ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 33 053
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бе той хубаво си я праща при бабето.....ма тая е катил и не вдева..... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ама тя бабиткината я е въвела в заблуждение, че Есмерсито си е нейн.....дъртата си верва, че го е накарала да обещае да се жени за нея....пък тва че той не ще кой го пита завалията.
Ама след тая случка дет сам се нахендри....сигурно вече нема да вкуси алкохол!!! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 361
Дами,как сте.Още не може да ми мине яда от днешната серия,а като си помисля утре какво ни чака....ама да не казвам предварително,че ще ме погнете ББ утре тая патка Езел няма да му каже истината,макър,че той ще я попита направо,а пък Алито ще крещи "мои са Езел и Мехмет,мои са... и т. н".Още от сега съм бясна за утре.
 Те половината герои са си луди за връзване още от началото на филма - Ендер си знаем,че е луд,Алито си беше превключил още в началото,а сега хептен се побърка от злоба ,подлост и лошотия,Мерал си й личеше,че си е за лудницата с това отъждествяване на Езел с нейната умряла Айлин, Ясмин има доста налудничаво поведение,Парцалката и тя лудна,чичко Сюлейман уж Есмер му е син,пък беше склонен да го убие,помните Ашраф какви ги сътвори,да не говоря за Бахар колко ненормална беше,българина и той е изкрейзил,щото нормален човек няма да бъде толкова жесток....Е, кой остана нормален?Есмер и Езел се държат нелогично,меко казано.
Не ми се иска да употребявам нецензурни епитети за АБЛИТЕ,само ми идва да ги удуша.Извинете за дългия пост,ама ми е накипяло,та трябва да го изкарам някъде.

п.п.  t1n43t0,не си нахлула,споко,добре дошла.

# 362
Абе и тази бабиера не умря,а още мърда  #2gunfire
И продължава да си навива старата грамофонна плоча  ooooh!

# 363
  • София
Ники, то аз мисля че двета Абли и другата режисьорка са луди за връзване #Crazy #Crazy
днешната сцена на Ендер с биберона ме накара да се замисля дали кака Ни и нейната Абла не са избегали от некоя клиника newsm78 newsm78
това само болен мозък може да го измисли #Crazy #Crazy

ББ
а защо Езо нема да каже истината за бебето утре

А Мелек ме уби- с тоя поглед и държане на девственица, пък набързо се възползва от ситуацията #Cussing out #Cussing out

# 364
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ники, то аз мисля че двета Абли и другата режисьорка са луди за връзване #Crazy #Crazy
днешната сцена на Ендер с биберона ме накара да се замисля дали кака Ни и нейната Абла не са избегали от некоя клиника newsm78 newsm78

ББ

А Мелек ме уби- с тоя поглед и държане на девственица, пък набързо се възползва от ситуацията #Cussing out #Cussing out
Пак заради оная овца Мелек!!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 365
Цитат
А Мелек ме уби- с тоя поглед и държане на девственица, пък набързо се възползва от ситуацията  

Еми тя си е такава,нали каза,че той е първия и ще е последния  Grinning

ББв коя серия ще му каже най-сетне ???

# 366
Тинче, това е клипа с арабската певица Диана, каква беше там
била много известна мацката Hug
Да, сега я слушам песента - зарибяваща е! Whistling
Съжалявам, че така нахлух в темата ви. Embarassed
Тинче привет  bouquetкогато се запознахме беше стигнала до 13 серия . обеща да се включиш и тук но те оняма ,само една снимка пусна тогаз и изчезна Rolling Eyes
Сега ще останеш ли за по дълго виж и нашето момче хубаво Money Hug
знам какви чудеса правиш,покажи ги и тук Praynig smile3525

# 367

ББ

Скъпа взе ми думите от устата: ТЕ СА С БОЛЕН МОЗЪК.Това ми е в акъла от 5,6 серии.Браво на теб,че го каза ,та и аз се престраших.
ББ Ще дадат как си представя картината,където парцалката й каза,че ще се женят до няколко месеца и тя под предлог да не му разваля живота няма да му каже.Човека ще е като смачкан,а преди това тъкмо почна да вярва.

# 368
  • при най-добрия мъж...
Мацки,тежка серия беше.Хем имаше романтични моменти,хем и гаднярите пак развалиха всичко. #2gunfire
Ама,се питам аз-на какво ще се ядосваме другата седмица като свърши филма?
Дано да не си развалим сговорната дружина Hug

# 369
  • София
а защо ми се струва че пак е орезана серията newsm78 newsm78
сега гледах епизода на турски и ми липсват части #Crazy
или аз не съм гледала внимателно newsm78

Индира, ще ми липсва много като свърши филма Sick Sick
единствената ми утеха е че сигурно ще го повторят по Диемата след 2-3м като свърши Мелодията #Crazy #Crazy Mr. Green Mr. Green

Ники, двете абли са най-големите кукувици #Cussing out #Cussing out

# 370
Цитат
А Мелек ме уби- с тоя поглед и държане на девственица, пък набързо се възползва от ситуацията  

Еми тя си е такава,нали каза,че той е първия и ще е последния  Grinning

ББв коя серия ще му каже най-сетне ???

ББ Днешната българска серия се равнява на 20 мин. от 42 и останалото от 43 оригинални тяхни серии.Последните 20 мин.от тяхната 43 преминават в първите 20 на нашата 45 серия.Значи щом при тях е в 46 серия при нас ще е или последните минути на 47 или първите на 48.

# 371
Мацки,тежка серия беше.Хем имаше романтични моменти,хем и гаднярите пак развалиха всичко. #2gunfire

Давайте предложения в кой форум ще ходим и за кой филм.Аз не знам какво се очаква като турски филми в бъдеще.Ако почне някой силен и чувствен филм,казвайте навреме ако някой знае нещо.

# 372
Ще откача с тоя моя интернет клипче ор 9 минути го гледам вече 36 минутииии #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 373
galia2007, те непрекъснато си режат от сериите.И понеже са орязани се мотках две седмици докато им схвана схемата, сега се движат както написах с ББ.От серия скърцат по десетина минути,но понеже наште са по друг начин направени,хората не го усещат.

# 374
  • Варна

Давайте предложения в кой форум ще ходим и за кой филм.Аз не знам какво се очаква като турски филми в бъдеще.Ако почне някой силен и чувствен филм,казвайте навреме ако някой знае нещо.
Мисля на мястото на Изгубени години ще почне това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=443404.0 или това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=439932.0 Скоро ще видим.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт