КГБ=Клуб на готините баби - 88

• 26 784
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Дами, понеже пак ще се запилея.....
немога да не ви представя новата тема / понеделнишка  с която да запачнем новата седмица! Mr. Green
Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448424.new#new

# 676
  • София
    Днес временцето е чудесно,слънчево,топло.Изпрах всичко де що може,даже и пердетата и постелките от спалнята ми.Измих прозорците,сега чакам Вики да се събуди и ще пусна прахосмукачката и ще измия един под.
    Зиче,не мисля,че някой може да се обиди.Точно така си е.
   Аватара ми е пухкав,но като го гледам как дреме и ми се струва,че нещо боледува.Ще си потърся някой по-бодър и весел.
   Жабке,покажи снимки от фиестата!
   Момичета,омръзнаха ми турските сериалки.Гледа ми се нещо по-различно.Някой може ли да ми предложи нещо друго?

# 677
  • София
Новият сезон на Отчаяни съпруги  Flutter
Но трябва да го изтеглиш от Замундата Peace

# 678
  • Кубрат/ Пишурка

Марги,много сладки тези бебчета! Малеее, таман 4! Нашите с по едно едвам се оправят..... Joy

# 679
ДИДИЙКА извинявам се за това че съм те засегнала още веднъж .Няма смисъл да обяснявам повече какво и защо ...и кой и какво
    ,не мисля,че някой може да се обиди.Точно така си е.

Зиче,не виждам за какво ми се извиняваш!Аз съм изказала моето разбиране по въпроса и не се притеснявам ,че е различно от другите!
                    Яжка,всеки е такъв какъвто сам си мисли,че е.Съжалявам,но аз не мисля по същия начин като теб и го намирам за съвсем естествено да не сме на едно мнение.Нито ЙФ,нито пък някоя друга е повече от хората без пари.Напротив мисля,че има много "въшкари" ,които многократно ги превъзхождат и не мисля , че след като някой няма пари трябва да се чувства втора ръка.Не ми харесва употребената дума и не се притеснявам да го кажа.
                    Лека вечер на всички!  bouquet

# 680
  • Пловдив
ами Диди извинявам ти се защото се изказа така все едно съм те обидила ...
Както и да е аз все пак мисля че горе онези ни мислят за тъкива а всеки един от нас много ясно че не се чуства такъв ..както и аз ....
Спирам да пиша по въпроса . Peace

JuliS  ТЕМАТА Е СТРАХОТИЯ МИЛА А ЗА ТВОРБИТЕ ТИ НЯМАМ ДУМИ ТАМЪН ТАМЪН НА МЯСТО. Peace Peace

# 681
  • София
 Drunk

# 682
# 683
  • София
Светле, благодаря.  Laughing

# 684
Здравейте, момичета!
Днес беше пак хубав ноемврийски ден. Росито, Дилянчето, сестра ми и аз отидохме в Метро. Пуснали в пощенската кутия на Росито брошура на Метро, приемат стари тигани и ел.домакински уреди, срещу нови с отстъпка 30%  от цената. Без малко сливи за смет!
Аз си смених моя стария с тефлонов на Тефал, диаметър 28см., и заплатих 17лв., вместо 27лв. Клиентите носеха повредени фритюрници, миксери, сешоари, пасатори.....а бе всякаква ел.домакинска техника.
Отидохме в Росито, живеят близо до Метро, поръчахме си две фамилни пици от пицария "Селена", че сме много хора с децата, че като заседнахме......на връщане напазарихме от БИЛА,  нали в нашия квартал няма такива магазини.
Така ми мина днес деня.
Дуня, ти си медицинска сестра, моля те кажи ми мнението си за апарати за мерене на кръвно налягане, около 100лв., швейцарски, били с бутонче за напомпване, с екран, измервали и пулса и запаметявали до десет измервания, гаранция три години.
Дано да си ме разбрала, за какво ти говоря, че не знам марката. Сервиза им бил в София, изпращали ги с куриерска служба.
Може би от първобитните, по хубави няма, но ако имаш мнение по въпроса, кажи ми го. Благодаря предварително!
Аз имам от най-обикновенните апарати, работи си добре, но ми е трудно да си меря сама кръвното, с две ръце кое по-напред да държа!
Лека вечер, мили мои!

# 685
  • София
Танита, леля ми в Търново  имат апарат за кръвно с батерии. Слага се на китката, да гледа към сърцето и се натиска някакво копче. Не съм питала колко струва. Но тя ми каза, че е от няколко год. и били много доволни от него.
И аз все се каня да си купя и все - другия път.

# 686
  • Географският център на България-Габрово
Здравейте мили момичета идвам при Вас с една радостна вест.Криско вече стъпва здраво на земята..Днес му правихме пита прощъпулник.Ще си имаме стоматолог и зъботехник в къщи след време.Хвана пастата за зъби и след това отверката.

http://picasaweb.google.bg/dunia53/MyPictures?authkey=Gv1sRgCMqf … 07003980746270034

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 21:29 от dunia53

# 687
  • Географският център на България-Габрово
Танче едва ли моето мнение ще е толкова ценно за теб,ти може да си решила вече да си вземеш апарат за кръвно.Но аз съм почитател на старата изпитана апаратура и по никакъв начин не правя реклама на тази нова,вече отдавна навлязла електроника за измерване на кръвното налягане.Един хубав апарат със живачен манометър е по ценен от тези новите които сега ги пускат на пазара.Но те са вече на изчезване.Аз си имам със слушалка и маншон и за нищо не мога да го заменя с новите видове.

# 688
  • София
Честити крачета на Криско,  да крачи напред смело и да ви радва много.
А близките - да ви е здрав кръста за да тичате след него.

# 689
Дуня,честити крачета на Криско.Смело да крачи напред и да не се спъва никъде.

Моят син беше  хванал химикал и ролетка.И ние се шегуваме с баща му че ще стане  инжинер като тати.

Общи условия

Активация на акаунт