Първа думичка изрече МАРТенското ни човече

• 27 618
  • 722
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Добро утро и от нас!

Тони, надявам се да си добре, доколкото е възможно! Знаеш, че всички те мислим и ти стискаме най-големите палци  Hug Hug Hug Наистина, ако има свиждане и ако приемаш гости, можем да се редуваме да те разсейваме  Hug

# 361
  • Стара Загора
и не забравяй пуканките и бялата дрешка. Аз от кога съм ги приготвила - пуканките, де, ама уви... все още сме си беззъбо пате, а не е като да нямаме признаци и то месеци наред...

Това за първи път го чувам. Какво трябва да се прави?

# 362
много ви благодаря за подкрепата, мили мами.... рая е изкарала нощта що годе добре... не ще обаче млякото.... баща и в чудо се вижда.... сега чакам да ми се обадят да кажат дали кашата си е изяла и пак ще я пробват с кърма и мляко - да видим.... момичета, благодария ви, че ни мислите и мен и бебка... аз съм в правителствена болница, но с грипа свиждания не се разрешават. добре,че е свекърва ми, че мога да виждам рая и тати. на пълна диета съм и не ми дават друго освен сухар.  Hug

# 363
  • София
Дръж се, Тони, всички стискаме палците!!!

Слънцето, 'айде честито ви зъбче. За бялата дрешка и пуканките и аз съм чувала, даже ми се е случвало в магазина някоя майка да поиска "Нещо беличко, че имаме зъбче".. С две думи, купува се беличка дрешка и се пукат пуканки, за да са бели зъбките - едно сравнително безобидно поверие, което, според мен, не пречи да се спази  Peace

# 364
Добро утро и от нас с Митето!
И понеже още няма сервирано кафенце май,ето да ви е сладко!

и закусчица

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 08:15 от mama_bebcho

# 365
Добро утро.
За мен не е много добро,де ама нали така се казва.

Малкото диване се научи вечер да заспива от 20 до 20.30 часа и после свеж като краставичка до 23ч.А аз вече едва гледам. Tired
И въпреки,че заспива по-късно,тази сутрин пак в 6.30 на крак. ooooh!

И за да е пълна картинката след няколко часа идват свекър ми с втората си жена и двамата братя на моя-с приспиване,естествено. Outta Joint Нали са от Троян и не ги е виждал малкия от както беше на 2 месеца и го захраниха с бира.Хора,направо ще се гръмна,ще има големи ревове и лудници,не е хубаво така да се говори,ама са толкова нахални,че като дойдат се разполагат навсякъде,а аз се чувствам като на гости. Rolling Eyes

Както и да е,и това ще изтърпим. Rolling Eyes

Много весел ден ви пожелавам. Hug

п.с. dohСлънце,забравих,злото да ви забрави!Честити дългоочаквано зъбче!Дано от тук нататък да избиват бързо и без да усетите. Hug

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 08:56 от АлЕкС-мама

# 366
Добро утро и от мен, mama_bebcho, мерси, че днес имах сладкопойна чучулига в 5 сутринта, по случай това, че е събота Mr. Green, която сега спи сладко...

Еее, Слънце, честито ви зъбче най-накрая, да са белички и много здравички Grinning Това за бялата дрешка и пуканките, го знам от форума, освен това се вземало и кочан с царевица, да са наредени и прави зъбките като зърната й. А скоро научих за друг обичай, за който също не бях чувала, една майка ми даде дъвка със забодена на нея игла като беше пробило първото зъбче на детенцето й, пак да пробиват лесно и да са белички Simple Smile

Хубав ден и от нас  bouquet

# 367
ДобрЮтрУ!

Слънце,честито първо зъбче! toothДа са здравички всичките и белички! Hug

Тони кураж,всичко ще бъде наред!А и браво на свеки,че е могла да издейства посещение на Рая с тати-в тая болнична обстановка не позволявай лошите мисли да те завземат! Hug

Бодливке, абе ти тоя туистър от хоум шопинг ли си взе - един триъгълен, който се прави на прахосмукачка? Че му се чудех...

Такъв е,но от друга фирма го поръчах.Вече ще стане месец,а още не е дошла доставката.Надявам се като дойде бързо да ми го пратят,нямам търпение вече а и с тази моята прахосмукачка си скъсвам нервите.Какъвто и ще да е,поне няма маркучи,кабели и най-вече тежи 1 кг. Simple Smile

Я,имали сме рожденничка!
Честит ти юбилей,asturiana!
Да си здрава и много семейно щастие ти пожелавам!
Hug

Отивам да правя кашата,после се стягаме да излизаме с кака и Ади. Слънчев и приятен ден! sun

# 368
  • Варна
Добро утро! Аустриана, честит юбилей и от мен. Много здраве, любов и детски смях!
Тази сутрин както обикновено Симона се кукна в 7 ч. и аз я взех при мен да я приспя отново - то не беше сукане, игра, въртене, мрънкане, сигурно съм я приспивала 1 час и когато най-накрая заспа и аз потрих доволно ръце, че ще откарам един хубав съботен сън, нашата се ококори след 30 мин. #2gunfire
За стирката - аз я взех от Метро, струва 37,99лв без ДДС, пише на опаковката, че има 3 години гаранция (на касата ми казаха да си запазя фактурата, но не съм обедена, че ще ми я признаят след време..). Лека е, струята е добре дозирана и не мокри паркета. Успявам да изчистя нашия двустаен апартамент, без да се налага да изпирам междинно микрофибърната кърпа....(започнах да звуча като онези латерни от рекламата за стийм мопа, затова спирам Mr. Green)
Сега мъжът ми излезе да търси сушилня. Навихме се за отделен уред, който ще монтираме в килера (щом няма нужда от мръсен канал). Доверявам се на избора му. Основното ми изискване е да не се налага да гладя тези камари от дрехи, които ме чакат в момента, и естествено да не гледам предколедната украса от влажни гащи и чорапи по секцията Mr. Green

# 369
  • София
Добър ден!
Аустриана, честит рожден ден! Здрава, обичана и много щастлива бъди!    bouquet  bouquet  bouquet
Тони,  Hug
Ние имаме 5то зъбче  Simple Smile Реших аз, за всеки случай, да проверя дали е налично ново, след няколко неспокойни нощи, и то взе, че ме набоцка  Simple Smile
Какво ли става с Даниелка  Rolling Eyes , нали скоро искаше стистнати палци.  Praynig

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 10:44 от Elwing

# 370
Ха добро утро Hug
Слънце честито ви първо зъбче - пожелавам ви следващите да не ги разбирате кога излизат и всички да са белички и много здравички tooth
Тони Hug
Тази подочистачка дето сте я показали изглежда супер - ще взема да се разходя до Метро и да наградя свекърва ми с нея. Тук всичко е с теракота(освен хола и нашата спалня), та мисля че ще е по-лесно да почистваме вместо да мъкнем парцали и кофи Peace
За сушилня - много искам, ама не знам дали ще имаме място в новия апартамент - ще го мислим като му дойде времето (то до тогава колко време има - в момента са на замазки на стените... #Crazy)
Исках да питам - мисля да почна скоро попарата ама не съм захранила нито с глутен, нито със сирене. Та се чудех как да го направя. Мислех от другата седмица мисля да вкарам в обедното сиренето - да редувам с жълтъка и месцето. Та въпросите ми - какво бихте ме посъветвали - така ли да подходя или да вкарам глутена първо. Сиренцето по колко се даваше (мъдри ми се 20 гр.) и вие от кое давате? Благодаря предварително Hug
Астуриана ЧРД - пожелавам ти да ти се сбъднат всичките съкровени мечти Hug
Днес тук е супер слънчево още от сутринта, днес май бая разходка ще направим. Само чакам татито ни да се събуди, че си легна някъде сутринта, ама така е - голяма мания с тоя футболен мениджър #Cussing out

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 11:19 от vily_st

# 371
Tони Hug .За това пиене на мляко може да пробвате да смените шишето. Просто като вариант. На Томи Типи са с много меки биби и са по- различни като форма. Има ги във Вис Виталис, Пигис и Бейби Кид Шоп на Нишава. Ако взимате- да не забравите и отделно биберони- защото се продават с тези за най- малките. Трябвада са с 3 капки за 6 месеца. Гледайте добре, защото има и за 6+ с формата на звезда.
Честит Рожден ден на asturiana !!!
Здарве, щастие и мноого любов!!!

Вили- първо глутена- че май не е много добре да се закъснява с него, пък и не е мн. добре да се забавя... В темата за захранването съм чела, че 8-9 месеца е идеално да се започне и се дава така- овес-ръж-ечемик-просо.  Разбира се, въобще не е нужно така да издребняваш- просто тази подредба е според съсдържанието на процент глутен в зърната- овесът е с най- малко, а пшеницата с най- много. Овесът е нещо като подготовка, ръжта и ечемикът- преход , а пшеницата- финал. Дава се всеки ден,1 месец задължително.

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 10:44 от oki4

# 372
  • София
Вили, по-добре е да вкараш първо глутена според мен. И за предпочитане е овес преди пшеница. сиренцето не знам колко гр трябва да е, но знам, че размера е колкото кибритена кутийка, обезсолено първо. Марка специална не съм купувала, на баткото давах каквото и ние ядем - Маджаров или Пършевица.
Забравих да пиша, че вчера минахме през педито - уж да даде бележка на баткото за ДГ и да питам дали ще има консултация следващата седмица, пък понеже нямаше никой, та ни премериха - няма да казвам мерки  Embarassed , но най-накрая и ние да качим по-малко - "само" 200гр  Crazy и 2см. Главата и обиколката на гърдичките му пък не са се увеличили  Thinking Пита ме дали му давам солети  Shocked ooooh!
Докато се обясня, тя Окич писала на Вили Simple Smile За пшеницата само да добавя, че я водят и по-голям алерген от овеса.

# 373
Mисля,че adenis няма РД днес. Rolling Eyes

# 374
  • София
Mисля,че adenis няма РД днес. Rolling Eyes
Ами да  Embarassed , ти си писала Аустирана, ама аз като нямам акъл съм запомнила Аденис и така поздравявам  Crazy Blush Embarassed Моля за извинение! Ще се редактирам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт