..оцелях след преместването, но...има ощеее докато си възвърна душевното равновесие 
Да не описвам патилата си около въпросното кошмарно изживяване...но само ще споделя, че в момента някак се понаместват нещата, имам още багаж за оправяне...тъй, като гардероба ни пристигна днес та почти цяла седмица багажа си седя по чувалите, главно дрехи, първия ден се озовах сред планина от чували и кашона и незнаех нищичко къде с намира...то плаках,то
абе нямам думи, ама така се случва като стават набързо нещата и няма кой да ти помогне, а пък и си с бебе на всичкото отгоре. Но малко по-малко ще си намествам заадачите...и така...Тези дни ви попрочитох, но време почти не остава да пиша...но си казах все пак да се отчета какво се случва около мен.
Малко по натам като се понаместим и подредя ще пусна снимчици...иначе никак не е лошо в ново, чистичко...подредено по твой вкус жилище.

Марти е добре детето, расте, дундавее...казва маммм, но определено знае, че съм аз, дава боц, знае си името и се обръща като го извикаме, но вчера ни озадачи много с баща му, решихме да се помайтапи и да го извикаме с Иванчо, е обърна се...
Интонацията ли му е позната, що ли
Иначе още нямаме зъби, не лазим, но подскачаме и си стоим понякога на крачка...но сякаш сме по-мързеливички...не обичаме да седим а се хързулваме отново по гръбче и се ядосва ако го върна обратно.
С преместването покрай многото грижи го оставихме на самотек

Е това е от мен, лека вечер на всички!
Честити празници на Дез , Ивелина! На всички именници, месецинковци и най-вече сърдечни поздрави за порасналото с още един месец момиченце Ади на Бодливка, да бъде щастлива, мила и все така красива.
Ах таз туршийка, таз ракийка, туршийката ме изкуши, за ракиийката ще видим...

Нашата определено му е върл фен. Днес си мислех за това, докато се разхождах - ми като сме двама и има кой поне за 20 мин. да ме отмени и аз съм по-спокойна, а детето определено забелязва и това. Иначе като сме само двете цял ден, всеки ден и изперквам, особено последната седмица.

. Кротва се за кратко и после и аз като Зеленкото отнасям критики колко било кротко и изобщо как лесно се гледали деца, защо така не сварвам да свърша де що има домакинска работа, в т.ч. и при съседите, вероятно
много правилно си го рекла, душо! Требва да се поизпотат малко, преди да дават акъл за всичко!!!

,щото иначе не става работата.Навън майките с бебета-кеф,усмивки,идилия.Ние пак сме недоволни,като ни видят и репликата е редовната "Вие на ръцеее..." 
Изтрещявам ви казвам вече. А за яденето - вчера изгледахме де що има детски по тв за 70 гр. сладичко пюре