® E-bay - тема 40

• 29 617
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте:) Имам въпросче относно http://cgi.ebay.co.uk/BOYS-BLACK-SUEDE-TRAINERS-CHIPMUNKS-UK-4-9 … sh=item870ab4c87a. Някой да има впечатления от тази марка ? Знам, че не мога да очаквам много за тези пари, но да си попитам.

Peace и аз да подкрепя и марката и търговеца... много бърза доставка и страхотни обувки.  Wink

# 571
Веси дано пристигне поръчката, че е много кофти, когато поръчаш за първи път и така да стане. Моята първа покупка от и-бей беше неуспешна, и аз бях много разочарована.
Иначе от Хонг Конг много пъти нещата идват и за 2 седмици. Но общо взето като че ли най-често за 3-4седмици идват. Аз съм чакала най-много 1 месец и три дни.
Стискам палци!

# 572
Мерси за отговора   bouquet така и ще направя - лошото е че ми трябва за повод след една седмица - уффф ще стискам палци да дойде  Praynig

# 573
  • София
Момичета, можe ли да се плаща с Виза Електрон на SG Експресбанк?
Да,може Peace

# 574
Момичета, можe ли да се плаща с Виза Електрон на SG Експресбанк?
Да,може Peace
Мерси  bouquet

# 575
Момичета, не мога да не се похваля с покупката за свекърва ми. Мисля да е за Коледен подарък, надявам се да й станат и най-вече да й харесат:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2804197 … ame=STRK:MEWNX:IT
Сега дебна едни и за майка ми  Laughing

# 576
  • София
И аз да се похваля с едни ботушки  Embarassed http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2505272 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 577
Благодаря на всички за отговорите за Чипмункса Simple Smile Поръчани са, остава и да съм улучила номера:).

# 578
  • Шумен
Добро утро на всички  Hug.
Похвал

# 579
ее страхотни неща видях на тази страница
зардих се с настроение за днес

# 580
  • Варна
Момичета, когато изпращат от САЩ с Priority mail винаги ли отива на митница или има шанс да го получа в пощата ?
Питам, защото един продавач, който по принцип не праща извън щатите, не се съгласява да пусне с USPS First-Class Mail  Rolling Eyes

# 581
  • софия
Без много да настоявам спечелиx това

# 582
Без много да настоявам спечелиx това

Страхотно е!!!Със здраве да се носи!  bouquet

Аз да питам-отворих един диспут за неполучен калъф за тел. от ХК и продавача каза,че е пратил друг и ме моли да затворя диспута.Да го затворя ли или да изчакам да дойде калъфа? newsm78

# 583
  • софия
Благодаря, Пебс  Hug Не знам кога и къде ще го носи, но ми харесва Simple Smile
По-добре изчакай. Не го слушай какви ги разправя. Каква е гаранцията, че наистина е пратил и/или ще дойде? Напиши му, че с удоволствие ще затвориш диспута след като получиш калъфа. Ако не получиш нищо, не можеш да отвориш 2ри диспут.

# 584
Ще му дойде времето! Wink И аз преди дебнех за малката,ама ще видя за пролетта.Моделчето е много сладко!

И мерси за диспута-и аз така смятах да му напиша,но не знам дали се процедира така,та да си попитам. Wink
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт