Тони, вижда се светлина в тунела. Браво за хубавите изследвания
Дано и при теб, и при Ел нещата се наредят по най-добрия начин.Веси, много се потресох от случката. Аз все си мисля, че са или съседи, или някой идвал на гости във входа. Но гледай от положителната страна на нещата - Мира ще има нова количка и чувалче. А и добре, че татко ти ще те подпомогне финансово.
Ели, и според мен заведи Елия на ортопед за твое успокоение. Но искрено вярвам, че детето си е ок

Гале, радвам се, че малкия сладур се оправя

СЗА, ако белега те притеснява, ще питам за едно мазило снаха ми, което много помогна на племенницата.
Ей, не разбирам родителите с претенции за имена на внучетата и обръщения към тях
Лично аз не смятам, че по това как се обръщаш към свекърите по име или мамо/татко може да се съди за това колко ги уважаваш. Даже напротив, при голяма част от хората си е чисто лицемерие мамосването. От друга страна като се женят на по 20 години и живеят в дома им и те ги издържат финансово, отглеждат освен тях и децата им, верно са им като мама и тате. Имам такива съседи и познати.
, как да ви търся?
И аз съм от скоро там и идея си нямам как да стане , но пробвай както са те посъветвали момичетата тук! 

. Ужас, нямам думи!!
Да се похваля, че днес точно на навършването ни на 8 месеца ни проряза първото зъбче, от доста време ни теката лигички, но снощи и днес беше нервен, та се поразмислих, все го проверявах, но той много смешно се плези, като му отварям устичката та все не можех да видя добре от езичето, но днес в парка успях да видя бялата чертичка...а и като пипнах с лъжичката дращеше...много сме точни, все около месечинките ни се случват важните неща. 

(ама се изказах и аз

, Слънцето и Диди са ме разбрали