Бял равнец - "избавление от всички беди"

• 492 801
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря, Black bush!   bouquet

# 196
  • София
аз да питам този чай действа ли на апетита, днес вече 3-ти ден го пия и не мога да спра да ям от както съм почнала...а никак не съм от ящните Simple Smile иначе първият ден ме боля главата и 30-тина мин след чая мина Simple Smile не знам от него или съвпадение, ще видим другият път като заболи как е Simple Smile

г-жа Претенция - ако искаш пробвай и по рецептата на Требен... Една препълнена чаена лъжичка билки се попарва с 1/4 л вода и се оставя малко да се изкисва
Тя по принцип по-иначе ги ползва билките от колкото пише по кутиите, всъщност до колкото преди съм чела според нея за 2-3 мин, растението си пуска най-ценното, от там нататък почвало и "отрови" така че при нея няма такива отвари изобщо...и със сигурност няма да е така убийствено горчив чая....

# 197
a moje li da se probva,ako imash operaciq ot endometriozna kista i protiv novoto i poqvqvane? ili deistva samo sreshtu funkcionalnite kisti?

# 198
a moje li da se probva,ako imash operaciq ot endometriozna kista i protiv novoto i poqvqvane? ili deistva samo sreshtu funkcionalnite kisti?

goodbaby, аз съм с ендометриоза. Не бих казала, че действа на ендометриозните кисти,  аз го пия като подпомагащо действие за хормоните  и за пречистване на организма.

# 199
  • София
goodbaby, аз съм с ендометриоза. Не бих казала, че действа на ендометриозните кисти,  аз го пия като подпомагащо действие за хормоните  и за пречистване на организма.
[/quote]

Boll, има ли ефект при теб за хормоните? Някой препоръчал ли ти да пиеш бял равнец за тях?
Аз съм с хормонални нарушения от доста време ...

# 200
goodbaby, аз съм с ендометриоза. Не бих казала, че действа на ендометриозните кисти,  аз го пия като подпомагащо действие за хормоните  и за пречистване на организма.

Boll, има ли ефект при теб за хормоните? Някой препоръчал ли ти да пиеш бял равнец за тях?
Аз съм с хормонални нарушения от доста време ...

[/quote]

Vesika - аз дълговреме бях на хормонална терапия и противозачатъчни заради ендометриозата, но веднага след като престанах да ги пия минах на бял равнец и други билки и се чувствам добре. Билката започнах да пия по препоръка на моя приятелка със същата болест като мен, която сега е бременна и по нейни думи белия равнец много и е помогнал в тази насока, а й е намалил ЛУФ. При мен ми спомогна за събуждане на яйчниковата функция след продължителната хормонална терапия, така, че мисля, че има ефект при нормализиране на хормоналния баланс.

# 201
  • София
Boll, страхотни резултати  Hug

Angel_Dust, главоболието не е от белия равнец.

В крайна сметка  колок време да се запарва?
В книгата на Мария Требен е 1-3 минути, в кутийте по нашите аптеки 30 минути  newsm78

# 202
  • София
защо да не е, в смисъл в първият пост пише при мигренни пристъпи, че помага...

# 203
  • София
Ох , аз не съм прочела внимателно, прочела съм, че я е заболяла главата от белия равнец, а не че минала Simple Smile

# 204
На мен ми го препоръчаха точно за кисти,малко бях скептична,но кистата ми се махна,лекарите твърдяха,че е ендометриозна ,след 5-6 месеца пиене всеки ден се смали на половина и изчезна ,сега си го пия профилактично  Peace

# 205
  • България
На мен ми го препоръчаха точно за кисти,малко бях скептична,но кистата ми се махна,лекарите твърдяха,че е ендометриозна ,след 5-6 месеца пиене всеки ден се смали на половина и изчезна ,сега си го пия профилактично  Peace

как го пиеш за кисти Hug
аз изхвърлих лекарствата и започвам с хомеопатия

# 206
пия по две три чаши на ден  Peace

# 207
a kak go piesh po 30 min li go zaparvash ili ostavqsh samo 2 min ?

# 208
a kak go pravish ..po kolko min go zaparvash ?

# 209
a kak go pravish ..po kolko min go zaparvash ?
около 30 мин престоява, после го пия  Hug

Общи условия

Активация на акаунт