Тибетската гъба, която се отглежда в мляко

• 146 670
  • 531
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, търся си гъба. От Бургас съм.

# 496
От вчера започнах да пия гъбата. Свекървата ми я даде. За три месеца е свалила 15 килограма и се чуства превъзходно и в здравословен план. Пия сутрин и вечер. За сега имам наблюдения че ми намалява апетита. По нататък ще пиша за други положителни неща надявам се.

# 497
Здравейте!
Прочетох само първата и последна страници от темата,засега.Разбрах,че дори се отслабва от гъбата.Това е чудесен вариант за мен имам няколко излишни кг.,от които мисля да се отърва след празниците с ограничения на някои храни.Имам желязодефицитна анемия,хашимото.Надявам се и там да помага.
Повече ме заинтригува дали може да внесе баланс в организма и да предизвика апетит у човек с поднормено тегло,който няма апетит и се храни малко и на сила?Предполагам,че в случая е от стрес,постоянно напрежение и т.н.На средна възраст е,не е дете.

# 498
търся си гъба от софия съм

# 499
Silverstone да възбуди апетита незнам, но принципно намалява и нервното напрежение гъбката.
Кефирът е лесно смилаем, почиства червата, снабдява тялото с витамини, минерали и белтъчини. Кефирът е балансирана и полезна храна, поддържаща здрава и добре функционираща имунна система. Успокояващият ефект, който кефирът има върху нервната система, помага на страдащи от безсъние, депресия, хиперактивност и дефицит на концентрация (ADHD). Редовната употреба на кефир облекчава стомашните смущения, намалява подуването, газовете, осигурява редовен стомах и здрава храносмилателна система. Хранителните качества на кефира го правят подходящ за хора от всички възрасти.
Според руската народна медицина, кефирът:

Регулира и подпомага имунната система на организма.
    Регулира кръвното налягане.
    Има положително въздействие върху сърцето и кръвта.
    Лекува кожни заболявания и акне.
    Регулира храносмилането.
    Добре повлиява колит.
    Балансира стомашната флора и стомашна киселина.

Свекърва ми свали доста килограми с кефира без да пази никаква диета. Аз първите 20 дена като я пих имах леки неразположения но сега виждам вече положителните резултати.

Момичета имам гъба да дам на трима човека поне, който иска да ми пише мога и да пратя по куриер.

# 500
Здравейте,
Подарявам кефирена гъба-лично или по куриер(Еконт).Пишете ми на vi12@abv.bg.

# 501
  • Ямбол
Утре имам път към Стара Загора,ако някоя има свободна гъба,би ли ми писала тел. си на лични ,за да се разберем да взема,мерси.

# 502
Здравейте,кефиролюбители Hug
Снощи ме хванаха лудите и буквално за 5 минути реших,че искам такава гъба Mr. Green Разрових се в и-нет и намерих една жена,която ги продава-както кефирени,така и гъба комбучо . Поръчах си и утре,ако не ми мине котка път,ще са в Еконт. Изобщо не ми хрумна да поразровя тук из форума и да видя дали някой не подарява и сега се чудя дали не се набутах newsm78
Гледам,че от доста време няма активност в тази темичка  Tired Дано има с кого да обменям опит и идеи относно гъбките...
Ще ви наглеждам !

# 503
  • Ямбол
Има и още 1 тема тук за подаряване, както и даден линк за блог,в който също се подарява, за мене грехота от това да се искат пари, повечето,които имат,налични се уговарят за предаване.

# 504
От кърмачки може ли да се приема?

# 505
  • Ямбол
да

# 506
Порових се,но не можах да намеря тема,където да обменят координати за подаряване на гъба  Thinking

# 507
Моля ви,някой да сподели какво ползва за прецеждане на млякото с гъбата ! Че не бива да има контакт с метални съдове е ясно,но откъде да се вземе толкова едро PVC сито,през което да се прецеди млякото?Навсякъде съм виждала само от ситните сита,като за кафе Thinking

# 508
  • Ямбол
Има едни големи сита за брашно,пластмасови,такива ползвам,или по-ситен гевгир,ако са едри зърна,може и през пръсти,в шепа,под течаща слаба струя вода.

Ето я и др. тема   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=723196.0;topicrefid=19

# 509
никид , много ти благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт