коя частна детска кухня в София?

• 270 866
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 810
  • Berlin
s9816914, амин! Аз пък 9мес. бебе не бих записала на кухня.

# 811
Една моя колежка записа 6 месечно бебе и му даваше нещата селективно (за да не купува хип) Sad

# 812

Който както си реши Simple Smile Ние се захранихме доста рано и ядем почти всичко. Щом малчо иска, защо пък не. Въпросът тук е, че все някъде куца по нещо - дали е храната, организацията, обслужването или нещо друго. Ни една кухня не е успяла да спечели грижовните майки в София. А това си е трагично

# 813
  • София
Ауууу, извинете. В София нямало ни една читава детска кухня. Ако не сте пробвали кухните, моля не се изказвайте неподготвени. Може просто в София критериите да са по-високи от вашите и храната от вашата варненска "чудесна кухня" да се счете за помия тук.

Доволна съм от Ян Бибиян и Българче.

# 814
Ауууу, извинете. В София нямало ни една читава детска кухня. Ако не сте пробвали кухните, моля не се изказвайте неподготвени. Може просто в София критериите да са по-високи от вашите и храната от вашата варненска "чудесна кухня" да се счете за помия тук.

Доволна съм от Ян Бибиян и Българче.

Хайде да не се заяждаме на градове... навлизаме в друга тема. Както написах и по-рано, след като изчетох 54 страници не открих кухнята, която да е чудесна за майките в София. Все някъде има по нещо, което не е наред. И като човек, който се чуди къде да поръча и не иска да експериментира, мисля че това е малко плашещо. Всеки иска най-доброто за детето си. А тази тема си е създадена за това -  да разберем коя е най-подходящата детска кухня.

# 815
  • Berlin
Ами няма най-подходяща, както се оказва. На мен напр. Ян Бибиян ми бяха мазни, на др майки са им перфектни - така че всичко е до вкус. Също така съм сигурна, че няма да одобря десертите на Вип бебе, защото навсякъде са едни и същи и не давам десертите от кухните на децата си, в много редки случаи само. Компот и нишесте за десерт, мерси. Simple Smile

# 816
  • София
Лоши коментари има и за ВИП бебе. Това че ти -  s9816914 - си доволна не означава, че и други са.

# 817
  • София
s9816914
като  искаш да не се заяждаме на градове,да не си беше правила труда. Явно и не четеш добре.

Отделно за себе си знам-наложи ли се да скокна до Варна -ВИП бебе никога. Peace

А темата е за споделяне на мнения. Ако мислиш,че ще избереш подходящата кухня грешиш. Всеки с вкуса си!

А мнението ти за кухнята във Варна е крайно излишно в тази тема.

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 21:01 от magnet_for_happiness

# 818
Като не си доволна от никоя кухня - готви!

# 819
  • София
Да попитам някоя от вас поръчвала ли е храна от "Ози" и доволни ли сте?

# 820
  • София
Да попитам някоя от вас поръчвала ли е храна от "Ози" и доволни ли сте?
Синът ми я ядеше, дъщеря ми- само супите.

# 821
  • София
Синът ми харесваше кухнята на "Ози". Сменихме няколко и тази беше последната. Поръчвала съм му даже и меню "3 - 7 г.".

# 822
Тази седмица аз взимах от Ян бибиан. Ядеше се, но от обедното ядене,пълно с лук беба миришеше на киселини. Не ми харесва, че и в свете манджи има брашно, а в десертите нишесте, дори и в млякото с ориз. Всеки ден. Хареса ми менюто на Хер бебе - манджи с киноа, чиа, амарант... Обаче няма разбито съдържание на храната в сайта им. Но мисля тях да пробвам другата седмица.

Можете ли да ми кажете къде да намеря повече инфо за държавните кухни или те не пишат предварително менюто?

# 823
  • Berlin
Има съдържанието на манджите на Хер бебе в сайта им, в менюто.

# 824
Объркала съм се. Говоря за Мистър бебе. Пише примерно "агнешки курбан", но не и какво има в него. А и няма адрес на кухнята в раздел контакти, което ми е странно малко... Някой с отзиви за тях? (сигурно има назад в темата, но не можа да узчета всички 55 страници. Благодаря)

Общи условия

Активация на акаунт