Първа думичка изрече МАРТенското ни човече

• 27 618
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
  • Стара Загора
Абе на този петък 13-ти днес май дръпнах дявола за опашката! Ми......... освен да се похваля и аз със първото зъбче  Wink така сладко тракаше одеве по чашата, че се чуваше в целия хол. Тя затова днес беше супер крива и кисела Симона. Утре свекър ми има рожден ден - страхотен подарък ще си има!!!

# 346
  • Варна
Добро настроение, може, аз основно това почиствам с нея. Това й е хубавото, че пръска по малко и веднага го подсушаваш. На мен това ми беше драмата, защото всички стаи са ни с паркет. Пробвах какво ли не и накрая си намерих тази. Беше май 45 лв, дано не греша. Гери ще каже. Simple Smile  Вътре си наливаш разтворен препарат или аз сега слагам само вода с няколко капки масло от чаено дърво (мерси на Нагаина за идеята). 

# 347
Е момичета, такава злоба не съм изпитвала никога през живота си. ако и една малка част от това, което им пожелах им се сбъдне, ще станат нещастните хора на земята. Днес пак са му удължили срока на мъж ми, скоро няма да има какво да ядем. От понеделник ще се свържа с адвокати и мисля да заведа дело. Сега като се прибере мъж ми ще го накарам да се обади на този който го вербува и да се оплаче и да иска съвет. Трепетя цялата.
На който му предлагат работа с перфектни условия в Англия да знае че задължително ще го преебат.

Слънце честито ви зъбче, да е бяло и здраво.

# 348
Шу,англичаните не ги обичам хич,ама хич! #2gunfire Много ми хареса определението за лицемерието им.
Доколкото знам обаче,дават отлични помощи на майките с деца,освен детските .Имат и помощ затова,че работиш на малка заплата...що не се поинтересуваш? Hug

# 349
Слънце честито ви зъбче !!! Да те питам кухнята от 9-ти навършен месец ли е  newsm78 , че аз останах с впечатление че е от 10 -ия .Ама дано да е от 9-ти де ,че с това ядене вече  smile3511 -то не че е сигурно ,че ще проядем от кухнята де ,ама знам ли , надеждата умира последна  Confused

Шу стискам палци всичко да се оправи в най скоро време  Hug -ама като те слушам наистина си е за ядосване ,баси и хората  Close

# 350
Eeee, Слънце, ай честито ви зЪб най-накрая, бе! То не бе зор, не бе чудо!  Mr. Green Пожелавам ти най-искрено другите да излизат безболезнено и всичките да са здрави и бели!  Hug

Ние днес направихме една няколкокилометрова разходка от къщи до Бриколаж и обратно. Ама пеш по една пешеходно-велосипедна алея и така се уморихме, че Миро спи вече 5ти пореден час и не знам ще се къпем ли, ще ядем ли...  newsm78 Не ми се мисли, ако вземе да се събуди по никое време и да запее и заиграе какво ще го правя.

И мойта мама има утре рожден ден, та затова беше и разходката де. Ама тя не подозира още, че ще я изненадаме. Simple Smile Взех и едни коледни нещица, много хубаво стана. И още - една коледна шапчица с пружинка отгоре! Ама много е забавна. А като я сложих на Миро - муцун и половина. Трябва да го снимам за спомен и да ви го кача.

Нашия тати много ни липсва вече - от 2 седмици не сме го виждали и ми е едно тъпо такова вече.. Искам да си се прибирам вкъщи.  Cry

Шу, същите неща ги чувам и за Берлин и Германия - една близка съученичка от гимназията учи там от 4г вече и просто .. явно навсякъде е така. Винаги си прецакан (освен ако не си извадил голям късмет) - просто по различно време го разбираш. И по различен начин. Пожелавам най-искрено при вас всичко да се оправи, че вече много ви се насъбра. Не трябва да се предавате - накрая винаги излиза нещо добро. Аз винаги така си казвам - случи ли се нещо лошо - всяко зло за добро. Така, че след такъв период има слънце в тунела и ще дойде ред и на нещо хубаво, ще видиш!  Peace Hug Hug Hug

Честито на всички от 13та дата днес! Да сте живи и здрави и много късмет да ви носи тази дата!   bouquet

Хайде лека и спокойна вечер на всички!

Добро настроение - отдавна не съм те "виждала" Simple Smile  Hug

# 351
  • Стара Загора
Диде кухнята е от 10 навършени месеца. Аз тази седмица бях на кухня, защото една комшийка ми даде купони!

# 352
Напоследък голямо писане пада в темичката ни- явно по-студеното време си оказва влияние или...
Да питам има ли бебоци с АМ, които вечер заспиват докато си хапват от шишето. НЕ че има нещо лошо в това , но си мисля- като дойде време това ядене след банята да е вечеря- акк ще заспива после. Или то май още дълго време ще продължава да е АМ?

Шу, не си хаби нервите - нали вие имате козове, с които да ги поставите  на мястото тези хора... За писмото, което казваш и човекът, който го е назначил мъжът ти... Този път какво са му казали или не  е стигнало до него? Много се надявам да преминат тези неволи бързо! Знам колко е непоносимо така, като не зависят от теб нещата ама... Hug
Честито на Симонка за тракащото зъбче! Да изникват и съседите му по- бързо и да са много здрави и бели!
Честито на всички месечинковци днес Gift
Тази подочистачка и мен ме "спечели". Аз си мислех стиймопа на Дафнето да взимам, но това май по- добре за паркет, както казва Бухта.
Имаше ли другоо...Май не!
Отивам да вечерям, че мъжо е сервирал вече.

О, 22- честито, отличничке!!!

# 353
Честито и от мен за месечинките и зъбчето на Симонка!

Росикв,  Hug  И аз се удучих каква капачка може да си си представила, ама пък...

Шу, за всичко документирайте и искайте документи, особено ако имаш намерение да говориш с адвокат. Дано всичко се размине.

Бухта, мерси за линка и инфото. От къде може да се купи в България? Гери Мур, каква викаш й е цената? Аз прочетох, че чисти паркет, а чисти ли и плочки? На мен ми писна вече с тоя мопър, няма по-мръсно нещо от мопъра според мен, направо гнус.

Бодливке, абе ти тоя туистър от хоум шопинг ли си взе - един триъгълен, който се прави на прахосмукачка? Че му се чудех...

# 354
Бухта мерси за инфото, и аз съм с паркет почти навсякъде - бамбуков, та доста го мислех с какво да  чистя, нали от скоро сме новодомци. Laughing
Но преди няколко дни си купих този уред - ермоп http://www.offex.bg/showproduct-7777.html,
Та действам така:с пулверизатор в който съм разтворила пронто и водичка пръскам  и след това с ермопа минавам и подсушавам, чисти се, това е по идея на мъжа...тъй, като така най-малко щял да се мокри паркета.
Но вашето предложение също е добър вариант според мен, незнам дали не мокри повече от пулверизатор обаче...жалко, че скоро го купих, но нищо не пречи като ми омръзне да го сменя с вашето предложение. Peace

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 22:05 от dobro_nastroenie

# 355
  • София
Нещо хич ме няма тези дни. Изкарах някакво вирусче, днес пък нещо като колитни оплаквания имам, въобще - екстра съм  Crazy
Искам да пожелая на Тони много късмет и кураж!  Hug Hug Hug Всичко ще бъде наред, а тати е готин и ще се справи чудесно с Рая!  Heart Eyes Hug
Честито на големия отбор от 13ти!   bouquet  bouquet  bouquet
Добро настроение, все пропускам да ви поздравя с новия дом  Embarassed Много хубави мигове да изживеете там, само мир и любов!   bouquet
Честито изстрадано зъбче на Симонка  Hug Хайде сега другите неусетно да излизат! Praynig Hug
Честита 6-ца на 22!  Grinning
Шу, дано всичко завърши по-бързо и по най-добрия начин!   Peace
Окич, Иво пиеше АМ почти до 3г вечер преди лягане  Embarassed , но всичко си зависи от детето - в другата ни отчетна някои го отказаха и преди 1г.

# 356
 bye

кикоикрис при нас машинката игра ролята,с ножичката само се мъчех  smile3553 ,забавлявахме го с една пееща играчка,а баба му го държеше Sunglasses

попитах за спането защото имам чувството че много спим и много малко будува newsm78 което ми се вижда несъвместимо спрямо възрастта,нали сега трябва да е обратното,толкова много занимавки и играчки имаме у дома,а нямаме време да ги използваме smile3557

поръчахме си столче от продавалника чико кей 1 и мноого се радвам,защото много ми хареса,пасва ни идеално на "каручката" и е много стабилно,много съм доволна от покупката Mr. Green като изключим че доставката от София беше убийствена  Shocked а час след като вече беше пратено разбрах че баща ми ще ходи с кола до София #2gunfire и можех да си спестя 30лв ooooh! ама избор вече нямам,важното е че всички сме доволни Mr. Green най-вече Тео,как сладко си спинка докато си ходихме до село Rolling Eyes и какъв кеф че вижда навън nuts

чао от нас и леееека ноооощ  smile3524

# 357
Благодаря за милите пожелания за Елия.

Честито зъбче на Симона.
Айде и ние скоро да се похвалим.

Шуши13- ние също участваме за зелена карта. Да ти дам един съвет- пуснете веднъж от името на тати и веднъж от твое. Шанса е двоен. Успех.

Хайде лека и мека от нас.

# 358
  • Варна
СЗА, аз я купих от Метро. Другаде не съм я виждала, сега пуснах в Гугъл и едното, кето ми излезе беше ХИТ. Обявяват, че продават на тази марка неща, не знам дали точно това го имат.

Слънце, как точно му викна на тоз дявол, та те чу? Че и аз съм се запътила към психиатрията в очакване на пустия зъб Sad

# 359
  • София
Малко късничко, но да се включа и аз Simple Smile

Тони, мила, стискам и аз палци при теб всичко да се размине бързичко и възможно най-безболезнено за всички ви. Не я мисли Рая. Биба също беше на ХИП ХА 1 и му се чуди само първите един-два пъти и после си го пиеше млякото до съвсем скоро. ХА просто е малко по-горчиво или безвкусно, не знам как да го нарека точно... Сега пием розов ХИП 2 и е по-редичко и сладичко, но не даде вид да прави разлика... Дано да няма проблеми с хранененто на детенцето мило. А ти бъди спокойна и се грижи за себе си. В коя болница си - да ти дойдем на свиждане с мандаринки и шоколад (то май не е препоръчително за твоя случай...) Но за свиждането съм сериозна - само дай знак  Hug

Слънце - честито ви зъбче и не забравяй пуканките и бялата дрешка. Аз от кога съм ги приготвила - пуканките, де, ама уви... все още сме си беззъбо пате, а не е като да нямаме признаци и то месеци наред...

Честито и на месечинковците от днешната хубава дата. Да са живи и здрави и мнооого щастливи   bouquet

Щях да пиша и друго... ама не се сещам вече
Ааааа да, за сушилнята и ние имаме от почти година (татето я купи докато бях в болницата и мътех Биба) Нашата е gorenje и съм мноооооого доволна - при условие, че нямаме тераса - просто е безценно улеснение. Инсталирали сме я на приобщената тераса в кухнята и наистина има функцията на отоплителен уред Simple Smile На нашата не й нужно да се включва към канал.

Хайде вече се изказах - лека и спокойна нощ на всички мами и бебоци, за да имаме сили за прекрасен уикенд  Peace

Общи условия

Активация на акаунт