам тотално  Crazy (за полудяването няма да споменавам, отдавна съм си луда). Ето майка ми ще идва в края на следващата седмица и я чакам с огромно нетърпение, да си почина малко и аз и в главата ми да не се въртят само памперси, пюрета и др. под. 
Шу, моите спомени за `Велика-та Британия` от преди 9 години са корено различни. Но да не забравяме, че тогава не бях семейна и нямах деца, та и приоритетите ми бяха различни. Сега може би щях да мисля като теб. До колкото знам здравеопазването им и образованието са ми на ниво само на частно. Иначе държавните не стрували.
Бейби Мони, 220 гр. пюренца има и на Сънвал. Мога само да ти завиждам за хубавото спане на малчо, аз мога само да си мечтая за такова

# 344
Честити месечинки на големия отбор бебоци родени на 13ти  Hug
Слънце, и Мария е без зъби все още.
Вили, а в Джъмбо си мислех, че всички музикални играчки пеят и говорят на гръцки. Не очаквах, че тези на БГ може да ги има там. Може би другата седмица ще ходим до там и ще проверя.
Тони, представям си какво ти е и как я мислиш Рая, но съм сигурна, че таткото ще се справи и Рая ще хапне като огладнее достатъчно.
Шу,   202uu
Днес за първи път с мъж ми си подадохме за зелени карти. Някой от вас участва ли в лотарията?

Общи условия

Активация на акаунт