ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 32 974
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Plovdiv

В ютуб ,изпишете името на сериала на бг ще видите превод на тъжната песен на Есмер,ако
искате може да си я изтеглите.Аз не мога да пускам линк .Просто не знам как.

От   pavlinaio,

http://www.youtube.com/watch?v=9FjsTfaCfYc

# 721
Та не разбрах защо трябва да пием шампанско утре след серията?
Есмер гол ли ще е? Shocked Joy Ако е така направо от сутринта да почваме Joy

Изгледах я серията от днес - изобщо не съм впечатлена. Спокойно можеше и да не се снима тоя епизод. Нищо важно, нищо интересно, Ниран пак я душиха, Ендер пак го биха, Али-то пак неадекватен на ситуацията, Парцалесата пак блещи едни очки като на стар ЗИЛ фаровете #Crazy...чак ме е яд че киснах до туй време да зяпам недомислиците на Аблите #Cussing out
Ма зарад' Есмер... Blush
Да се надяваме че утре ще има някакво действие Crossing Arms

# 722
  • Plovdiv

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 13:23 от mar_tomova

# 723
Ето ме и мен да прокоментирам днешната серия.
За Али написах едно мнение в процес на гледане и честно казано няма какво да добавя. То това неговото.. безoтговорност и половина. Есмер е седнал и търси по всевъзможни начини детето, въпреки, че му казват, че не е негово, а той отишъл да си пие чая. Държи се сякаш нищо не е станало. И това ми било любов? Жалък е просто. Не може да превъзмогне факта, че Есмер е преди него винаги и таи огромна злоба в себе си още от началото. И просто.. омразата ще го разяде отвътре. И ревността. Шереф обаче много точно и ясно му го каза - "Есмер сега навлиза в политиката и става важна клечка. Не му се пречкай."  Mr. GreenПък и как може уж да са братя, най- верни приятели, Али да знае за любовта между двамата, да знае, че е излишен едва ли не, и при цялата тази картинка да крие от Есмер, че детето е негово. То просто..
Есмер малко почна и той да ме дразни, я да го обуча малко.  Mr. GreenИма някои неща в тази серия, поради които му се подразних, но доколкото четох вие доста обстойно сте го коментирали, така че да няма какво да добавя.Simple Smile Обаче този коментар ми грабна ума - "Не може да е от мен." Не можело то.. ще видиш как може.   Laughing
Ниран също сте я коментирали. Страшна е мацката.  Laughing
Роза почна все повече да ми харесва. Само тя, българската душа, остана да ги крепи.   Mr. Green
Ендер си е същия двуличник като преди, ама май малко беше забравил плесницата на Кръстоносеца.   Mr. Green Няма нищо, припомни му я. Пък и ми е много забавен като се опитва да се прави на шеф пред Ниран и да се опитна да я командва, както правеше с Езел.
Между другото - Есмер ако ще е гол, още от сега да почваме!

# 724

Благодаря! При първия удобен случай ще се пробвам.

От тази серия се разбра ,че Българина има някакво чувство, докато Али няма .Той е най-големия егоист.

# 725
 Има ли по-голям модел от Ендер в кимоно?!

# 726
Милички, и аз го искам гол,ама никой не ми го дава.Просто утре  започва развръзката в сериала.Това имам в предвид.След толкова мъка, дето я изживяхме в последните серии утре малко ще ни светне.И понеже се радвам дори и на най-дребното хубаво нещо в сериала,затова казах да се черпим с шампанско.Ако беше за Есмер в адамово облекло,щеше да ни трябва нещо по-силничко, ама ЙОК - къде ти кака ще позволи таково нещо.Остава само на сън да си го представяме.

# 727
Та не разбрах защо трябва да пием шампанско утре след серията?
Есмер гол ли ще е? Shocked Joy Ако е така направо от сутринта да почваме Joy

Изгледах я серията от днес - изобщо не съм впечатлена. Спокойно можеше и да не се снима тоя епизод. Нищо важно, нищо интересно, Ниран пак я душиха, Ендер пак го биха, Али-то пак неадекватен на ситуацията, Парцалесата пак блещи едни очки като на стар ЗИЛ фаровете #Crazy...чак ме е яд че киснах до туй време да зяпам недомислиците на Аблите #Cussing out
Ма зарад' Есмер... Blush
Да се надяваме че утре ще има някакво действие Crossing Arms

ЧИЛИИИ...коментара ти е СУПЕР оригинален.Ашколсун,джанъм.Не смея да пиша повече ,че не останаха страници.Лека нощ и сладки санища на всички.

# 728
Здравейте.Ама много сте писали бе мацки,не мога ви изчета  Hug Hug Hug
Днес .......ооо май вече вчера бях във Варна и не мога ви опиша какво бързане беше да си хвана влака за да сваря филма  ooooh!луда работа.Мога да кажа само това че не искам да съм на местото на Езел,направо бих полудяла.За охлюва-Али не мисля вече,няма такъв образ.
Ендер трябваше да е на местото на Ясмин/не че и тя не заслужаваше наказание/Мелек-постъпи глупаво,така нищо няма да постигне,може би само съжаление.

# 729
Кога и къде щяхме да го гледаме Сарухан пак,че му изгубих дирите нещо?
Нали последния му сериал се казваше Врабче или нещо такова?
Ще ми липсват иначе тези очи
http://vbox7.com/play:134f9253

# 730
http://vbox7.com/play:72ce4913
Полезна информация за всички хора.
Извън темата ще прощавате,но жизнено важна.

# 731
Добро утро на всички.

Желая Ви усмихнат ден изпълнен с положителни емоции! Laughing Laughing Laughing

# 732
Добро утро момичета! Няма ли някой да пусне нова тема , че аз незнам как? Дойдох по-рано на работа за да мога да ви изчета иначе не ми остава време, много ми харесаха вашите коментари , бяха много точни. На мен също ще ми липсва Ниранката много ме "кефи" но най.-много ще ми липсва Саруханчо. Дано да пуснат някой филм с него, че иначе...................... Cry

# 733
  • София
Добро утро Саруханки  bouquet  bouquet  bouquet
айде днес заедно със слънчевото време да имаме и малко положителни емоцици  bouquet  bouquet
Чилиии, за последната серия си абсолютно права-единствените съществени неща бяха това че ни показа как Роза е единствената дето действа адекватно и знае от кого да иска помощ Wink и Българина в нова светлина Wink
а ако дадат Есмерсито по организъм, както вика Зизка, май ще требва да ходиме да се напием hahaha hahaha cheers Drunk Wine Glass

# 734
Добро утро Есмеритки.Желая ви прекрасен и успешен ден.

Общи условия

Активация на акаунт