Май-129

• 30 395
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Аз ви чета често. Леко съм дезертирала, защото съм на друга вълна в момента. Ша ма извинити Wink

Диана, най-искрено ти желая много хубав и щастлив живот  bouquet

Тарталетке, мисля ви и съм убедена, че всички притеснения скоро ще са зад гърба ти Hug

Не знам защо не се вълнувам от предучилищната Rolling Eyes Трябва да се засрамя Embarassed

# 676
Дианка, честит рожден ден! Много здраве и положителни емоции ти пожелавам  bouquet

Кате, тя другата вълна - добре, но мен повече ме вълнува, започна ли да гледаш запланувания сериал както беше обещала или не? Crossing Arms Laughing

# 677
Дианка Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много щастие и успехи!

# 678
  • София
Благодариа ви,мили мои  Hug Имам си нов лаптоп и още  не мога да намериа букшата иа  Joy Много си ви обичам! Да ви се връщат пожеланиата!!!

# 679
  • София
Благодариа ви,мили мои  Hug Имам си нов лаптоп и още  не мога да намериа букшата иа  Joy Много си ви обичам! Да ви се връщат пожеланиата!!!

абе, Я не лъжи - почнала си да пийш още от снощи и затва ти се разминават клавишите  Laughing

Да си живи и здрава!   bouquet

# 680
Дианка, жива и здрава и много обичана    bouquet
А буквата Я на мен ми е на Q, ако си на фонетика разбира се, а ако е стандартната омотана фонетика където не отговаря на истината свирни ще ти пратя една притурка която ще ти я оправи  Wink
Весело изкарване

# 681
  • София
Дианка, честит рожден ден! Сега ще имаш повече вдъхновение за писане.

# 682
Диана, честито!
Да си здрава, щастлима и обичана!
Винаги така слънчева, позитивна и силна!

Димана, стискам силно палци всичко да се подреди максимално бързо!
Влизай да драсваш по два реда, че всички ви мислим.

# 683
  • Варна
Дианка, Честит Рожден ден!  bouquet
Да ти се случват само хубави неща.

Диманка, дано по-скоро да пишеш добри новини. Ще се оправи малката кукличка, сигурна съм. Hug

# 684
Дианка честитоооо, много да си здравичка  и само хубави емоции  bouquet

# 685
  • Mediterraneo
Благодаря ви, че сме в мислите ви  Hug
Бебето е добре, последните изследвания са в норми. Опасяваха се, че ще се наложи кръвопреливане, че ще й е паднал много хемоглобинът, но слава богу, това се размина  Praynig В понеделник трябва да си я приберем вече!

# 686
Тарталетка, стискам палци в понеделник да се гушкате всички вкъщи  Hug

# 687
Тарталетка, стискам палци в понеделник да се гушкате всички вкъщи  Hug

и аз!!!

# 688
Диманка  Hug Hug

# 689
Дианче, честит рожден ден, мила! Бъди зсрава, много щастлива, винаги обичана и дано постигаш успехи във всичко!!!!   bouquet

Катеринче, каква друга вълна, моме? Учиш ли или друго...?  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт