КГБ=Клуб на готините баби - 88

• 26 775
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Привет  момичета !!!

Зиче - благодаря ти за  новата темичка !!! Страхотна е както винаги!!! Hug Hug Hug

На всички празнували през почивните дни пожелавам здраве,любов  и късмет !!! Hug Hug Hug Hug На малките - здраве и безгрижно детство! Hug Hug Hug

При нас пече слънце и  е топло и приятно.Както беше през почивните дни. Вчера на село цял ден бях по къс ръкав.Прах килими и пътеки,които прах през лятото ,но реших че   това хубаво време не е за изтърване   та им видях сметката Grinning Grinning Grinning

Пращам на всички по малко от нашето слънце Hug Hug Hug Grinning Grinning Grinning

Лек ден приятелки !!! Hug Hug

Я вижте какво ми попадна Joy Joy Joy
СТРАНИЦА ИЗ ДНЕВНИКА НА ЕДНА ЖЕНА:

Събота вечер. Мъжът ми се държи странно.

Уговорихме се да се срещнем в кафето до магазина на чашка кафе. Цял ден ходих по магазините с приятелки, мислех че ми е ядосан защото мъничко закъснях. Той дори не го изкоментира. Разговорът не вървеше, той мълчеше през цялото време. Предложих му да се приберем на по-тихо местенце, за да поговорим спокойно. Той се съгласи, но продължи да мълчи. Попитах го какво го безпокои, а той отговори че всичко е наред. Попитах дали вината е в мен, затова че е мълчалив. Каза че всичко е ок и не си струва да се безпокоя. По пътя към вкъщи му казах, че го обичам , той се усмихна и продължи да шофира.

Не мога да разбера поведението му и не знам защо не ми отговори. Вкъщи не ме напускаше усещането, че мъжът ми е много объркан. Седеше неподвижно втренчен в телевизора, чувствах го отдалечен. Накрая реших да си лягам да спя. След десет минути, той дойде и изненадващо - отговори на ласките ми, правихме секс, но все още го чувствах странно отдръпнат. Реших, че това вече е прекалено и че трябва непременно да го обсъдим, но забелязах че той вече е заспал. Плачейки, заспах и аз. Убедена съм, че си има друга! Моят живот е катастрофа.

СTРАНИЦА ОТ ДНЕВНИКА НА МЪЖА :

Събота вечер. Днес ЦСКА загуби, за сметка на това с жената правихме страхотен секс.
 Joy Joy

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 11:03 от gabkata

# 76
Здравейте, момичета!
Приятна седмица на всички!
Много пусто на клона, къде сте?
На мен ми е едно мързеливо, нали два дни нищо не пипнах, че в събота задушница,  вчера празник, ама като стана от стола ще пусна прахосмукачката и една пералня и очаквам да вляза в релси.
Мони, мерси за кафето!
Жаки, страхотно място си си избрала! Хайде като пристигнеш изпрати ни "приглашения", да идваме и ние, хем да не ти е скучно!
Мастерче, радвам се че си добре, млада си, казвай по често "майната му" и "този проблем, вече не ми е проблем", да знаеш  помага!
Ние в къщите живеем маааааалко по-спокойно от вас в блоковете. Уж държим положението в ръце. Двама собственици сме, имаме квартиранти,  свястни, точни хора са, просто изкарахме късмет. Не че през годините сме нямали проблеми, но винаги можеш да им кажеш: от първи стаите ми трябват, и да се отървеш от тях. Но пък при нас, като залаят гладни дворни кучета и закукуригат петли.....
Пак петлите идва ред влизат в тенджерата, ама кучетата, ти късат нервичките.
Затова най добре ще е при Жаки, на брега!
Приятен ден на всички!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 77
# 78
  • тук и там
Добро утро!
И при нас е слънчево и топло.
Гъбка,посмахме се с мъж ми.
Мастерче, радвам се,че си добре.Моят свекър-лека му пръст-казваше:"сутрин по 1 лъжичка майната му"и да знаеш май е бил прав.
Сега се приготвям за работа.Мисля и да пообиколя магазините да видя какво има.
На всички успешна седмица и да няма вече болни.

# 79
                   Гутен обеден,че докато стигна до компа и дошло време за работа! Laughing
                   Миме,браво на вас с дядо Ваньо!Гъбите са чудесни нали ги опитах и се радвам ,че сте се запасили и за зимата.Ти вероятно си стегнала багажа и си готова да тръгнеш към Бургас всеки момент.И ние чакаме с нетърпение и щом бебчо е започнал да слиза скоро може да ви изненада.През ноември в нашето семейство  има 3 рождени дни - на Цветина,на татко и на големия племенник . Laughing Сега да видя дали дъщеря ти ще улучи от нашите две дати. Laughing Те са преди 25 и след 25. Laughing Миме,ако трябва нещо пиши .Може да няма във вашите магазини. Peace
                   Ох, Танче,колко добре те разбирам.Припадъците може и да не са от микро инсулти,а от лошо оросяване най-вероятно.При това не е задължително да има склероза като е получила инсулт.Майка помни и знае всичко и за склероза не може да се говори въпреки,че е на легло,но татко си забравя и то много.Майка даже го подсеща какво да сложи като готви,а и го подсеща,че на печката е сложил нещо.
                   Лек ден ви желая ,момичета!Тръгвам на работа и от там мога пак да погледна докато бебчовците ми спят.Да видя колко са днес,че с този грип.Моите са в Пазарджик при другата баба и Неда в събота е вдигнала Т.Мислят да седят една седмица,но....бабата и дядото нещо се запъват та ще видим.

# 80
  • тук и там
Диде,тази година не сме брали гъбки,че дядко не можеше.Тази сутрин пак набрал една кофа.Днес ще ги прави за във фризера.Е малко са,но не е без хич.
Багажа наистина е готов,всичко е приготвено.Дядо Ваньо е рожденник на 14,а щерка ми на 17 този месец,сега и бебока да си избере дата,а на мен да ми е по дълбок джоба. Петя снощи плакала като и казали,че нейният рожден ден е последен.Викала,че не иска да е най малката,нали бебето ще е най малко.Та така хем смях,хем притеснения.
Е,след малко тръгвам.

# 81
Петя снощи плакала като и казали,че нейният рожден ден е последен.Викала,че не иска да е най малката,нали бебето ще е най малко.Та така хем смях,хем притеснения.
.

smile3532 smile3534
Сладурченце....

# 82
Дидия, така ми казват и лекарите, които са я преглеждали след припадъците, понеже по-дълго е стояла седнала, а не е лежала и се нарушава оросяването на мозъка и, та затова. Най-често и се случва, като се заседи в тоалетната. Тя също е с акъла си, даже когато и казвам че съм срещнала на еди коя си сина, дъщерята, снахата, уж за да и обясня по отдалече, че да се сети, тя преди мен  казва името на този за когото искам да и кажа. А ние сме голям квартал, повечето се познаваме и смятай каква памет има, от мен по-бързо вдява и се сеща за хора, които не е чувала и виждала поне дванайсет години. Онзи ден ми се оплака, че през нощта и било студено, макар че спи завита с юрган, има до главата си и ръкавици, и грейка, а аз и казах- ееее, нормално е да ти е студено, Ноември месец е все пак! Че като подскочи- кога влезе Ноември, трябваше да ти кажа да честитиш рождения ден на Ванко/на сестра ми мъжа/, да не забравиш, пък виж той минал, ами така е, като не ми казвате датите! А аз наистина забравих през деня, сетих се късно вечерта, нямаше как, честитих му на другия ден на патерица! Ама вие усещате как забравям, та ставам за смях и резил!
Даже веднъж преди години я питах: майко не виждам леля Калинка/през десетина къщи от нас, на моя съученичка майка й/, да съм ти казвала че е починала, тя веднага- не не си, аха, значи е жива, и след ден-два я видях жената, доста по-късно почина.
Те това е! Като секретарка ми е, ако я няма един ден, трябва да ходя с тефтера и да си записвам! Ама и вие ще помагате! Joy
Хайде, че работата на "скопосна Иринка" изостава! Laughing

# 83
  • Кубрат/ Пишурка

Хайде и аз да се обадя.И малко да се пооплача.
Тези дни хич не ни върви. Анжелка е болничка, майка й и татко й без пари - заложили компютъра,ние нещо също хич нямаме,та не мога да й помогна ,а като капак вчера дойдоха тези,които щяха да купуват апартамента и се отказаха,че ходихме да си вземат багажа.Днес пак не ми се срещнаха работите,само дето ходих до Кубрат да си губя времето! Абе като тръгне назад....... дано да му омръзне рачешкия ход!
Иначе времето е слънчево и рядко топло! А аз имам най-после да правя камбета в трилитрови буркани.На хората сигурно втасаха!Вчера следобяд направих два и сега имам за още 2-3.Та след малко ще започвам.За сега - ЛЕК ДЕН на всички!
ПП.Жаки и аз се записвам за онова място!

# 84
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравейте , момичета.   bouquet
Минавам набързо да се обадя и изчезвам да готвя неЩо.   chef
Ние сме добре , времето е хладно , но идва затоплянето пак.  Grinning
Очаквам с нетърпение да дойде декември и Краско да дойде да го нагушкаме и
да пишем писмо до дядо Коледа. Да украсяваме и т.н. ....  Peace
Вчера за празника почерпих за мен и Ани и от там се появи един рожденник , та отидохме
у тях с една тайфа народ от обяд та до късни доби копунясвахме , изкарахме страхотно , де.  Simple Smile

Георгена , здравно аз не се осигурявам в БГ. Та използвам тук да свърша това , взехме и ДНИ (ЕГН), адресна рег. направихме и утре живи и здрави
свършваме със задачките. Трахетите (картите за здравното) идват по поЩата. След като Краси работи и го осигурява работодателя , ние се записваме на неговия социал и за нас той неплаЩа , а държавата. И тук няма такси за личен лекар и т.н. , отиваш записваш час , преглеждат те и всичко се записва на трахетата , не се губи никаква информация. Така , че се възползваме от всички превилегии. Държавата ни прие , оправи документите и всичло е ОК ,
а наЩа Родина мила кво направи ... изгони си народа по  чужбина. Е , сори , ма там дето те приемат като свой , там Ще сме за съжаление.  Thinking

Да честитя на всички (на патерица) , който са имали повод да празнуват.

Това е за сега от мен.  Peace
Хубав ден и успешна нова седмица.  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 85
  • София
Здравейте , Янче не само втасаха камбите, ами буркана от който вадя няколко пъти, защото аз затворих три трилитрови с аспирин, сложих по три аспирина, нещо киселее днес и има беличко отстрани, дали аспирините са били малко  newsm78
С дъщеря ми изкарахме грипа, който тя донесе от комшиите, на тях лекарката им казала, че карат свинският грип, но и те бяха с висока температура, ние бяхме с 37 и 5, но с много силно главоболие, което при мен продължава и днес  ooooh!, мисля да си разтворя един аолин, пък дано ме поотпусне малко Flutter
Приятен ден на всички.

# 86
  • Кубрат/ Пишурка

Ееее, Марги,така е който прави рано трушиите! Аз винаги ги правя в края на октомври,или хващам последните през ноември.Иначе или от топлото ми се развалят,или ги изядаме рано.
Онзи ден нали ми дойдоха щерката и внука и го чувам Криско да казва: "Мамо,хайде нали щяхме да трушим и да си ходим!" Аз попитах: "Какво да правите?" а той пак "да трушим!" Оказа се,че това означава: да направим трушиите! Да трушим! Joy Joy Joy

# 87
Марге - на трилитров буркан аз слагам 6 аспирина!
И никога не ми се развалят трушиите!! Hug Hug

И ние вече ги подхванахме,макар че има още домати и краставици и зеле - ама камбичките и рибките - те свършват най-бързо Grinning

# 88
Дядо Ваньо е рожденник на 14,а щерка ми на 17 този месец,

Мимеееее,татко е роден на 17  Laughing значи имаме общ празник с теб и за това си имаме и общ език и емоции. Hug Hug Hug
                             Танче, все да те питам - зетя коя година е ,че да видим кой е по-голям щерката или той? Laughing
                             Оказа се ,че май всички имаме много общи празници - я рождени дни,я имени или сватби! LaughingЕ,за това си пасваме и са ни весели срещите!  bouquet Сродни душички сме си! Laughing

# 89
Привет момичета.
Баба скитня се наскита най накрая и бързам да се обадя че вече съм си у дома. Много ми липсвахте и ви гушкам всичките.  Hug Hug Hug
Зиче, страхотна тема както винаги, възхищавам ти се, при тази скръб... все пак си намерила време и за нас. Гушкам те много силно и те целувам.  newsm51 Hug
Съжалявам много за татко ти, светла му памет.  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

На всички който са имали повод. Честито, здраве успех и много сбъднати мечти, на вас вашите деца и внуци!!!

Сега се връщам да ви чета, че не съм чела а вие сте писали толкова много.
Прегрътки на всички.
  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт