Тибетската гъба, която се отглежда в мляко

• 146 569
  • 531
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, гъбата която имам аз ни я даде жена, нейната приятелка с тази гъба се е излекувала от рак на гърдата може да помага в начален стадии на болеста. Аз доста се интересувам от начин на лечение на болестите като комбинирам лекарства с добавки или гледам почти да не използвам лекарства има една друга гъба която напоследък я продават на много места казва се кордицепс , аз я купувам от онлайн магазин на китайска фирма Тянши, в различните сайтове цената е различна .За тази гъба също прочетох интересни неща при различни заболявания.

# 46
Аз в момента пия със съпруга ми от гъбата, след около седмица ще се увеличи масата й, като гледам. Ще дам ако някой иска, така както на мен ми дадоха. В Пловдив живея, ако някой иска да ми пише на лична

# 47
Здравейте!Имам питане.Тибетска гъба,гъба за кефир-едно и също ли е?А сега mimi90 пише за друг вид...От поста разбирам,че я копуваш периодично-тя не се ли развъжда?

# 48
Здравейте,вчера разбрах за тази гъба и много искам да я намеря.Имам детенце болно пт диабет,а това което разбрах от моя позната е че едно дете вече се е излекувала напълно от диабет благодарение на тази гъба.Мога да се здобия с гъбата но към април месец защото моята позната живее във Враца.Моля някой от Пловдив ако има тази гъба да ми пише и да ми помогне.Благодаря предварително на всички който ми отговорят.

# 49
    Здравей Мария77!  От поста ти се вижда огромната ти надежда относно тази гъба. Съпругът ми е с диабет тип две и преди около три години взехме тази гъба. Стриктно пиеше млякото от гъбата(около 1 година) и ефекта беше по-добър контрол на кръвната захар, липидите и кръвното налягане. През цялото време обаче пиеше и предписаните му лекарства. От гъбата имаме още у дома и ако ти или твой познат пътува до Дупница ще се радвам да ти я дам. 

# 50
Благодаря ти Мама Пухи,нямам път на там или мои познати,искам гъбата за да пробваме и с нея,нямам намерение да спирам инсолина на детето ми в никакъв случай.Дори и с това да ни помогне гъбата за нас е голям плюс.В момента КЗ е висока акакто и сама знаете при лош контрол на диабет започват и други осложнения.Доколкото разбрах детето от Враца е пило млякото 3 години и нацяло са спрели инсолина.Даи Боже всекимо,но може би гъбата деиства на различните организми по различен начин.

# 51
Зравеите.Искам да споделя впечатленията си за т. гьба.Пьрво искам да кажа,че като малка сьм я пила/кефира/.Имах базедова болест и някои казал на маика ми да пия кефир.Не помня дали ми помогна тогава ,но от години сьм с хашимото.Реших сега пак да започна.За отслабване и заради поставена диагноза/в предраково сьстояние/.Много ми хареса кефира.но странното е,че не всеки пьт се згьстяваше/едва ли заради млякото,а количеството беше твьрде малко на гьбата/.Е, бяха 3 топченца.На 2-3 ден започнах  да имам прокьрвявания.19 дни след цикьл.По-малко,по-малко,докато накрая получих крьвоизлив-2 седмици.През това време  си пиех на гладно всяка сутрин кефира,докато се усетя последните дни,че тои е причината.Преди това си правих изследвания и всичко беше наред.Много трудно овладях крьвоизлива с силни и скьпоструващи лек.Естественно се ядосвам,че при мен се получи така,защото знам положителното вьздеиствие на кефира.Пиша това,защото никьде не пише за такава бурна реакция на организма.

# 52
Забравих да пиша,че  не сьм в предраково сьстояние още преди да започна да пия кефира.Лекувах се с нетрадиционна мед.Нямаше никаква причина ,за да се получи така.

# 53
  • България
записвам се да следя темата.днес получих гъбата от моя позната и се чудя още да ли да я пия.

# 54
  • София
Здравейте! От декември всеки ден пия кефир и нямам никакви оплаквания. Чувствам се много добре и ми харесва напитката.

# 55
А дали помага при ревматични заболявания?

# 56
# 57
  • София
 Има ли някой от София , чиято гъба се е разрастнала и е склонен да ми даде  дрождички  Praynig

# 58
Има ли някой от София , чиято гъба се е разрастнала и е склонен да ми даде  дрождички  Praynig

аз ще имам след 20 дена.ако не намериш преди това

# 59
Малката е луда по тая гъба... Grinning, не е  спряла да я пие, направо й е фен.

Общи условия

Активация на акаунт