ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 33 020
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Някоя телевизия може да купи някой от старите му филми.
За нас всеки друг ще е нов щом не сме го гледали.

# 496
Може би си мисли ,че по задължение ще се върне при нея,за да не расте детето му без баща.Езел каза на Али,че не иска нейното и на Мехмет щастие да се гради на нещастието на други.

Добър вечер,дами ! Как сте в този хубав следобеден час ( към вечерно - нощен тоест  ) ??? Пловдивската група - нашият квартал поздравява вашите квартали и им казва наздраве  Hug

Галя ,как сииии    Hug  bouquet Що не беше София по близо да си спретенем един купон с нашата агитка, да види кака какво значи конкуренция  за мъж .....

Pavlinaio, много вярно нещо си написала,затова го цитирах... като гледах филма не се замислих за това,но сега като го чета ми се струва,че образа на Езел ми харесва малко или много  и заради затова,че не се моли на никой мъж да я обича или да я иска,или да се жени за нея...  Което моментално я поставя една крачка преди другите....
Де да мсилеше и Мелек като нея - за граденето на щастие върху чуждото нещастие, вероятно и тя щеше да ми стана поне малко симпатична.... уви ....

# 497
  • София
Тониииии, добре съм Hug Hug Hug
ако идваш към Софето, да се обадиш непременно Hug Hug
много ще ми липсва филма и нашто форумче от другата седмица Sick

за Езото и аз мисля като Павлинка, тя като се навърви Winkс Есмерсито в онази хижа, не му се увеси на врато и не му задрънка за чест и достойнство, та затова и с детето е така Peace
та затова казвам че принципните хора обикновено са губещи или страдат повече #Cussing out #Cussing out
я онази Фалшивата как му дрънкаше за влюбени птички, Бахар се опита да го върже също с дете, сега и тази девица #2gunfire #2gunfire

# 498
Добър вечер дами.Пак сме бесни нали.Аз още не съм гледала серията на български,но нали съм я гледала на турски и съм си бясна от доста време.Видяхте ли Езото какви ги свърши,е то бива, бива,ама чак пък такава глупост....А Алито - гадост,друго не мога да кажа.
Бризче, пак страхотни стихчета.
Момичета,има ли я вече качена някъде серията?По тракерите още никаде я няма,в бокса ако я качи момчето пишете. Утрешната серия май ще е с малък проблясък за нас,но като не съм гледала днес българската за да видя какво са дали, не знам точно.

# 499
# 500
Мараба девойки Hug
Дали я има серията вече във Бокса. Елиханчо още не я е качил, някой друг?!

Omen ne omen - бръщолевим всякакви глупости тука, но в кръга на шегата. Такива изказвания са крайно неподходящи. Лично аз ще съм ти благодарна ако преди да пишеш помислиш Naughty Peace
                                                    Наистина си бръщтолевите и представа си нямате дори какво имам в предвид.Виждали ли сте отблизо болни от всички тези болести за които става реч във филма?Държали ли сте ги в ръце докато умират?Правили ли сте им последно изкуствено дишане уста в уста?Гледали ли сте как се гърчат и топят пред очите ви след хемодиализа?Виждали ли сте и държали ли сте болни деца с тумор в главата? Знаете ли изобщо какво е да не знаеш кой си?Да не познаваш родителите си ,нито как ти е истинското име?Аз живея в подобен сериал само ,че за мен това е животът ми.Аз съм една от тях и съм виждала стотици като тях.Изпитала съм ги всички тези чувства и още много безкрайно много.Сочили ли са ви с пръст и са ви са се подигравали в очите? Shocked Моите изгубени години са 41.Не съм сигурна дори за рождената си дата.Името ми е сменено .Първото си го научих преди 2 г. На 2 месеца баба ми буквално ме е продала  и .........................................какво да ви занимавам с глупости.                                                                                                                Като съм писала,че е жалко за генетичния материал на артиста, с тази жена какво толкова ви подразни? Искам да ви кажа,че тук в България на болни от диабет дори не им дават да си осиновят деца.      Давам прост пример:                  Един Стефан Данаилов по когото са въздишали не една и две от различни поколения не остави такова в името на лоялността към жена си.   Нещо още да не ви е ясно? Приемам критики видях, че много ви бива.МОЛЯ................

# 501
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добър вечер дами !!!!!  Hug Hug Hug
Сега и аз да се изкажа гневно за днешната серия.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Значи, нема некой дето днес дето да не ме е яд на него.. #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Парцалесата съвсем вече се самозабрави, чак вените си пререза....егати инфантилното мислене....така ако смята да задържи мъж до себе си се е въвела в заблуждение...Режеме си значи вените ..ама ако може Есмер да дойде да ни спаси.... hahaha hahaha hahahaАлито и той завалията го треснал тока....то не бе завист, наглост дето вече граничи с бруталност...На всичко отгоре отново е в депресия и тъне в самосъжаление... Sick Sick Sick А как търси бебето....не е истина!!!! Сигурно чака да го покажат по Тв и да му кажат от къде да го прибере.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Езото и тя на чувства го удари...и сега тая като решила да се самоубива  да и хариже Есмер.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Есмерсито и той го е закъсал....чудим се кога ли че му светне лампата най-накрая...ама поне прай нещо да открие детето.. Naughty Naughty Naughty
SORRY за дългия пост .... bowuu bowuu bowuu

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 21:18 от zizu_70

# 502

Да отдадем нужното внимание и на Езел,защото и тя е причина за хубавите моменти

# 503
Добър вечер момичета. Ето малко песнички благодарение на nikoleta_11  Hug

Dizi Müzikleri - Biraz Ağlasam Olmaz 128 kbps
Onur Akın - Mavi Uçurtma  128 kbps
Bolahenk - Karanlik Gece 128 kbps
Kaybolan Yillar - Soundtrack 128 kbps

# 504
Пак за Езо - аз не говоря тя да му каже ,че детето е негово,за да се ожени той за нея.
Тя е длъжна да му каже,че е баща .И той има права над това дете,да му се радва и да се грижи за него.
А с кой ще живее,той да избере.
Казването не е свързано с женитба.
А тая Мелек направи най-гадното според мен,което може да направи една жена.
Много унизителен начин да вържеш някой.
Унизителен и за двамата  ooooh! да принудиш някой като се опитваш да се самоубиваш.ГАДОСТ  Close
МАНИПУЛАНТКА  Close
И като толкова го обича и иска да се трепе,защо го търси и вика - не ме оставяй да умра  ooooh!
Еми нали за това си режеш вените,да умреш !
И не мога да разбера такива хора,които твърдят за някой,че много го обичат,но правят всичко възможно да им е добре на тях самите.
Значи обичат себе си най-много Thinking[
Щом обичаш някой,направи така той да е щастлив,самоотречи се!

# 505
Това с прерязването на венитеи според мен  си е чист егоизъм - "виж ме какво ми причини ... Ама не ме оставяй да умра,а ако може се измъчвай само ''.... на това ми прилича и аз смятам ,че ако повече мислеше за него щеше мирно и тихо да си седи и да си страда като Езо .... smile3518

# 506
Пиколо,аз също смятам,че един баща трябва да знае за детето си,но тя е доста обидена и наранена. Все пак той я заряза и вкара Мелек в къщата където живееха заедно,а тя още не беше заминала. Може би след време е щяла да му каже ,като се уталожат чувствата. Но какво мислят каките Ни ще видим утре.

# 507
Това с прерязването на венитеи според мен  си е чист егоизъм - "виж ме какво ми причини ... Ама не ме оставяй да умра,а ако може се измъчвай само ''.... на това ми прилича и аз смятам ,че ако повече мислеше за него щеше мирно и тихо да си седи и да си страда като Езо .... smile3518

Точно! Аз уж се самоубивам,но ти ела ме спаси.Ненавиждам манипулаторите!

# 508
Пиколо,аз също смятам,че един баща трябва да знае за детето си,но тя е доста обидена и наранена. Все пак той я заряза и вкара Мелек в къщата където живееха заедно,а тя още не беше заминала. Може би след време е щяла да му каже ,като се уталожат чувствата. Но какво мислят каките Ни ще видим утре.

Съгласна съм с теб,но за доброто на детето също трябва да му каже.
Те и двамата са израстнали без истинските си родители и не  могат да причинат това на собственото си дете.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт