ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 33 090
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна

А оператора колко е близо...немога да повярвам, че не е литнал да снима от космоса!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
ми я го виж какъв е охранен, те сигурно с въртолет го разнасят да снима, особено като вземат да се трепят- как ще сварва да бяга насам, натам   newsm78 хммм, добре се светнахме да вземем снайпер в нашия сценарий- ха да го видим дали няма да се позасили hahaha ама на Аблата като ни и идва на акъла #2gunfire newsm78

# 166
# 167
Пуснати са 2 и 3 част,но аз нещо не мога да Ви ги покажа.

# 168
http://vbox7.com/play:81dcf10e
само 1-част е качена май newsm78

Много ме раздвои тази серия.Значи Есмер умря ,ама оживя Синан с Мелек.
Мелек каза ,че го е слушала  през нощта да споменава Езел- с него ли е спала?
Нали и Езел е в същото положение,но не спа с Али или с някой друг,нито потърси някой да е с нея
Всъщност ,нейното е и по- лошо,защото Есмер се отказа от нея.Тя го гонеше и искаше да разговарят.
Гадна серия.Много тъжна , а да не говоря какво ми става като слушам музиката.

и аз нещо съм му бесна на Есмерсито, нещо историята с тази кошута мелек, ич не ми се връзва #Cussing out
не стига че би дуспата на Езото, без значение с какви подбуди, на нея й беше достатъчно гадно поради оня шушумига с телешкия поглед Naughty
и аз си мисля че и ако тя се беше утешила помежду другото с некой, дори и  с Али, немаше да му е хич приятно, но както винаги-мъжка му работа, контрата е винаги у жената  #2gunfire #2gunfire#2gunfire #2gunfire #2gunfire 

за наказание ще го издокарам и него у жълто, да му дойде акъла у главата #Cussing out #Cussing out
забелязвате ли разликата в тоалетите на Езо и Мелек, оная направо като Пепеляшка #Crazy

И мен не ми харесва Мелек не само като външен вид ,а и като черти на характера - тя сама си каза,че Есмер се утешавал с нея,че бълнувал  името на Езел.... колкото и да е влюбена, не обичам хора,които така се унижават сами..

А Есмер не го разбирам ....  уж Езел мисли,а и на Мелек не отказва .... #Cussing out  ааааа,кака ако така я вижда любовта.....  ..... нищо чудно че засякохме тук таме  името на Бронза   ooooh!

# 169
Здравейте,благодаря на всички за пожеланията.Отново страхотни стихове.  smile3525-за поетесите.
Много ми хареса сцената с Есмер и малкия Мехмед-как само се радваше малкия.Като че ли знаеше че това е татко му.А на Али съм му бясна,как не разбра че пречи ooooh!

# 170
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Може ли некой да ме светне къде точно у серията е момента дето Езел нахранила Алито......уж гледах внимателно....пък нищо не видях.. newsm78 newsm78 newsm78
Другия вариянт е аз да съм кьорава и да ми требват очили... newsm08 newsm08

# 171
  • София
абе и аз в миналата серия не видах това за което чили честитеше-нещо за гол пъп  hahaha hahaha
ма само как съм му набрала на Есмерсито #Cussing out #Cussing out
она миткала цяла година некъде си-пък требвало да е чиста и непорочна, а он-хойка с оная джофра #2gunfire

# 172
абе и аз в миналата серия не видах това за което чили честитеше-нещо за гол пъп  hahaha hahaha

Ааа уточних - някъде около пъпа (което всъщност може да значи и китка....'щото то нали всичко е свързано Joy) видеха са там некви космърлаци...ама секси беха Blush

Ох ядосвам се че още я няма в Лапачето и не мога да съм солидарна с вас #Cussing out

# 173
Когато се обличаше пред огледалото ,но почти всичко беше в представите ми.

# 174
  • Варна
она миткала цяла година некъде си-пък требвало да е чиста и непорочна, а он-хойка с оная джофра #2gunfire
Ами Есмер да не е Джемил от Мелодията да не излиза никъде една година и да брадясва на воля.  Joy Joy Joy

# 175
Тук са всички части вече.Момчето явно току що ги е качило.Намерих ги в профила му на канали, иначе не излизат
http://www.vbox7.com/channel:115156

# 176
  • София
Абе и аз пред огледалото се кьоравих ма нищо не видех newsm78 #Crazy
Чили, било е в представите ти hahaha hahaha
Има я вече цялата в Бокса Peace
само да кажа, че оня поглед дето метна на мелек, когато тя изпусна пуканките ми напомни на сцената с Бахар под душа-аз направо щех да му се метна на врато hahaha hahaha Flutter Flutter

# 177
# 178
# 179
ЗИЗУ  Hug  bouquet за новата темичка
НА трите  сладуранki евалата NeWS51 за хубавата среща.
И понеже серийката  беше леко гадничка и разтроиваща немам настроение
само ще Ви  чета. Cry
Освем ако някой не ни зарадва със нещо хубаво NeWS78 Tired

Общи условия

Активация на акаунт