КГБ=Клуб на готините баби - 88

• 26 785
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Дидия, моят зет е 67 набор и ще  е по-голям, защото е женен за по-голямата ми дъщеря, а тя е 70 набор, твоята ще е по-малка.
Да са ни живи, здрави и разумни, да се обичат, да си гледат децата, да ни уважават, а ние ще им се радваме!

Two Hearts Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Two Hearts newsm10

# 91
Здравей те дружина.
Завърнах се от работа.
Тук е толкова топло и приятно.

Сервирам ви кафенце и бягам към кухнята да спретна нещо за вечеря.

# 92
Дидия, моят зет е 67 набор и ще  е по-голям, защото е женен за по-голямата ми дъщеря, а тя е 70 набор, твоята ще е по-малка.
Да са ни живи, здрави и разумни, да се обичат, да си гледат децата, да ни уважават, а ние ще им се радваме!

Two Hearts Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Two Hearts newsm10
                        Права си Танче  Laughing Моята е 80 набор.Да са ни живи и здрави и ние да им се радваме! Peace

# 93
          Ехххххххооооооо! Вижте какво намерих!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=443225.0  Laughing
          Къде сте?

# 94
  • София
Тук съм, скоро се прибрах и четох назад.
Много мъчно ми стана за Анжелка и заложната къща. Но - това е живота тук и сега.
Да похваля Пламен - вчера спомена, че ще измие прозорците и лъсне спалнята и днес го направил. Ако утре продължи и с кухньо-хола - цена няма да има. Даже накиснал пердето за пране. Аз съм си харесала от готовите пердета по магазините, но те са за друг вид корнизи и не знам дали да си купя такова.
Сега е в Сухата река при брат си.
Надявам се и Ани да се прибере, че снощи и днес цял ден беше при гаджето.

# 95

Каде сте.
Дидия явно си имаме сходна темичка самоче от мами.
Това е добре .
Още сме за пример на младите. Joy Joy Joy
Айша браво на Пламен само да си се оплакала от момчето.
За Ани не се ядосвай сега и е времето да е при гаджето.
И нашите дъщери са минали по тоя път.
След време ще си казваш защо съм си тровила нервите.
Моли се само да е жива- здрава и разумна.

# 96
                   Влязох в темичката и ги поздравих,а сладурките се извиняват,че били мъъъъничко плагиатствали,че им харесало.Успокоих ги ,че надеждата за по-добро е в децата ни и им се радваме.Много се изкефих като видях темата им. Laughing
                   Айша, браво на Пламен ! Все такива изненади да ти поднася.Моя "Пламен" пък ми е приготвил вечерята,че както се върнах от работа бясна направо ми дойде дюшеш. Laughing От горе на всичкото голямата и днес пак не е устояла на параноята си и отново е завела децата /този път Любчо/ на пулмолог.Както бях разтреперана още повече се навих.Да завре детето там където са струпани болни . #Cussing out

# 97
  • София
Мони, аз не се ядосвам на Ани.
Само искам да се прибере, да се поизмие и да си почине,  че утре рано Марта Вачкова я чака.  Mr. Green
Пламен - за 5 год. веднъж да почисти. Иначе - като му се прияде нещо готви с желание.
Явно вече се увери, че  аз няма да чистя. Мечтая си за жена. Не си помисляйте нещо лошо.
Жена, на която да дам ключа и да и плащам за да почиства периодично.
Имах такива познати, но вече остаряха и не ходят по адреси. А никоя от племето не пускам у дома си.
Дидиа, не може ли поне бащата на децата да я спре. Стига е обикаляла по докторите, постоянно говорят да не се събират много хора заедно.

# 98
Здравейте, девойки,
да се разпиша и аз за днес, че то кажи-речи денят мина.
Гъбче, много ми харесаха дневниците - ама точно така си е -
чели ли сте "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния"? -
та там много добре описват разликата между мъжа и жената.
Та тъй де - посмях се с тези дневници, пък ми стана и малко
мъчно за нас, жените - колко сълзи щяхме да си спестим,
ако можехме поне малко да мислим като мъжете.
Аз пък цял трактат взех, че написах  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha
Янче, вярвай, мила, че и на вашата улица ще изгрее слънце.
Само дето много станаха тия улици напоследък.
Дидка, и моята щерка е 80-ти набор. Изчетох по диагонал ОПРАВНИТЕ МАМИ -
сладурани, и те като нас си разнообразяват живота.
Днес доста се поуморих и нещо писането не ми върви -
все на философии ме избива.
Я да си ходя, че да не ви предавам такива скучни настроения.
За всички дружки -  Hug  Hug  Hug  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes   bouquet   bouquet   bouquet
Приятна вечер и лека нощ!

# 99
  • Кубрат/ Пишурка

И аз ще ви казвам ЛЕКА НОЩ,че нещо ми се доспа,а утре ще имаме съвет да "приемаме" старшите учители. " Натруших" още три буркана трилитрови,но утре ще ги заливам.Рапорт даден!

# 100
  • София
Янке, дано и ти станеш старши  учител - акодават повече пари.
лека нощ на всички.

# 101
                      Айша, нали си чувала "търкулнало се грънчето та си намерило похлупака"  Mr. Green Та в нашия случай грънчето и похлупака си пасват напълно и да му мислят дечицата.Ние с дядото се опитваме да ги спасяваме от време на време,ама не винаги успяваме,защото уж са наши ,ама не съвсем. Laughing
                      Айша,ВСИЧКИ ,които имат 10 години стаж стават СТАРШИ  и получават 50 лв в това число и социалните осигуровки на работодател и лични и ДОД.Та я останат 25,я не.Те това е келепира. Mr. Green
                      Яне, и аз днес побеснях ,ама не за старшите,а за главните учители.Намотах ги набързо и от 24 гласували всичко "ЗА" само - аз "ПРОТИВ".Всички мърморят по коридорите,ама никой не смее да се обади.Гласуват като овце и като ми поискаха да обясня защо съм "против" им обясних,че първо-защото не съм овца в стадото и си имам мнение и второ - от никой не ме е страх и не треперя за "царското си кресло".Малеее да не почвам ,че още не ми е минало. Laughing

# 102
  • София
както казваше дядо ми - като сме си дали г--за под наем, каквато заплата решат.
При вас поне има правило за толкова  години - толкова пари. А по другите работи - както реши шефа.
Аз не се ядосвам и очаквам, но и никога не съм разчитала на заплата. Все се стараех да си изкарам нещо извън работата, да не завися от шефа.
А какви скандали сме имали с баща ми - не искам да поемам отговорност, да приема чужди пари и да ги въртя. Така ме беше намразил, че не искам да се впиша в правилата за деца на бивши.

# 103

ДОБРО УТРО,ДЕВОЙКИ!МАЙ ДНЕС ВСИЧКИ СТЕ ПОСПАЛАНКИ!
         ЛЕК И СПОКОЕН ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ!

# 104
Добро утро !
Днес всички са поспаланки? Grinning Grinning

Диде - писали сме по едно и също време и то почти същия текст Joy Joy Joy
Още едно доказателство - че не сме се събрали случайно в темичката
Щом започнахме и да мислим еднакво Hug Hug Hug Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт