И аз мисля, че пътво трябва глутена и след това сиренето. Вили, и аз съм на този етап като тебе, ама след месец някъде ще давам. Засега си правя оглушки
Надявам се да съм била полезна, за тези, които не знаеха. (то и аз в това число де, поне не с такива подробности) И друго - водата от варенето може да се използва при приготвянето на други ястия или да се включи в състава на пасираното за детето, тъй като в така приготвения бульон се съдържат, както вече споменах - мин.в-ва, водноразтворими витамини, екстрактни, ароматни и др. полезни в-ва. 
Иво на 3-тия ден след избиването на пъпките взе да вдига Т 39 С и така цяла нощ. Беше доста гадно на другия ден звъннах на педката да питам, защото обикновенно Т е в началото и с дните отшумява а ние започнахме от средата да вдигаме. Та тя каза да го наблюдавам вчера колко му е Т и ако продължи такава висока да ходим в Инфекциозно-то за лечение, защото вероятно е развил инфекция. Няма да ви казвам че вчера си изплаках очите. Молих се на всички ангели на Христос на Алах и на който се сетих да не е това и тази Т да си е от шарката. В интерес на истината имаше доста индикации това да е така. Никакви признаци на друга болест, а и вчера през деня вдигаше Т 37.5 и сам си я сваляше без лекарства. Снощи обаче вдигна 38.5 и аз се изшашках да не вдигне пак висока и му дадох и Нурофен и свещичка в дупето. За мое учудване за 1ч свали напълно Т. После си играха с батко му до 10ч и си заспа спокоен. Спа цялата нощ непробудно с вдигнати нагоре ръчички без изобщо да вдигне Т дори и 37. Сега все още не е вдигал. Така че сега се моля това да продължи и тази гадна Т да е била от Шарката. Иначе пъпките му са мнооого ама значително прегорели вече. Сега в момента вече е в доста по добро настроение но изглежда адски изморен и изтощен. Играе , но по бързо му се доспива. Така се изтормози малката ми душичка.
от нен.

мила, какво ли ти е било само
Бързо да се оправя малкия сладур

Ама сега не мога да й давам на всяко събуждане АМ, защото ми ес струва, че ще й дойде доста
Лошото е, че я пробвам вече трета нощ да й пробутвам вода по това време. Да, ама не ще
И накрая пак опираме до цицата
Не искам да я свиквам да й давам мляко и посред нощите. И аз не знам - дайте някакви идеи 
...(оф, то аз нашия режим съм оправила, че давам съвети на другите
)
Няма оправия със старите.

Утре мисля да се метнем с мъжлето до Практикер - там имало. Вие имате ли и какви са?

Сиренето, ако е за въвеждане, се дава първо мъничко - колкото лешник горе-долу, постепенно увеличаваш горе-долу до големината на малък орех (или както е писала Elwing кибритена кутийка, но не толкова дебело парче). Количеството на сиренето зависи от общото количество на попарата - ако е 150 гр, няма как да сложиш кибритена кутийка, ако е 220-250 - може и да стане. Сиренето първо се изкисва за максимум 24 часа във вода (ако кисне повече, става горчиво), после оставяш в хладилника да стой в кутийка без вода. Аз давам сирене на Маджаров, нашата педиатърка го препоръча. 
милите оправяйте се вече.
)