ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 33 006
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Здравейте мили момичета. Желая хубав ден на всички и приятно гледане след малко.
Много ми е прятно, че успях да съм тук с вас и днес.

Предлагам да спретнем един конкурс за най - абсурдена реплика, като тази на Езел - " Мехмед е мой син, даже сигурно не е и мой. Той просто си е той. "  hahaha hahaha hahaha

# 602
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нелка, аз не съм видяла тази реклама, но ако го спрат.....тва вече ще е върхът!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Абе тия от НОВА и тех ги е бил големия волтаж....немам думи!!! Може ли Али - Кенан да е по 6 часа на екрана....ми той се нанесе и у нас!!! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Сега мисля да го питам ...кво иска за вечеря!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 603
# 604
Мар-Томова,голяма работа си,тая снимка в джоба много ме ИЗКЕФИ.
Гласувам за конкурса на anna mari miller за абсурдните реплики.Поне имаме богат репертоар от аблите,няма да ни е много трудно,не е кат да търсиш игла в купа сено.
Хайде ,още 15-тина минути и пак да се завъртим във вихъра на страстите.До после.

# 605
Не се заяждам!!!!
Тази абсурдна реплика първо я написа Зизу и после чак конкурс тцтц #Crazy #Crazy #Crazy
Колкото до сериала напоследък изкараха половината герой, че изобщо не си използват мозъка #Crazy newsm78

# 606
tera_101 беше просто шега.  Hug

# 607
  • Варна
 smile3501 smile3501 smile3501
Облече батманския костюююююююм

# 608
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ендер и той ...Перко Наумов... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А за бележката...мисля , че Ниран я прати, тя нали първа разбра че бебето го няма....ама не знаеше че Ендер го е цунал от Езел...ама сега се светна!!!  newsm78 newsm78 newsm78

# 609
Сега са рекламите.Абе,Мехметчо и трети кандидат баща си намери.Всеки го иска за син,боже,лудостта им няма край.
Между другото аз ли сгафих нещо за абсурдните реплики.Ако е така моля да ме извините.Много ви обичам всичките,ако съм сгафила простете.

# 610
Николета мисля, че причината бях аз и моето предложение, съжалявам, не исках да подразня никого.  ooooh!

# 611
  • София
Нещо хич не ми излизат сметките? newsm78 Ако Езел е отишла в Щатите бременна в първи-втори месец, след една година бебето би трябвало да е между 3 и 5 месеца, а то само където не ходи? newsm78

# 612
Хехе, българина цепи мрака.  hahaha Joy

# 613
  • при най-добрия мъж...
Как му тича на българина да дундурка бебе Joy

# 614
Дам,аз го харесвам-чаровен е  Peace,ама не колкото Есмералдиньо де

Щеше ми се да видя плесницата на кръстоносеца,докато висеше на крана Ендер

Общи условия

Активация на акаунт