Тибетската гъба, която се отглежда в мляко

• 146 752
  • 531
  •   1
Отговори
# 285
  • София
  Ако на някого му е удобно да си я вземе от Семинарията /София/,с удоволствие давам гъбка Hug

# 286
Здравейте,
а да знаете от къде мога да си намеря япоснките кристали

# 287
  • Ямбол
kiss6 японските кристали с другото си наименование-японски ориз ли?
Аз се сдобих с него,но нещо не ми се занимава и не се справям да направя напитка,ако желаеш ми пиши,имам много.

# 288
Да. Много искам тези японски кристали. Как да се свържа с теб?

# 289
  • Ямбол
пиши ми на лични,да не спамим темата.

# 290
Ако някой от Пловдив подарява или някой може да прати по куриер да пише на поща silver_bg95@abv.bg Спешно ни трябва тибетска гъба Simple Smile
 Hug Hug Hug

# 291
  • Burgas
Привет, имам си гъбка, но ми я даде приятел.
Питам: на какво количество гъба - колко прясно мляко се слага
(в упътването пише "залива се с 250 мл....."), но колко гъба

моля за по-точна информация

# 292
Имам нужда от отслабване. Тъй че търся млечната гъба. Търся и от другата гъба, която може да замества соковете за пиене, за да пият децата полезно безалкохолно. От Бургас съм.
Може ли някой да ми изпрати за моя сметка от тези гъбки?

# 293
  • Ямбол
аз имам и от 2 вида гъба

# 294
Здравейте, имам тибетска гъбка и мога да отделя да дам на някого.

# 295
От две седмици пия млякото на тибетската гъба. От запека ми няма и помен. Отслабнах 3 килограма. И най-важното - ям значително по-малко от преди. Апетита ми намаля наполовина. Продължавам, определено! newsm44

# 296
А може ли да ми кажете какъв е ефекта при вас? Защото честно казано не усещам никаква разлика от преди, освен желанието за секс, което не ми трябва.. Аз го пия вече 3ти месец и мисля да се откажа от нея, защото наистина не ми трябва желание за секс като дори си нямам половинка  Rolling Eyes

# 297
Някой може ли да ми изпрати от гъбката, която може да се пие вместо безалкохолно?  Praynig

# 298
  • USA
Здравейте!
Скоро си ходих до Бг (живея в чужбина) и ми дадоха тибетска гъба. Правих я около месец, всичко беше наред. От скоро обаче започна да се разделя на две, отгоре направо шупва, стои на едни твърди бели буци, а отдолу вода. Ползвам едно и също мляко и съм сигурна, че не е от млякото. Много ме е яд, защото много ни харесва вкъщи. Някой знае ли защо така се получава и съм чувала, че се разболявала, но как да я излекувам? Благодаря предварително!

# 299
И аз ползвам едно и също мляко, но понякога това се получава. Явно понякога млякото повече го разреждат според мен.

Общи условия

Активация на акаунт