Дубай

• 189 923
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Ще ти кажа защо, аз, бих заложила на Дубай!  Simple Smile
Париж е близо - като километри, но и като време за пътуване (2-3 часа трябва да е полета), но и като пари. Особено сега, като от 22 май Уиз ер пускат полети от София, имаше цени по 40лв, когато проверявах. Винаги може да се отскочи до там.
Дубай иска повече време, не всеки ден има полети до там, дори не всеки месец....., трябва човек да разполага с повече средства.
Така, че аз бих грабнала тази възможност, защото има какво да се види, защото там са големи чудеса, екзотично е, приключенско е.

# 61
Еми и на нас това ни е идеята. Сега имаме финансова възможност и за визи и за шопинг и за някоя екскурзия там, А пък до Париж има уикенд пакети за по 250 евро (без летищните такси) и може друг път да отидем. Дано се опече работат и на пролет и аз да видя туй чудо на чудесата Laughing

# 62
и аз бих заложила на Дубай  Peace много ми се ходи там

# 63
Има ли хубави оферти на тур агенциите сега за пролетта  Thinking Аз гледах на марбро, но нещо хич не ми харесаха, от алма тур една приятелка не остана хич доволна от индивидуалното им пътуване организирано до там, от онтравел аз пък имам лоши впечатления и не ги ползвам..та съм в чуденка.

Иначе разбира се че Дубай, Париж е лесен, а и по-добре е да се гледа лятото, сега е най-добрия сезон за посещение на емирствата.

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 21:58 от AniSim

# 64
  • гр.Варна
ние ще пътуваме с Астрал Холдейс!Нашият хотел не се намира в Дейра!Офертата ми се струва добра! Praynig
Миналата година пътувахме с тях до Турция!Бяхме на почивка Септември и останахме очаровани от организацията!А екскурзоводката им беше просто слънце:)

# 65
Ох,момичета,след публикувания от pina коментар се размечтах отново! Mr. Green Искам пак в Дубай. На други екскурзии дали ще се запишете или не, си преценете,обаче за сафарито гласувам с две ръце. Crazy Страхотно изживяване е! Heart Eyes

# 66
Мерси mama_na_kiki  Hug ще погледна офертите на Астрал. Вашият хотел изглежда да е добър и локацията му също, на този големия булевард с небостъргачите е , в модерната част на Дубай  Peace

Между другото вчера четох че Бурж Халифа в момента е затворен за посещения, поради технически проблем, то не че и иначе няма билети, но дано все пак да го оправят скоро.

Edit: Видях я програмата на Астрал за април, около 3 дена се събират в Дубай, което си е нищо общо взето, доста ограничен избор на хотели...Абе индивидуална програма си е явно истината, тези с чартъри за съжаление са много орязани като време и хотели.

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 12:35 от AniSim

# 67
  • гр.Варна
Ани,програмата на Астрал е от 02.04.като се каца там в 07.00ч. на 02.04,а се тръгва на 01.04. от София.Има 4 нощувки там!
Иска ни се да се запишем на сафари,да отидем до Абу Даби,разходка с лодка и на обзорна обиколка на Дубай.Дано да ни стигне времето за всичко това.
Единственото нещо,което промениха е,че отложиха последната си дата за екскурзията.,т.е. за Май,но се записахме за Април.Вече така сме се настроили,че няма мърдане.Там ще сме:)

# 68
В такъв случай, щом се пристига на 02.04 рано сутринта, дано все пак да могат да ви настанят в хотела преди обед, да може да го ползвате деня по-пълноценно  Peace Сафарито най-вероятно ще е между 15 и 21 часа, някои от дните с които разполагате; отделно за абу даби минимум още половин ден, ако не и повече и още една вечер на техните традиционни кораби по залива, или през деня... При по-строга организация времето ще ви стигне за това, за което сте решили, без плаж и без "мотаене" из моловете  Peace Зависи и колко дълга ще е обзорната екскурзия на града, с туристическите автобуси например отнема цял ден.

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 12:41 от AniSim

# 69
Ето и снимките, на нашата съфорумка, чийто пост сложих тук
http://nightfoal.snimka.bg/asia/dubai-01-02-05-02.474360.17441115.big

Снимала е умело и някои кадри са доста впечатляващи!  Peace

# 70
Хубави снимки  Peace Благодаря, че ги сподели с нас! Много приятна виртуална разходка далеч от студената зима, която не ни пуска тук  Confused

# 71
Да хубави снимки, поне показват атмосферата там на нас непросветените Shocked

# 72
Обаче, джамията Шейх Заед е просто нереална!

# 73
наживо е още по-нереална, особено като няма хора. Бялото просто те поглъща. Ходих в голямата джамия в Маскат, много я хвалят, но не може изобщо да се сравнява с нашата  Blush

# 74
Ох, дано имам късмета да я видя на живо!  Praynig  Аз, откак е построена съм си я заплюла, много ме впечатли.

Общи условия

Активация на акаунт