Май-129

• 30 637
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Оф, да и при нас явно е този вирус...запушен нос, кашля от него....няма нищо надолу, няма зачервено гърло...много неприятно. Явно е масово. Преди две седмици беше така, а сега пак. Аз така и не намерих Лекарството. От Тантум верде моите правят ужасен обрив и не го давам.

Мартеа, като я знам Теа у вас ще бъде още по-весело и интересно с появата на бебока Joy Направо ми заработва фантазията, като те чета  Grinning

Малейна, напиши в темата координатите на зъболекарката да си ги копрам някъде. Като знам колко ходите на зъболекар и какви процедури е изтърпял Марти...убедена съм, че лекарката има подход.

# 616
Дианка, пробвали ли сте с прополисов спрей или с прополки за зачервеното гърло. Аз това давам при зачервено гърло и помага.

Миша пък миналата седмица изкара много гаден вирус - пет дни висока температура и след това ужасно разстройство Confused И това по времето, когато не ходеше на градина, защото я спряхме да си закрепи имунитета ooooh! Закрепи го, дума да няма Laughing Днес е за първи ден на градина и е много развълнувана Grinning

# 617
ей за този вирус става въпрос при вчерашната ми разходка с Криси срещнах едната ни г-жа отиваше за 2-ра смяна, и каза масово кашлят децата в групата, питали родителите що ги водят а те отвръщали че няма зачервено гърло и хремата била безобидна  Shockedи нищо обезпокоително и ги водят...

ей затова не ми се тръгва на работа, явно в нашата ДГ става въпрос за това което говорите вие..

# 618
зъболекарката ни се казва Розалина Виделова, тел. в кабинета 9588178, понеделник и сряда работи следобед, вторник, четв. и петък - сутрин. Ние сме супер доволни от нея както за нас, така и за децата (сравнявам с предишните ни зъболекари, изредихме няколко, докато попаднем на нея) Simple Smile  Hug Както писах по-рано, кабинетът й се намира близо до пазара Ив. Вазов, на бул България е.

# 619
Здравейте  Hug
Дианка дано Любачето да го израсте този проблем и бързичко да се оправя от вирусчето  Peace
Всички болнички да се оправят, че и Веси е с хъркащо носле но капем антибиотични капки и пие сиропче и тази вечер е била ОК, че е при майка ми, а и през деня и няма нищо, не кашля и няма секрети които да вади навън, нито гърлото е зачервено.
Мартеа наистина е хубаво да се подготвя отдалече каката, но пък после ревността си я изразяват в различна насока, нашата кака беше станала страшно непослушна а не е такава, но с времето отмина и е много доволна когато помага с нещо за бебето  Heart Eyes
Лек ден

# 620
Малена мерси!

# 621
Мартеа, с удоволствие бих ви "прегледала" наживо  Wink, но тъй като това на дадения етап не е възможно, ще се въздържа от прогноза. Интересно защо за тебе ми липсва силно изразено предчувствие, явно не си толкова силно мотивирана на темата какъв ще е полът на бебето. Затова си карай спокойно бременността, като му дойде времето, то само ще си каже ама все пак няма да е лошо да стегнеш розовите панделки, и аз си мисля, че ще е женско, не питай защо, просто така си мисля Wink
Момичета, тоя нов вирус май е същия дето го карахме ние есента. Тая кашлица направо ми беше взела тока, клеевата и Умкалора явно се оказаха безсилни, поддържаха положението да не се стига до сериозни състояния, но на практика почти постоянно изчезваше и се появяваше кашлицата. Лекувах до едно време само с Тусавит сироп, доволна бях, спираше да кашля, ама после пак почваше. Взе да не действа сякаш, минах на Септилин-имаше действие, ама за кратко. Умкалора въобще го бях спряла, виждах, че не е за него работа. Накрая купих Саменто капки и почнах абсолютно нова схема - 3х5 капки Саменто, Армакс в носа и сироп за кашлица от черна ряпа. Не знам кое точно помогна, но за един ден всичко спря и оттогава, да чукна на дърво не е кашлял.
Сиропът се прави така: отрязва се капачето на една глава черна ряпа, издълбава се отвътре, слага се лъжица мед(и със захар става). Оставя се така, след около час започва да се отделя сока на ряпата и се дават лъжички от него, аз давах през час по лъжичка.
Дианче, да не е алергия това при Любака  Thinking Аз, освен гореизброените неща, спрях абсолютно и употребата на всякакви видове омекотители, защото може и от тях да са тия кашлици Peace
Само да добавя, че Саментото освен за лечение става и за профилактика, тогава се дават по 5 капки 1 път на ден, сутрин  Peace

# 622
Мда въпросния "модерния" дето и ние преди две седмици го изкарахме. Сменихме два сиропа - Хустагил и Проспан, противоалергичен и два вида капки в носа и витамини. След това умкалор. Мога само да кажа че остатъчно си буха все още - 10-ти ден след едноседмичното стоене в къщи.

# 623
  • София
Хайде от днес и Павката е в отбора  ooooh! Лелееее...ужас. Всички деца болни, кашлящи...мани. А родителите им не ги държат у дома, ами ги водят и по масови събитя.

И аз имам предчуствие за бащата на Теа, че ще се обзаведе с три мацки в къщата  Grinning

# 624
  • Mediterraneo
Добро утро.

Аз още съм без бебе  Cry Вчера ме попариха с новината, че са й включили АБ... Представяте ли си- в петък й взеха пълни изследвания. ДКК излезе едва вчера! Думи нямам!
Освен това, детето, слава богу, няма никаква изразена клиника на инфекция. Нещо обаче е дремещо. И ако не беше развила жълтеницата, щяха да ни пуснат на третия ден и след няколко дни нещо щеше да избухне...
Сега се успокоявам, че всяко зло е за добро. Ще постои още малко в болницата, но ще ми я дадат здравичка.

# 625
Taрталетке, дано бързо оздравее Дариа и скоро да си я гушкате у дома!  Praynig

# 626
Тарталетка, ама то е нормално да е дремеща когато е по силна жълтеницата, а защо този антибиотик, някой даде ли ти информация???
Дано всичко скоро да мине  Hug

# 627
Диманка, стискай зъби, ще си я вземе здравичка съвсем скоро, а че е дремеща най-вероятно е от жълтеницата Hug

# 628
  • Mediterraneo
Най- вероятно инфекцията е от преносването. Водите бяха зелени... АБ е включен заради отклоненията в ДКК, които говорят за инфекция. Не знаят къде е точно, но ако се чака да се прояви, нещата ще станат по- сложни.
Днес пак ми я показаха през стъклото, мамината душица  Cry

# 629
  • София
Най- вероятно инфекцията е от преносването. Водите бяха зелени... АБ е включен заради отклоненията в ДКК, които говорят за инфекция. Не знаят къде е точно, но ако се чака да се прояви, нещата ще станат по- сложни.
Днес пак ми я показаха през стъклото, мамината душица  Cry

Sad
 Hug ще се оправи! вярвай!

Общи условия

Активация на акаунт