Първа думичка изрече МАРТенското ни човече

• 27 165
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
  • София

veroniki, кула=пръчка с рингове за нанизване, нали? Поне аз такова бях харесала за Калин предния път - пръчката специално е гумена за по-малките деца, да не се ударят, ако е дървена. За МайТойс поръчвам уокър като твоя. Ще чакам ЛС от теб със сума и други указания, ако има, че досега не съм поръчвала през съ-форумка  Embarassed

Животинче, магазинът е точно този, но сайтът им е малко  Embarassed

СОФИЙСКА СРЕЩА: четвъртък, 26.11.2009 г., 12 ч., Западен парк.
Записвайте се: зелено човече, Вероники

# 676
Честит Рожден Ден natsti!

# 677
Привет и от нас! Hug
Мама Бебчо, как изкара в Лондон?Какво си напазари? Mr. Green Питам, защото на мен ми е мечта да отида там-за 2-3 дни, но засега няма такива изгледи. Sad Дано догодина да успеем да отидем.

Нинче,мноого хубаво си изкарах.Времето беше хубаво,почти не е валяло. Mr. Green То пътуването ми беше с цел пълна почивка /ходих си самичка/.Оставих Митето на майка ми,батето на татето и хайде в самолета и при братовчедка ми. За пазаруването -ако имах повечко парички и нямах лимит на багажа вярвай ми щях да изкупя магазините. Такива намаления имат.Иначе и батето и Митето намазаха подаръци.Гого си беше поръчал въпросните Бакогани,суитчър и много специални фанелки  Grinning,за Митака взех анцуг,дънки и Яке за на пролет и много сладурски пижами с Лууни тюнс,и бодита/7 за 7паунда/.Покупките са изпрани и ще ги покажа като изсъхнат. Аз пък си намерих най после къси дънки,подходящи за едни бутуши,които отлежават неносени от миналата година.

# 678
Ееее, браво! Crazy Simple Smile Най-благородно ти завиждам, още повече че си отишла на шопинг и почивка, не по работа.Моята кума доста години живееше в Лондон и сега пак тя ме кандардисва да ходим.Казва че големите намаления по магазините са януари месец-до 70-80%.Хубаво, ама в тая криза.... Tired или да го кажа по друг начин, ще ме разберете вярвам-Пари йок, голям сакатлък! Money hahaha

# 679
Само дето мен нещо напоследък мноооого ме боли там, където е белега от операцията. Мами със секцио, при вас как е?

Забелязвам, че не бебка вече не й стига 1 пюре от 190гр. След най-много 2 часа пак е освирепяла от глад. Да давам ли повече  Rolling Eyes . Също така се чудя, каква каша да купя. С оризовата претърпях пълен провал. Мисля си за класиката в жанра  Laughing - бананова на "Хумана". Колебая се обаче дали да не е с пребиотици. Приемам съвети!

Белегът от операцията отдавна не ме боли. При кумата ми имаше подобен проблем и се оказа, че не са се резорбирали вътрешните конци от секциото, та още ги вади по малко (ДВЕ ГОДИНИ СЛЕД ОПЕРАЦИЯТА).
За кашата - Митко много хареса на Хип банан и праскова (оризова с преходно мляко). Безмлечната оризова така и не я изяде. За пюретата гледам общото количество на хранене да е около 170-180 мл, макар че баба му на два пъти успя да му налее 220-250 на обяд, но след това вечерта имаше колики.

# 680
  • София
 Хайде вече е 23-ти и мога да ви почерпя по случай осмата месечинка на Тео. Да ви е сладко

Честито и на Калия на stasi и на всички останали с поводи

Incognito, за подобна на тази играчка става въпрос  , като пръчката, на която се нанизват ринговете е гумена, за да не се нарани детето, в случай, че падне върху нея.

Deziderata, откак спомена за алергичната реакция на Тоби само от облизването на татковия пръст, ден не минава без да се сетя за това. Добре, че не си в BG, че тук услужливи хора да ти захранят детето с какво ли не има в изобилие и никога не може да си сигурен, дали няма да го почерпят с нещо, без да те попитат преди това  ooooh! Той миличкия явно има голяма непоносимаст към ядките щом от толкова малко е получил подобна реакция - опасно си е и трябва много да се внимава.

Стискам палци днес да изпишат окончателно Тони

# 681
добре че се върнах в болницата за изписванто,че да ви изчета и да пиша, че в къщи не мога да стоя седнала дълго пред компютъра.... май ще си полежа и в къщи още 2-3 дни....

завиждам за срещата...но живот и здраве в следващата се надявам да се видим.

оставям ви,че чакам доктора и да си тръгвам....

# 682
Добро утро!

Тони, добре дошла в домашната си обстановка при душиците!  Mr. Green Peace

Не съм ви чела от събота, че нали вчера пътувахме към Софето. Както и очаквах - вкъщи трябва да правя основно почистване  Mr. Green Тъй, че ще си почивам пред компа да ви изчета.. Добре, че няма много мат'рял.  Hug

Гледам много празнуващи - честити месечинки, зъбки и рожденни дни на всички! Да сте живи и здрави и нека в сърцето ви е толкова слънчево, колкото е и времето тук!   bouquet Hug  bouquet

# 683
И ние днес ставаме на 8 месеца! Чувствайте се почерпени!

При нас нищо ново! Очакваме горни зъби (има само 2 долни в момента) и е кисела. Намали и яденето, на обяд почти нищо не ще да хапне, а преди така добре си ядеше...
Уикенда ходихме на Велинград с баща й и с нея, разбира се. Времето беше супер, даже по бански излизахме на външния басейн! Ако някой ми беше казал, че края на ноември ще правя слънчеви бани нямаше да повярвам!

# 684
Честити месечинковци от днес!Да са много послушни дечица  Hug

Сутринта ни тръгна на зле - Борис падна от кошарката  Cry Ние сме си виновни - не бяхме смъкнали нивото, пък и той досега не се е надигал така - хващал се е за ръба, но дупето му тежеше и дотам. Сутринта го оставихме за секунди и стана белята - гонел си е балона, с който си е играл и се е претърколил,тупна на земята.
Ревахме наравно и двамата.  Cry Сега заспа, хапна и се хилеше на баща си преди да тръгне на работа. На мен ми е много притеснено, обаче. На глава се е ударил, щото има зачервено, сигурно и цицина ще стане.  ooooh! Следобяд ще го водим на доктор, че тогава е на смяна нашия педиатър. То така или иначе щяхме да ходим за консултация, а сега и това  Cry Cry Cry

# 685
  • София
оставям ви,че чакам доктора и да си тръгвам....

Хайде, следващия пост - окончателно от къщи.

Я да питам има ли някой, който да гледа понякога това здравно предаване по БНТ1 - Здраве - което в понеделник е ТВ бебе  newsm78 Аз го хващам чат-пат и съм много възмутена. Първо, една майка подчерта, че нейното бебе на АМ нямало проблеми с теглото, обаче друго кърмено бебе имало еееейййй такива крачета, едва ли не било мутант и трябвало да го сложат на диета... как може такова разделение, не разбирам. И най-вече, ако не знаете, скъпи мами, да ви кажа, че за здравословни храни бяха дадени следните примери: бутер банички, сандвичи и бисквити. На това ще учат нашите деца в детската градина и в училище - специално похвалиха училището, че имало програма за здравословно хранене. "И сега, деца, какво ще сложим в десерта, за да го довършим?" "Бисквитииии!".

# 686
Не съм го гледала това предаване, така като го описваш звучи  Sick Кали като е на кърма даже слабичка върви, не дебела. Това колко качва си зависи от детето, а не от това с какво го хранят.

# 687
Привет!
Честито на днешните месечинки
Тук е отвратителна мъгла Sad . Май разходките ще са по-късно.
Ние нали сме си двечките и ми е скучничко  Rolling Eyes та мисля да позяпам някой сайт с дрешки и играчки за Коледни подаръци. Къде са най-големите намаления  Laughing ?
Днес ще ходя за каша и още съм в голяма чуденка, каква да бъде.
stasi8510, и Марта е слабичка. Даже на консултацията миналата седмица беше качила само 50гр  Shocked и 0,5 см.

# 688
Зеленко - очите ми станаха ей такива  Shocked за бутерките специално! Айде бисквити - ние и сега даваме бебешки, ама бутерки.. Като се замисли човек - сандвич е по-добре от чипс примерно, ама зависи какъв сандвич все пак. Разлика от небе до земя  Rolling Eyes

Инкогнито: аз съм секцио, белега само ме сърби и нищо друго. Конците ми ги извадиха на 7мия ден. Имаше еди вътрешен, който си се резорбира и го няма вече (виждаше се крайчеца му преди). Само дето над самия белег ми е едно такова безчувствено мястото. Няколко см по-нагоре към пъпа. Но знам, че това е нормално. Все пак си е срез на мускулни влакна и нервни окончания. Защо не отидеш на консултация и да питаш? Може да е нормално, но може и да не е..  newsm78

Вили - браво за тортата и купона!  Mr. Green А това за Алек - мали, мали.. Миро и той се катери вече навсякъде, пипа телевизора, шкафовете.. Направо не знам какво ще ги правим! Нашия тати е в период на масова психоза - да не паднел, да не се ударил, да не не знам какво си. Все едно имам 2 деца вкъщи. Човек ще рече, че не си гледам детето.. Ама не мога да вървя след него нон-стоп. Имам си нужди все пак.  И аз съм хора. Mr. Green

Снощи се обзаведохме с едни протектори за ръбове, тези дни трябва да видим и за затварящи механизми за шкафове.. Wink

Аз днес ще търся овесена каша да купя, че да почвам с глутена вече.

Айде продължавам да чистя..

# 689
хайде и аз да се включа, че и аз съм от мързеливките, които само четат, пък ги мързи един пост да пуснат Flutter

Да кажа първо и аз като зеленкото, че се  Shocked като видях за какви количества говорите...ние продължаваме да сме много злояди - ядем средно около 50-60 грама, в най добрия случай - 80 гр. Зеленчукови пюрета миналата седмица категорично ми отказа и правехме пауза - една седмица я карахме само на каши, че се бях уплашила да не откаже категорично храната, та давах само каши ooooh! и не знам какво ще го правим това дете с това неядене, добре че му е кърмата. Щото качва всеки месец по 200-300 грама и по един - два см., а откъде енергия, не знам - но не се спира  ooooh! спокойно обикаля около масата в хола / много му е удобна на височина/, пълзи много скоростно. Този месец, точно на петък, 13 проговори - първо каза мама, после баба, но май само мама му е осъзната думичка Mr. Green много е приятно да го слушам Heart Eyes а освен това се научи да свири на свирка, та у нас е весело Party а също и "пее" заедно с музикалните играчки

много хубави играчки показвате, аз не знам, още не съм на тази вълна и се чудя  какво точно би го заинтригувало - бих искала да е нещо занимателно, защото виждам, че има желание да майстори разни неща / много му е кеф да слага капачката на шишето му за вода - толкова е смешен като се концентрира.../ та сигурно ще е нещо с рингове, кубчета или нещо такова.
Иначе любмите му играчки са уолкъра, колата и едно куче на FP,  което пее много и говори на английски. Но всичко му хресва за кратко време.... ooooh!затова си играе с какво ли не още - празни бутилки, чанти, опаковки и какво ли още не....
нямам търпение да дойде коледното парти, че да се видим  - те са такива човечета вече Hug

Тони, стискам и аз палци скоро да пишеш от вас! Hug
Гери  Hug

Цветке, дано да му няма нищо на адашчето Praynig и Боби вчера се удари много лошо в един ръб на масата, но само малко се поду, а една синина от миналата седмица на бузката още не му е минала, какво да го правя, хич не се пази....
и не на последно място - честито на всички, които днес порастват с един месец  bouquet

и във връзка с храненето, чета че много от вас са заместили вече почти всички хранения, а  доколкото знам не бива да се спира млякото на децата, защото те имат нужда от него поне до 2 годишна възраст / не че ние ще го спираме скоро, дори и след като спрем кърменето мисля да продължавам да давам адаптирано мляко, особено вечер/

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 11:00 от vasida

Общи условия

Активация на акаунт