Тибетската гъба, която се отглежда в мляко

  • 146 663
  • 531
  •   1
Отговори
# 510
  • Мнения: 169
Някой да има гъба за подаряване? Преди години имах, но отсъствах известно време и я затрих, а сега ми трябва. Sad П.С. От Стара Загора съм

# 511
  • Мнения: 92
Имам нужда от помощ ! Моята гъба вече два пъти успешно подквасва кефир,но няма онзи присъщ за истинския кефир газиран привкус Sad Ако след ферментацията оставя буркана с мляко да продължи престоя си с гъбата в хладилника,според вас дали ще има някакъв газиран ефект или не може така? newsm78
Всъщност,как точно се постига именно тази газировка?

# 512
  • Ямбол
  • Мнения: 1 610
Да,то така се и процедира,след прецеждане,напитката престоява в хладилника за ден,да доозрее,тогава се консумира.

# 513
  • Мнения: 92
 никид , аз така и правя , но миналия ден,без да искам,съм оставила част от гъбата в напитката в хладилника-резултата беше страхотен,газиран и вкусен кефир Peace

# 514
  • Мнения: 660
Здравейте,имам гъба,правих кефир,казаха ми ,че с е прави с неварено прясно мляко.Обаче ме притеснява да пия неварено.Вареното ще стане ли?

# 515
  • Мнения: 92
  listopad , аз го правя само с варено , страх ме е да ям непреварено домашно мляко  Sick Става си без проблем  Peace

# 516
  • Мнения: 660
Луда гъбка,благодаря много, и мен ме е страх с непреварено,домашно е,но не лично наше.Купувам го то един фермер, ще го правя с варено тогава.Весели празници.

# 517
  • Мнения: 92
 listopad , весели празници и на теб !

# 518
  • Мнения: 752
Момичета,отдавна не се е писало в темата,но имам нужда от помощ и реших да пиша.Преди време имах гъба,но нямах много нужда от нея и време нямах и я занемарих.Сега обаче наистина имам нужда от гъбата имам си проблеми със стомаха,но гъба вече нямам.Има ли някоя добра душа да се смили над мен и да ми даде малко от гъбата,аз съм в София.Ще бъда много благодарна ако някой се отзове.

# 519
  • Мнения: 11
Здравейте, от Варна съм и търся дрожди за кефирна гъба. Моля, ако някой има възможност и желание да ми даде или продаде да ми пише на лични.

# 520
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
Луда гъбка,благодаря много, и мен ме е страх с непреварено,домашно е,но не лично наше.Купувам го то един фермер, ще го правя с варено тогава.Весели празници.

аз купувам от една ферма и не го варя.
но, ние го пием непреварено.
т.е. аз виждам как се гледат кравите, как се доставя млякото и нямам притеснения за замърсяване.
доп. бактерии само тренират имунната система.

пробвала съм да варя и после да слагам кефир - голяма разлика няма.

# 521
  • Пловдив
  • Мнения: 582
Някой знае ли откъде от Пловдив може да се купи такава гъба.Ако някой има излишна може да ми продаде

# 522
  • Мнения: 10
Някой знае ли откъде от Пловдив може да се купи такава гъба.Ако някой има излишна може да ми продаде
И аз се интересувам, също съм в Пловдив. Надявам се някой, който има да откликне Simple Smile

# 523
  • Мнения: 92
Здравейте! Hug
Отдавна не съм влизала тук и сега ми е едно приятнооооо Heart Eyes
Имам гъба за раздаване и ако има желаещи,нека да ми пишат на лични!
zlatina_a , вилиана , ако все още не сте се сдобили с гъба,пишете ми  Hug

# 524
  • Мнения: 851
Привет на всички! Преди 3 години имах опит с гъбата за около 6 месеца. Това ми беше вечерята, под формата на айрян около литър. Резултатът беше впечатляващ, бил той погледнат от здравословна гледна точка или естетична Simple Smile Чувствах се добре с кефира, и това беше видимо. Близо 2 години след това не съм боледувала. Сега си търся пак, но не ми е попадала гъбата... Надявам се да ми помогнете да си намеря! хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт