За петък основното беше задушена риба със зеленчуци. Отварям кутийката и какво да видя - цяло парче риба, около 9 см. дълго, едва се събрало в кутийката, натъпкано и залято със соса със зеленчуците. Огледах я, ужким филе, но когато се захванах да я чистя, се наложи да изхвърля повече от половината. Това съвсем не беше задушено и чисто парче риба, а беше като изпечена и очевидно поизсъхнала и втвърдила се вече. Да не говорим, че имаше и кости, макар и по-едри, но начупени. Успях да отделя част от филето, което беше по-сочно, другата част аз не бих я яла, камо ли да я дам на дете, да не говорим пък във възрастовата група от 10 месеца до 3 години. Зеленият фасул, от този замразения, по 3 см. парченцето пък няма смисъл да го споменавам хич. Звъннах, за да се оплача, казаха, че в понеделник ще направят обратна връзка с информация така ли е било наистина и така ли трябвало да бъде (все едно аз не знам! Лошото е, че такова е качеството на нашия пазар, че хората вече не се надяват да са доволни от продуктите, които купуват - хората вече се надяват да имат повод да се примирят с това, което са купили.
Имайте предвид информацията за тази частна детска кухня!!! Случаят с некачествена храна, която сме взели от там не е пръв, за съжаление. Но и не мисля, че има какво да се направи по въпроса. Ако има други майки, които са получили петъчното им меню - нека споделят те доволни ли са от подобен продукт.
А и не виждам кое му е по-добре на цялото парче, при положение, че другите ястия с риба са били с дребни парченца месо, колкото и на другите месни ястия и не е имало тези изсъхнали части и т.н. и е било просто чисто филе. Наистина не мога да си обясня предимството на това да ми се налага да бъркам в яденето на детето, да чистя сама рибата и повече от половината да я изхвърля защото е негодна. Костите може да са били малко, според майка ми и поомекнали - тип от консервирана риба, но съм категорична, че това не е оправдание и не говори за качество.