ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 33 060
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Момичета, аз днес се натъкнах на един клип с участието на Сарухан - някаква арабка пее. Не знам дали сте го пускали в тази тема, ама за всеки случай: http://www.youtube.com/watch?v=IRETU-lLp08&feature=related

Най-добрата ми приятелка полудяла по тази песен (и по мъжа в нея, без да знае кой е hahaha ), та... Flutter

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 20:27 от t1n43t0

# 346
Тва с Мерал и котката и мене ме изуми.... #Crazy #Crazy #Crazy

А Ендер с биберона? И тоя е луд за връзване, май на мястото на Мерал трябва да го вкарат...... #2gunfire

# 347
  • София
Тинче, това е клипа с арабската певица Диана, каква беше там
била много известна мацката Hug

# 348
Аз се чудя, кой в действителност изпрати пратката с писмото на Есмер. Отначало, помислих, че е Ниран, но каква полза има тя всъщност, ако той се откаже от търга. Нали тя уж беше с тях, но въпреки че се врътна, едва ли толкова бързо се е сработила с противника. Знам ли  newsm78
Иначе и мен ония тримата дебили Тимур, Ясмин и Селчук ме издразниха много. То бива, бива безхаберие, но чак пък толкова. Те горе долу през целия сериал даваха изблиците на лудост на Мерал и Селчук винаги я подкрепяше и успокояваше, а сега е коренно променен.

# 349
  • София
Тинче, това е клипа с арабската певица Диана, каква беше там
била много известна мацката Hug
Да, сега я слушам песента - зарибяваща е! Whistling
Съжалявам, че така нахлух в темата ви. Embarassed

# 350
  • София
аааааа, Тинче, добре си дошла винаги Hug Hug Hug

аз пък се чудя онз грация мелек, отде знае истинското име на Есмер и историята на живота му-за сиропиталището, Езел и т.н newsm78

забелязахте ли че музиката когато Есмер е с Мелек, е същата когато беше с ф. Езо Thinking

# 351
Като споменахме Езел - менте , тя не ме дразнеше толкова колкото Мелек ....

Ама то много станаха жените покрай Есмер  newsm78  - Бахар, Ментето, Мелек ,,,, И не бяха на външен вид толкова лоши,но Езото си ми е най - симпатична ....

# 352
  • София
ми тя ф. Езо изпълняваше мисия hahaha hahaha
пък тая е голяма напаст-егати лепката #Crazy #Crazy
заради една нощ и му се увеси на врата #2gunfire #2gunfire

# 353
Оххххх,със всичко съм съгласна, което сте написали !
Направо припалих резачката,като видях как се възползва тая двуличничка Мелек  #Cussing out
Пък после го задълба на чуВства и вече в кърпа й е вързан  ooooh!
Аз не разбрах кой изпрати пратката  newsm78
Някой ако знае да пише с  ББ  Praynig

# 354
ми тя ф. Езо изпълняваше мисия hahaha hahaha
пък тая е голяма напаст-егати лепката #Crazy #Crazy
заради една нощ и му се увеси на врата #2gunfire #2gunfire

На мястото на Мелек и аз бих му се овесила на много места..хи...хи...

# 355
Оххххх,със всичко съм съгласна, което сте написали !
Направо припалих резачката,като видях как се възползва тая двуличничка Мелек  #Cussing out
Пък после го задълба на чуВства и вече в кърпа й е вързан  ooooh!
Аз не разбрах кой изпрати пратката  newsm78
Някой ако знае да пише с  ББ  Praynig

ББ
Предполагам,че е Ниран,защото тя ще намери детето и Ендер също получава колет,но не разбирам турски и само от картинките.

# 356
То на Ендер колета е страшен.
А Мелек обичала Есмер-ако знае че списък сме направили ще яхне метлата и без нея.

# 357
видя ли някой там като почваха рекламите по време на филма рекламираха някакъв нов филм пишеше нещо от 16 но не разбраха за какво става на въпрос рова ли ще е новит филм на мястото на изгубени години

# 358
Това е за Мелек,
големия навлек

И новата много я моля  Naughty
да не види желязната ми воля,
да се нареди на опашката тя
и търпеливо да чака реда.  smile3513

# 359
  • София
Момичета, аз днес се натъкнах на един клип с участието на Сарухан - някаква арабка пее. Не знам дали сте го пускали в тази тема, ама за всеки случай: http://www.youtube.com/watch?v=IRETU-lLp08&feature=related

Най-добрата ми приятелка полудяла по тази песен (и по мъжа в нея, без да знае кой е hahaha ), та... Flutter

Тинче да кажеш на приятелката си, че не сама за мъжа в клипа hahaha hahaha
за него има огромна опашка Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

умирам си от смях Есмерсито като праща Мелек при баба й, щом иска да се отърве от нея hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 21:37 от galia2007

Общи условия

Активация на акаунт