® E-bay - тема 40

• 29 578
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • На черешата

О, ей я и другата ми любов.Отивам, че стана никое време.  Mr. Green

# 106
  • Варна
Я кажете някой продавач с хубави ботуши.  Sad
Голям проблем с тези мои слаби карак, не мога да си намеря хубави ботуши за пола. Всички са ми ужаааасно ширкои.  Cry

Фантичка, виж в asos - там има много хубави ботушки - ето аз какви си поръчах вчера:
http://www.asos.com/Miss-L-Fire/Miss-L-Fire-Tall-Boot-With-Tasse … t.aspx?iid=820965

# 107
# 108
  • Казанлък of all places
Добрютро!
Два чифта гумени ботуши са станали мои тази нощ - не бяха предвидени, ама какво да правя, миналогодишните Рокет догс дадоха фира Simple Smile
Та тази есен -зима ще се разкарвам с ето това и ето това

# 109
Добрютро!
Два чифта гумени ботуши са станали мои тази нощ - не бяха предвидени, ама какво да правя, миналогодишните Рокет догс дадоха фира Simple Smile
Та тази есен -зима ще се разкарвам с ето това и ето това
Браво много са хубави. И аз ги заглеждах този тип ботушки, ама така и не съм взела още.

И бързам да ти честитя именния ден   bouquet

# 110
  • Казанлък of all places
И на теб, адаш! Simple Smile
И Ред шу според мен има имен ден днес...
НА всички именници - щястие и успехи и пълни карти!

# 111
  • Sofia
Тя и рожден ден има днес Ред шу Wink Така,че да й е честит и на вас момичета именния ден Hug Да сте живи и здрави да си харчите парите в Ибей Wink

# 112
момичета, купих си едни ботуши и продавача се съгласи да ги прати до Бг
как точно се плаща при това положение? праща ми фактура за сумата + новите пощенски, а аз през send money ли плащам или?

# 113
как точно се плаща при това положение? праща ми фактура за сумата + новите пощенски, а аз през send money ли плащам или?

В ибея има стъпка по стъпка как се плаща  Peace Отгоре на спечелените неща имаш pay now и вече си следваш стъпките.

# 114

В ибея има стъпка по стъпка как се плаща  Peace Отгоре на спечелените неща имаш pay now и вече си следваш стъпките.

да, знам
само, че там няма пощенски до бг, а само до ук

а, то можело да се въведе ръчно като смениш страната Simple Smile

благодаря

# 115
Добро утро от мен. Grinning

Да е честит рожденният ден на Ред шу.  bouquet
Както и на двете ни именнички.  bouquet
Живи и здрави момичета, много обичани, много влюбени, много щастливи, и с все по-хубави и по-хубави покупки да се хвалите. Heart Eyes

За ботушки да кажа, че аз лично даже предпочитам да не са по-крака, а да са по-широки. Тая година и това е актуалното де.
И понеже аз се сдобих с едни страхотни, сега търся рокли за тях. Нали знаете че са ми слабост? Blush Така че ако някой е срещал хубави черни рокли, с дължина около коляното, да свирка. По възможност с високи талии, и да не са по тялото. Mr. Green

Иначе се присъединявам към мнението че тук по магазините има много ботуши, които са теснички.

# 116
# 117
Има ли доставка до БГ, че си харесах едни ботушки Simple Smile
Видях темата за общата поръчка Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 13:24 от Анонимен

# 118
не, казах че съм получил тази глава
Обаче за пореден път доказах, че не е лесно да си ПРОЗТ !!!!
 ooooh! ooooh! ooooh!
швабата ми е дръпнал един диспут за неплатен шипинг за шкаф за баня за кукла
аз му теглих една че няма да му платя 60 евро шипинг за такова нещо
в резултат той е написал размерите и че ваната била в отделен кашон, затова било толкова скъпи
и като видях размерите се плеснах по челото
шкафа не бил за кукла ми съвсем истистински, дървен
 ooooh! ooooh! ooooh!
заедно с вана....  ooooh!
от къде да знам че е истински, този продава такива играчки, Roba правят дървени играчки, ама явно ....
 ooooh! ooooh! ooooh!

# 119
Честит имен ден на всички именници, както и на Ред шу честит рожден ден. Много здраве и късмет им желая.  bouquet

Авче , и аз съм на тема рокли, деже съм заредила една точно такава във снайпера. Ако я спечеля скоро ще се хваля.
Явно ме е обхванала някаква тръпка за купуване(не че имам много пари), но снайпера ми е зареден с 2 чифта ботуши, 2 кожени якета, 3 чанти. И всчиките изтичат до 15-16часа. Ако ги спечеля всички - май магазин ще трябва да отварям. Tired
Или ще продавам в мама.бей  Wink

Общи условия

Активация на акаунт