Тони, надявам се да си добре, доколкото е възможно! Знаеш, че всички те мислим и ти стискаме най-големите палци
Наистина, ако има свиждане и ако приемаш гости, можем да се редуваме да те разсейваме

Нали са от Троян и не ги е виждал малкия от както беше на 2 месеца и го захраниха с бира.Хора,направо ще се гръмна,ще има големи ревове и лудници,не е хубаво така да се говори,ама са толкова нахални,че като дойдат се разполагат навсякъде,а аз се чувствам като на гости. 
Слънце,забравих,злото да ви забрави!Честити дългоочаквано зъбче!Дано от тук нататък да избиват бързо и без да усетите.
Това за бялата дрешка и пуканките, го знам от форума, освен това се вземало и кочан с царевица, да са наредени и прави зъбките като зърната й. А скоро научих за друг обичай, за който също не бях чувала, една майка ми даде дъвка със забодена на нея игла като беше пробило първото зъбче на детенцето й, пак да пробиват лесно и да са белички 
Да са здравички всичките и белички!

Реших аз, за всеки случай, да проверя дали е налично ново, след няколко неспокойни нощи, и то взе, че ме набоцка

)

.За това пиене на мляко може да пробвате да смените шишето. Просто като вариант. На Томи Типи са с много меки биби и са по- различни като форма. Има ги във Вис Виталис, Пигис и Бейби Кид Шоп на Нишава. Ако взимате- да не забравите и отделно биберони- защото се продават с тези за най- малките. Трябвада са с 3 капки за 6 месеца. Гледайте добре, защото има и за 6+ с формата на звезда.
и 2см. Главата и обиколката на гърдичките му пък не са се увеличили
Пита ме дали му давам солети
За пшеницата само да добавя, че я водят и по-голям алерген от овеса.