Лека нощ от мене!

Хора какво става
-направо се хванах за главата като ви четох-ужас.Взех да мисля,че вече нищо не може да ме учуди-и колички се крадат.На болните-бързо да се оправяте,че деца имате да гледате ей.На Еля-дано тревогите са ти напразни и всичко да е наред.И аз бях в черната серия,но сега съм щастлива-купих си сушилня-днес чакам да ми я доставят.И така горе главите-всичко ще е наред-вярвайте.Лек и усмихнат ден на всички. 

А то има ли столчета за хранене без колан
Добре, че се "запря" на крайчето й...
За паничката - купих, но не я ползвам
Добре, че си я хванала. И аз вече връзвам Алекс навсякъде. Да не говорим, че понеже леглото ни е с шкаф отстрани, който досега използвах за разни неща - шишетата, АМ-то, биберони, вече не става да ги оставям - като се изправи добира се до него и почва да бута всичко по земята

,аз повечето ви имам де
,всеки ден е едно и също 

,е хапва по 3-4 лъжички,но и това е нещо 

И в този ред на мисли - ако някой реши да прави поръчка от Май Тойс (нещо ми се развали латиницата) да свирка 
Таня и за вас 

на малкия Иво. СЗА - прегръдка и на вашият батко. За белега може да ползваш Контратубекс. И всички болни да се оправят.
, че с времето ми стана ограничено... Ники от 4 кратно спане през деня, вече е на 2 и по кратки. И каката тръгна на училище - домашните се увеличиха. Айрис мила напълно те разбирам - и ние голям зор докато напишем поредната буква....
и благодаря за позитивната енергия.
, бебоци, кво да ги правим ?