Два турски филма,които гледах преди години.....

• 2 888
  • 11
  •   1
Отговори
  • Sofia
но не си спомням заглавията....Единия беше малко комичен-за един турчин работил в Германия и със спечеленото купил Мерцедес,но докато го докара до родното си село от колата не беше останало почти нищо,целия го беше потрошил,а и годеницата му беше се оженила за негов приятел.....В главната роля беше един доста грозноват артист,но добре играеше....Другия филм доста ме разчувства...разказваше се за едно момче от бедно семейство,на който родителите нямаха пари да му купят обувки и със сестра му си  разменяха скъсаните гуменки.Сутрин той на у-ще с тях,след това бегом до вкъщи и сестра му ги нахлузваше,въпреки,че и бяха големи.Мечтата му беше да си има нови гуменки и се записа в последния момент на състезание по бягане на което за третия наградата беше гуменки,но той беше толкова бърз,че победи останалите...,но не се радваше,з-то искаше да е трети.....Гледала съм ги преди повече от  10год. и отново бих ги гледала,ако ги открия.

# 1
Първият филм не го знам, но вторият не е турски, а ирански и наистина беше много хубав - помня, че беше спечелил куп награди.
Не помня заглавието, но филмът е черно-бял и много затрогващ.

# 2
  • В тъмната гора.
Последния Децата на рая, освен в Замундата има ли го на друго място.

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 23:46 от Mishel_

# 3
Вторият филм е ирански - "Децата на рая". Ако някой намери линк, моля да го пусне.

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 15:47 от argun

# 4
# 5

Благодаря за линка. Аз лично ще го гледам с удоволствие. Не знам защо в спомените ми е останал като черно-бял - навярно, заради тъгата в него...  bouquet

# 6
Много благодаря за линка  Hug

# 7
  • Sofia
Коралче,много благодаря  bouquetЩе го гледам след малко с децата

# 8
  • Русе
първият филм се казва SARI MERSEDES в превод жълт мерцедес главния артист е ILYAZ SALMAN.

# 9
  • Sofia
да,сигурно е същия филм,но дали мога да го изтегля отнякъде newsm78

# 10
  • В тъмната гора.
да,сигурно е същия филм,но дали мога да го изтегля отнякъде newsm78

И аз чакам да ми отговорят, бих искала да си изтегля Децата на рая, нямам регистрация в Замундата.

# 11
Tук го има "Жълт мерцедес" но е на турски...
http://netizle.bloggum.com/yazi/sari-mercedes-full-izle.html

Общи условия

Активация на акаунт