коя частна детска кухня в София?

• 270 696
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Здравейте,
детето ми е на 1г. и 4м. и искам да го запиша на кухня, обаче имаме алергия към млякото и атопичен дерматит.
Моля, ако някоя мама взима храна за алергично дете, да каже от коя кухня и дали е доволна.

Има менюта за алергични деца, които аз лично не съм взимала по ред причини (синът ми имаше АБКМ и АД, сега ги надрастна), доволна бях от Хер Бебе, но когато взимах четях съдържанието: да няма мляко, извара,сирене,яйце...

# 781
skeila и mishoto
много благодаря за отговорите.
Аз записах малкия на Българче, но още първия ден се разочаровах тотално и ще ги сменя. Вчерашната супа беше с един пръст олио. По-голяма гнусотия не бях виждала. И това се пише детска кухня, при това меню за алергични деца.

# 782
  • София
Аз доколкото виждам май няма перфектната детска кухня Sad Или е солено или е мазно или е редичко или има косми и т.н 
Наистина храната пише да се консумира до 12.30ч или да се съхранява в хладилник, това няма как да е АМ. Беборани ми носеха храната и студена, което значи, че я правят може би предишния ден.......абе българска рбота  ooooh!

# 783
Днес записах Вълшебник. Да видим как готвят? Казаха ми, че са едно с Хер бебе.
В четвъртък супата на Българче беше вкиснала. Просто нямам думи. Магазина, в който се получава, няма хладилник, а аз я взех малко по-късно. Днес видях автомобила, с който я доставят. Най-обикновен лек автомобил, а по-принцип трябва да я разнасят със специални, с хладилни камери.

# 784
Някой може ли накратко да ми обясни за тези детски кухни? Родих и гледам децата в чужбина и не съм запозната с този феномен (тук няма такова нещо). Благодаря.

# 785
  • Berlin
Какво по-точно те интересува?
Готвят и доставят храна, съобразена уж с изискванията за хранене за съотв. възраст на малките деца. Ако например ти не можеш да им готвиш или предложиш по-разнообразно меню. Това е общо взето. Има супа, основно и десерт. Има държавна кухня и частни такива.

# 786
Не е ли по добре да се готви вкъщи. Не да се чудите какво има в порцията?

# 787
Благодаря, abs. Ами това се чудех - какво се готви, как се проверява какво има в храната, дали продуктите са качествени, и т.н. Колко струва едно ''меню''? От каква възраст започват менютата? Популярно ли е или повечето си готвят вкъщи? Тук е много популярно да си готвиш домашна храна на децата и в краен случай бурканчета от магазина. Много ми стана интересно това с детските кухни ... Напомни ми за старото време, когато в едни метални съдини една върху друга пенсионери и социално слаби можеха да си вземат храна от някаква такава кухня.

# 788
  • Berlin
Не готвя много и затова предпочитам в момента да купувам пюрета, докато започна да давам от нашата храна. Аз лично не се чудя какво има в яденето, има си съдържание на всичко, не съм попадала на необявени добавки. Laughing Естествено, пробвала съм няколко кухни и съм избрала тази, която най ми е допаднала, макар че няма перфектни.
Предполагам, че много се ползват кухните, аз също съм взимала за големия син, още повече, че в София има и доста частни, явно има търсене. Менютата започват от 10м, после 1г-3г (220гр. на порция) и 3г-7г. (250-300гр. на порция) , това за частните, не знам как е при държавната. Цените са от ок. 3,50лв до към 6 лв за по-големите грамажи.

# 789
Здравейте, искам да ви помоля да ми кажете мнението си за Хер бебе. Все още не съм избрала детска кухня, но мисля че тя най ми допада. Може да ми дадете  и мнения за други кухни в София освен тази, благодаря предварително

# 790
jeri

най-добре пробвай. Ще чуеш много различни мнения. На мен ми харесва една кухня, а на друг друга.
А и всичко зависи от детето дали ще я яде. На мен една приятелка ми препоръча Българче, обаче аз не я харесах. Много мазно готвят. Всега взимам на Вълшебник и съм доволна, а и детето я яде.  baby_neutral
Успех.  Simple Smile

# 791
  • Berlin
Вълшебник и Хер бебе са едно и също.

# 792
Да. Едно са, но имат различни менюта. На Хер бебе не съм взимала.

# 793
  • Berlin
Е, да, не са еднакви за седмицата. Simple Smile Иначе са същите рецепти.

# 794
Е, да, не са еднакви за седмицата. Simple Smile Иначе са същите рецепти.

Защо тогава са две кухни с различни имена?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт