® E-bay - тема 40

• 29 613
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Похвал!  Mr. Green http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2505102 … ame=STRK:MEWNX:IT
Дойдоха за 3 дена. Shocked Направо не можах да повярвам.

# 151
Rima, Фърбитата говорят, мърдят си ушите, устата, очите. Имат сензори на определени места ( по коремчето, в човката, над очите) и при докосване също казват различни неща. Можеш и да ги учиш на определени думи, като ги повтаряш многократно. )

ТрендаФила КуКуригова, честито за тото....) хубава сумичка трябва да е 4ката. ))))

^слънчо^, а на теб честити маратонки.

# 152
  • София
Някоя майка на момиче има ли предства Барби Мускетарки в Бг ли са по-изгодни или в ибей,ако е издирвала,че са ми посатвили задачка да закупя няколко броя Mr. Green

# 153
А какво е вървежно в момента сред 5-6-годишните момценца. Дайте някакви хубавиколички, писти, ей такива неща. Искам за подарък за Коледа, на едно момиченце, което си играе само с такива неща, нищо женско. Mr. Green

# 154
Някоя майка на момиче има ли предства Барби Мускетарки в Бг ли са по-изгодни или в ибей,ако е издирвала,че са ми посатвили задачка да закупя няколко броя Mr. Green
нито съм майка, нито на момиче,
но барбитата са по изгодни тук (проверявал съм в немския, в английския не съм се ровил). Цените са почти еднакви, но като сложиш бесния немски шипинг. По груби сметки трябва да купиш към 200 за да е по на сметки
Авче, колко пари искаш да похарчиш
Синчето ми си играе само с коли, и нищо друго не го интересува
За 5-10 лв - количка Hot Wheels с променящи се цветове, (е майката после ще има да я мъкне във фризера, в чаши с вода и т.н.). Пистите - Hot Wheels Colorshoot, Carerra-ta, пистата на светкавицата Макуин - при мен всичко свързано с макуин е вървежно
Забравих да уточня, хубавите писти са 45-80 лв., най-хубавите Carrera стигат до 250 евро
Има един сет които е силно намален Rescue Tеам, на симба, пластмасата му е хубава.

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 19:24 от Durango

# 155
Супер сте мили,много ви благодаря.   Всъщност нали тези са всичките обявени Фърбита +наколко и на другата страница?Те новите са много скъпи  newsm78.  ....

Eто ти едно ново, снощи от същия продавач търга свърши на тази цена, доставката е и до България.Само не знам на какъв език ще говори Confused
http://cgi.ebay.co.uk/Hasbro-Tiger-NEW-Furby-2006-Electronic-PET … sh=item3ca738be29
Аз купих преди малко едно ново за 19.99.

# 156
от Китай е да не говори само на китайски Laughing
пише,че говори на фърби език и пее фърби песен

# 157
Дуранго, мерси за отговора. Да ти кажа иска ми се по-евтинко да мина, 100-200евро хич не ми се дават за подарък на детенце. Mr. Green ще погледна тия колички на Hot Wheels.

# 158
Дуранго, мерси за отговора. Да ти кажа иска ми се по-евтинко да мина, 100-200евро хич не ми се дават за подарък на детенце. Mr. Green ще погледна тия колички на Hot Wheels.
Водят се Colors Shifters в БГ са 7-10 лв.
аз лично имам над 20  Mr. Green
проблема им е че са копия на някакви американски марки, дето хич не са популярни тук
Примерно Oldsmobil, или Pontiac Soltice (много красива версия на Opel Spider).
Ако бяха Golf II GTI щяха да се харчат много
 Joy
ама аз нали си падам по американски коли си ме радват, детето също

# 159
от Китай е да не говори само на китайски Laughing
пише,че говори на фърби език и пее фърби песен
Aз за това се въздаржах да го купя, но може да се пита продавача.Има говорещи на немски, японски, испански...Точно това не разбрах освен фърбешки език дали говори друг newsm78 Simple Smile

# 160
Водят се Colors Shifters в БГ са 7-10 лв.
аз лично имам над 20  Mr. Green
проблема им е че са копия на някакви американски марки, дето хич не са популярни тук
Примерно Oldsmobil, или Pontiac Soltice (много красива версия на Opel Spider).
Ако бяха Golf II GTI щяха да се харчат много
 Joy
ама аз нали си падам по американски коли си ме радват, детето също

Joy Joy Joy
Мерси. Hug

# 161
може ли и аз с една питанка Embarassed
забравих си паролата на пеипал,проблема е,че от толкова криене на листчето с паролата от момчетата,аз самата го затрих някъде Embarassed
и това не е всичко-поради изтичане на срока на картата,взех новата,която я въведох моментално,но пък съм хвърлила листчето с пин кода,та се наложи да ми я преиздадът и сега ме пита или за старата карта или за някакъв секретен въпрос,на които естествено не помня отговора(ама съм за убиване,няма толкова разсеян човек Mr. Green)
питанката ми е:мога ли да си направя втора регистрация и ще ми остане ли към сегашния акаунт в ибеи Rolling Eyes
благодаря предварително,дано сте ме и разбрали де Grinning Hug

# 162
Не, не можеш да си направиш нова регистрация.
С една и съща карта не става.
Ако картата ти е вече регистрирана на един акаунт, не може да я регистрираш на друг.
А доколкото разбирам, точно това се опитваш да направиш, въпреки, че картата ти е преиздадена.
В този случай, номерът й е същия, само датата на валидност и трите цифри на гърба са различни, което означава, че не можеш да я регистрираш повторно.

# 163
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
нееееееееееееееееееееееееее
до какво води неразумната употреба на снайпери ...
спечелил съм втори шкаф с ванаааааааааааааааа

# 164
  • някъде там
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
нееееееееееееееееееееееееее
до какво води неразумната употреба на снайпери ...
спечелил съм втори шкаф с ванаааааааааааааааа
Е не това вече е.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт