Бял равнец - "избавление от всички беди"

• 492 774
  • 767
  •   2
Отговори
# 180
Джия, аз имам много обилен и болезнен цикъл, вероятно е за това.

# 181
Джия, аз имам много обилен и болезнен цикъл, вероятно е за това.

Моя не всеки месец е болезнен(говоря за преди да почна да пия билката), но "реши ли" да ме боли, боли здравата.  ooooh! Имах и обилен цикъл продължаващ седмица.
Сега продължава максимум 4 дена.

За съжаление спрях да пия чай. Пила съм го три месеца само, а знам че за трайни резултати трябва поне 6 месеца, ако не и година.

# 182
Аз както съм споменавала го пия близо година и половина.  Но докато не приложих и хранителен режим, не видят кой знае какви резултати. Преди имах цикъл 7 дни, като първите 5 бяха с много силно течение, сега имам 5 дни цикъл, като смао първите два дни е обилен с болки.
Не ме е боляло толкова много само когато съм приемала противозачатъчни.

# 183
Би ли споделила повече за хранителния режим?

# 184
Аз съм със СПКЯ и ограничих захарите, шоколада и тестените. Два пъти годишно правя плодуване по режима на Лидия Ковачева.

# 185
А, плодуването колко дълго го правиш?

# 186
Старая се да плодувам 14 дни и да се захранвам около 10. Разбира се, не винаги се получава Simple Smile Някъде в диетите има тема за това, разгледай я, има много информация, да не спамим в темата за билката Simple Smile

# 187
Да, благодаря ти  Hug Аз съм плодувала, просто ми беше интересно колко дълго го правиш.

# 188
Записвам се. Simple Smile

# 189
Да се запиша и аз, че отдавна следя темата, но така е по-сигурно!   bouquet

# 190
  • София
прочетох темата, почвам чайчето редовно Simple Smile исках да питам някой пробвалли го е при мигрена? дали е дало ефект наистина и за това?
А дали може да се пие паралелно с противозачатъчни..т.е. влиаят ли си едно на друго(понеже някъде ми се върти, че някои билки могат да намалят действието на хапчетата)

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 16:29 от Angel_Dust

# 191
прочетох темата, почвам чайчето редовно Simple Smile исках да питам някой пробвалли го е при мигрена? дали е дало ефект наистина и за това?
А дали може да се пие паралелно с противозачатъчни..т.е. влиаят ли си едно на друго(понеже някъде ми се върти, че някои билки могат да намалят действието на хапчетата)
Не мисля, че е добра идея да ги комбинираш с противозачатъчни. Белия равнец има хормонално действие и според мен би отслабвало  противозачатъчните или най-малкото може да си взаимодействат по междуси и няма да имаш желания ефект. По добре само едното или само другото.

# 192
  • София
мерси, намерих си листовката пише само за жълт кантарион, че може да намали действието на таблетките...за сега така ще ги пия...

# 193
Здравейте и от мен в чаената тема. Аз се заинтересувах от белия равнец след едно интервю с дъщерята на Петър Димков. Според нея баща и казвал: Ако се чудите какъв чай да пиете, пийте чай от бял равнец. Та така попаднах на вас.  bouquet
За тази рецепта:

Тази рецепта днес я прочетох Simple Smile и се надявам се да помогне на много, които имат проблеми с забременяването.

Цитат
Момичета, разказаха ми за още една рецепта - билкова.
Самата майка, чието момиченце е чрез нея, ми я даде. Тя след това има и момченце 22 месеца по-късно, а е имала сериозни проблеми. и успешно е реализирала дечицата на още 5 жени.
Всеки ден се вари чай от 2 супени лъжици бял равнец с връх и 1 супена лъжица леко под ръба живовляк.
Слага се с 500 грама вода да заври и после кисне 5 - 10 минути (приятелката ми не помни вече колко точно, защото е преди 15 години, но каза, че не дълго). После се слага в шише е се пие разделено на 3 преди храненето през деня.
Тя забременяла в рамките на първия месец, а е нямала детенце преди това повече от година. Снаха и си има момченце след 5 години неуспешни опити.
Цялата работа била в прочистването на организма.
е, успех!

Не ви ли се струва премного това количество от супени лъжици на 500 гр. вода? Да не би да са чаени лъжички? Аз вчера сложих това количество, но досипвах вода и се оказа много повече от 500мл., и стана много силен чай. И горчеше доста. Днес ще пробвам с чаени лъжички.

# 194
г-жа Претенция,  това е рецептата, на моята опаковка пише 2 супени лъжици в 400гр. вода, като кипне водата, слага се билката, вари се 3мин. след това престоява 30мин. и се прецежда, пие се 3 пъти на ден преди храна. Така пише на опаковката и така правя аз, пия го не заради проблеми, а да нямам проблеми Simple Smile не слагам мед, тук май четох, че е по-добре чисто да се пие, свиква се с вкуса  Peace

Общи условия

Активация на акаунт