Тибетската гъба, която се отглежда в мляко

• 146 578
  • 531
  •   1
Отговори
# 60
  • България
дани колко е годишна дъщеря ти?
правите ли почивка след 20 ден?
за сега само аз я пия.струвами се че ми пада кръвното от нея.
усмихнат ден

# 61
  • София
desito9666 благодаря за отзивчивостта , днес ми донесоха две малки дрождички и съм много хепи  Hug Hug, от утре се почваме

# 62
За гъбките всичко положително е вярно.От различни хора съм чувала само добри отзиви.Моля ако има някой от Варна с повече гъби и има желание да ги сподели да ми пише. Hug Ще съм му много благодарна.Моя приятелка има но засега и са малко като се развъдят  и аз ще раздавам ! Peace Обещавам. Grinning
Желая на всички с да са здрави и усмихнати!

# 63
  • Припят, Украйна
Здравейте,

Много бих искал да намеря тази гъба. Ще се радвам, ако някой, чиято гъба се е разрастнала достатъчно, е склонен да ми даде дрождички от нея. От София съм.

Предварително благодаря! Simple Smile Желая много здраве на всички ви! Hug

# 64
  • Варна
да аз съм от Варна и също искам

# 65
  Имам гъба за даване.Някой иска ли?  От София съм. Ако някой иска - нека ми прати лично съобщение,за да се разберем.

# 66
Milagros, моята до 10 дни ще е за делене, ако не си намерила дотогава ще ти дам  Simple Smile

# 67
Здравейте момичета
Пия я гъбата от 5 дена и определено не ми понася много добре. Първия ден бях с подут корем, втория с много силна мигрена /подобно главоболие имах преди да ми открият микроаденома на хипофизата/, третия главоболия + алергична реакция, тъй като не мога да разграждам кравия протеин. Преди приема на гъбата от месец почнах да ям млечни крави продукти без проблем, но явно съставките в гъбата са доста по-концентрирани от тези които употребявам с ниска масленост 0.1. Майка я пие доволна е и има ефект, баща ми е с диабет и той я пие на последните изследвания направо шашна лекарката. почти без медикамент за диабета е в момента. Лично аз ще пия кефира 10-12 дена, ако не изчезнат страничните действия ще я спра.

# 68
Включвам се и аз да помоля, ако има някой от София, който има гъба за даване да ми пише на лични  Praynig

# 69
  • Припят, Украйна
Здравейте, имам за даване от гъбата. От София съм. Който иска да получи, да ми пише на лично съобщение.

# 70
аз започвам да я пия от тази вечер, ще разказвам какъв е е ефекта, само направих грешката и я сложих в студено мляко, но сега ще го затопля във водичка...

# 71
  • България
незнаех че млякото трябва да е топло.аз заливам гъбата с мляко от хладилника вече месец.
            ХРИСТОС ВЪЗКРЕСЕ

# 72
  • Припят, Украйна
И аз не виждам проблем млякото да е студено. Заливам гъбата със студено мляко от хладилника и всичко си става чудесно. Самата ферментация трябва да протича на стайна температура за 1 ден и после зреенето - още 2 дни в хладилника.
Нямам проблеми с този метод. Повече инфо тук:

Кефир

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 13:01 от Mamma

# 73
Здравейте,

от Бургас съм и търся такава гъба, ако някой може да ми даде. Благодаря предварително.

# 74
  • Варна
колко голяма трябва да е гъбата. Ние си поръчахме от интернет магазина за който се говори тук но получихме само няколко малки зрънца в едно малко шишенце от урина. толкова ли трябва да е голяма.....то като се залее с 250мл мляко го чакаме цяла сед на стане...........да не са ни излъгали с това малко кол от гъбата

Общи условия

Активация на акаунт