ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) - тема 9

• 32 994
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,долна твар #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мръсна гад,добре,че умира в Мелодията #Cussing out

Както казваше бившия ми шеф- "има нужда и от мъртви души"

# 631
Как му тича на българина да дундурка бебе Joy

хахахахаааа  Joy да така е  Heart Eyes

Алито пък, нали е много влюбен в Езел, вместо да я търси, с Мелек чай ще пие.  ooooh!
  Peace

# 632
  • Русе
Оххх,не мога да не се отчета в темата.Гледам вече 2-3 серии Али как търси "сина си".Без дъх и сили остана момчето....откачам,че и помощ от Есмер не ще.

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 17:37 от otmiana-Diana

# 633
ОХ,всички досадници решиха да ме посетят след 16 часа.Все едно с автобус ги стовариха пред вратата ми.Из smile3511 smile3511 smile3511пуснах половината серия.

# 634
Леле,тия от НОВА пак ме съсипаха.Спряха там където не трябва.Видяхте ли гадинката,щял да се бори за любовта си.Да бе,ще се бори на куково лято.Пълна съм с емоции и в момента не мога даже да се изразявам правилно.Толко подлост ми идва в повече.Търсел бебето,горкия с отровения си мозък мисли само как да ги раздели,правилно се изрази"тази отровна любов".Той самият си е отровен червей.Съсипва всички.
А на българина верно му мязаше детето.Най-после имаше нещо човешко в очите му.Крайно време беше да разбере,че това му е внук.

# 635
# 636
  • Русе
на мен пък сегашното ми харесва.А точно на убийството Ясемин не беше ли друга актриса? newsm78

# 637
                                       Здрасти мацки  Hug

Mika9  да Ви е жива и здрава щерката!!! Много любов и късмет и желая!!!

Еййй тоя тъпоъгълник Али ми иде да го размажа направо   #2gunfire  .  Има ли фуста , след която да не е тръгнал  #Crazy  . Нещо много загрижен пак за чуждите жени.  Езел я няма , а той върха на спокойствието.
Като беше тръгнал да се самоубива , що не зареди всички патрони, ами си играе на руска рулетка.  Страхливец .

# 638
момичета аз пак от край време си тарся ресни като  тези на Ниран дето са по средата не тези като  крагчета ами другите ако сте забелязали,ако някой може да ми даде информация дали мога да намеря такива в България ще съм му много благодарна

# 639
Ендер пък за пореден път имаше сблъсък с товарния влак , наречен Кръстоносец  hahaha   .

Българинът и той ме разби . Как говореше на Мехмед  " Май не те е страх от мен? Глупаче . Преструванко , че и непослушко  Joy   . 

# 640
момичета аз пак от край време си тарся ресни като  тези на Ниран дето са по средата не тези като  крагчета ами другите ако сте забелязали,ако някой може да ми даде информация дали мога да намеря такива в България ще съм му много благодарна
Имаше такива май в мосю Бриколаж,при пердетата  Peace
Ванчеее,клипа е супер -в десятката  Peace
Аз Бурак/Кенан/Али го мразя от одавна  Whistling и не ме учудва  Mr. Green
Малко силно е мразя,но да кажем,че не го харесвам хич,ама хич  Naughty

# 641

И трите бебчета са мн сладки.  Hug Hug Hug

# 642
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 Българина къв е ДЕДКО..."Кво се хилиш глупаче?", "Да не види некой как съм остарял...с бебета да си играя"!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ани, тургяй лафовете у конкурса!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 643
Тоз пък Али, Езел и Мехмед изчезнали той по седенки ходи, забрави да иде за сладки при мама Фатош.  hahaha hahaha hahaha

# 644
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тоз пък Али, Езел и Мехмед изчезнали той по седенки ходи, забрави да иде за сладки при мама Фатош.  hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт