ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 32 941
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
# 706
# 707
# 708
# 709
# 710
Да се включа пак.За Ниран- и аз мисля,че артистката е перфектна в ролята си.Доста добре са я подбрали за тая роля.Ендерчо просто си е шизофреник- помните ли началото на филма:"Айлин,много те обичам,извинявай,повече няма да правя така? и след малко пак почва да я души.Иска да подчини женския дух,да го притежава напълно.Ако не стане ,почва опити за убийство и после пак оправдания.Показа си същото държание и към Ниран,или поне се опита:"Вече аз ще командвам и т.н."Това е възможно най-лудия герой.Следващия е Али:"Каквото и да кажеш си права"и той все нямало да прави така.Между другото понеже идва края филма ще го кажа - както и да недоволстваме от сценария,той ни изправи на нокти.Само не знам защо все пак са наблегнали на всичко ненормално,което може да се случва в живота.Явно тяхната психика е такава.Сори,за дългия пост.

# 711
Забравих - дами, има ли кой утре след серията да ни почерпи виртуално с шампанско.

# 712
Забравих - дами, има ли кой утре след серията да ни почерпи виртуално с шампанско.

Защо трябва да черпим?Да не би да ни е дошъл редът!!! Кой ще пусне новата темичка.

# 713
# 714

Защо трябва да черпим?Да не би да ни е дошъл редът!!!

newsm68 newsm44 smile3521 moresmile

# 715
  • Plovdiv

Щом има повод за почерпка поне да е с хубава чаша!
Става за всякакво питие!
  smile3503

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 13:24 от mar_tomova

# 716
В ютуб ,изпишете името на сериала на бг ще видите превод на тъжната песен на Есмер,ако
искате може да си я изтеглите.Аз не мога да пускам линк .Просто не знам как.

# 717

големи са сладурчета

# 718
  • Plovdiv

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 13:25 от mar_tomova

# 719

Общи условия

Активация на акаунт