® E-bay - тема 40

• 29 490
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • На черешата
 Хмммм, хайде да не спамим.
Кажете за ботушите, че мъкаааа. Не мога да си покажа хубавите, дълги крака.  Mr. Green

# 46
Фанти, аз си поръчах ето такива, защото и аз исках да си показвам хубавите ми дълги крака .

Не съм ги получила още , но се надявам да са такива ,каквито са на снимките. Ето ти и линк към продавача: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2204980 … E:X:BOCOR:GB:1123

Предлагат се от доста продавачи  между другото!

# 47
Имам нужда отново от вашия опит.
За пръв път пуснах диспут за неполучена стока, ескалирах...
Днес видяхв Пей Пал, че продавача е написал тракинг номер*Royal Mail tracking # 2-5814004. В сайта на Royal Mail ме карат обаче  да напиша някакъв 13 цифрен код. тоест не ми приема дадения от продавача номер....
Какво трябва да направя в този случай? Thinking

# 48
  • На черешата

Не съм ги получила още , но се надявам да са такива ,каквито са на снимките. Ето ти и линк към продавача: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2204980 … E:X:BOCOR:GB:1123

Предлагат се от доста продавачи  между другото!

Ще чакам да ги получиш, че обикновенно всички отгоре са ми мнооого широки и ми стоят смешно. Чакам отзиви как са.  Peace

# 49
Аз вчера им се чудих на тия:

http://cgi.ebay.co.uk/B031-LADIES-LEATHER-BLACK-MID-CALF-BOOTS-S … sh=item4a9b924a60

уж от естествена кожа, но не можах да се реша. Пък и съм скарана с токчетата, особено тънките.

# 50
Имам нужда отново от вашия опит.
За пръв път пуснах диспут за неполучена стока, ескалирах...
Днес видяхв Пей Пал, че продавача е написал тракинг номер*Royal Mail tracking # 2-5814004. В сайта на Royal Mail ме карат обаче  да напиша някакъв 13 цифрен код. тоест не ми приема дадения от продавача номер....
Какво трябва да направя в този случай? Thinking
Това не е реално тракинг номер, това е номер, който е на етикета от пощата. Тази двойка отпред малко ме съмнява да не е изпратено наземна поща (2nd class както го водят). Защо не попиташ?

# 51
  • На черешата
Аз вчера им се чудих на тия:

http://cgi.ebay.co.uk/B031-LADIES-LEATHER-BLACK-MID-CALF-BOOTS-S … sh=item4a9b924a60

уж от естествена кожа, но не можах да се реша. Пък и съм скарана с токчетата, особено тънките.

Не са лоши, но аз искам високи..., май много искам.  Confused

# 52
Повечето високи май си вървят и доста широки горе на прасеца, и аз имам същия проблем, миналата седмица бидвах за едни които щяха да са ми добре, но не ги спечелих....

# 53
  • На черешата
Повечето високи май си вървят и доста широки горе на прасеца, и аз имам същия проблем, миналата седмица бидвах за едни които щяха да са ми добре, но не ги спечелих....

Да бе, и аз се чудя защо...

# 54
  • Sofia
О,Кате!Замислила съм те от няколко дни!А,добре дошла Hug

# 55

Да бе, и аз се чудя защо...

Щото сте кльощави, затова  Mr. Green  Hug  На мен тук, в нашенските магазини нито един ботуш не може да ми се закопчае догоре, пък не съм с кой-знае колко дебел прасец.  Sad  Е, не съм фиданка, ама и слон не съм. Та откакто открих онлайн пазаруването, нямам такъв проблем, всички ботуши си ми пасват идеално. Та изводът ми е следният: за фини мадами със слаби крачета - ботуши от България, защото се пести от материала  Wink

# 56
Здравейтее имам една голямаа молба , понеже не съм много наясно със И-бей , ще можете ли някой да ми поръча един телефон,който не си взех , когато трябвате , т.е когато излезе и сега не го намирам никъде другаде ..
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОООГООО , ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!

# 57
  • Варна
На Кларкс има модели които никак не са широки. И моите крака са дълги и кльощави с всички неудобства идващи от това...дънки минимум 34 инча дължина, широки битуши и т.н. Миналата зима купих един модел на Кларкс, подобни на тези . Винаги може да се пита за ширината при прасеца... Но няма по удобен ботуш просто.

# 58
  • На черешата

Hug Драго ми е да те видя. Какво си се присетила за мен ?
Имах си разни здравословни проблеми, но вече мърдам.  ooooh!

# 59
  • Sofia

Hug Драго ми е да те видя. Какво си се присетила за мен ?
Имах си разни здравословни проблеми, но вече мърдам.  ooooh!
Четохме дружно първата тема и за теб се сетих Laughing

Общи условия

Активация на акаунт