Май-129

• 30 375
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ииии, Красони...ама то се е оформило човечето...леле, как минава времето! Много ми хареса снимката с бебетата на леглото  Laughing Колко много играчки за каката  Laughing

В нашата къща нищо ново...децата се оправят и вероятно от понеделник пак ги пускаме. Тези две седмици мъжа ми беше отпуск и се гледаха по мъжки. Много добре си играят дечицата...ужасно се радвам. Направо са си приятелчета и не могат един без друг. Това ми е голяма награда. Особено, като са си в стаята и от там се чува истеричният им смях, докато се лигавят Simple Smile
С нетрпение чакам момента да си остана малко у дома. И то само заради децата. Много бързо се променят, много неща е случват и за тях времето не е като за нас дъртите. Ужасно ми е гузно, че още не сме ходили в планината да си играем, пързаляме и правим снежни човеци. Обмислям някака да успеем до края на зимата  Rolling Eyes

# 721
Здрасти, Дидка  Hug
Толкова се радвам, когато видя, че си се включила  Heart Eyes
Мда, страхотна награда е това, за майките на породени дечица, че никак не е лесно отглеждането им  Grinning
Да нацелуваш юнаците и бързо да се оправят, а разходките не ги мисли-ако не сега за сняг, пролетта за теменужки ще идете, важното е да сме живи и здрави, поводи винаги ще има  Heart Eyes

# 722
Ииии, Красони...ама то се е оформило човечето...леле, как минава времето! Много ми хареса снимката с бебетата на леглото  Laughing Колко много играчки за каката  Laughing
Дидка, мерси за комплиментите, както и на всички останали  Hug
Малкия наистина вече заприлича на малко човече, а играчките на кака му са любими да ги гледа, днес се хилеше на един голям заек затрупан сред всичките и плюшени играчки  Heart Eyes
А за снега и играта има още доста време, а и на вас Витоша ви е близко и там със сигурност ще има дълго време сняг  Peace
Лек и по топъл ден

# 723
Ехооо, къде сте всички? Я бързо на отчет!
Димана, как е беба? Креми, не казаваш как е Лорката!  Naughty
Мартеа, как си, моме? Коремчето рита ли?  Heart Eyes
Феичката и тя нещо се ската... Хайде, всички, да не ви изреждам сега поименно  Crossing Arms
Днес бях до София на едно обучение. Много съжалявам ,че нямах възможност да се обадя на някого да се видим. Пък и то е работен ден, все пак  Wink Иначе се прибрах с доволно уморени крака, сигурно ще имам и мускулна треска, от зор да се стягам да не падна някъде. Толкова хлъзгаво беше. Комбинацията от сутрешен сняг и следобедно слънце направи зимната приказка като кишава пързалка. А тази нощ ако Т паднат под нулата за утре сигурно ще трябват кънки за лед  Laughing  Иначе също толкова доволно се прибрах с палтенце от столичните намаления. Ей така, набръжки.  Grinning  
Отивам да готвя, че мъжо сега ще се прибере след два дни почти на фотосинтеза. Оф, и колко работи ни се случиха с тая неговата работа ... ама не ми се разказва, че..... Одисея!...
Айде, до скоро

# 724
Ренка честито ти палтенце  Grinning. Мда бая хлъзгаво стана надвечер.

# 725
Ренка, щом питаш, ще кажа. Почти сме добре от моята тъпа глава... Като наваля снегът миналия четвъртък и аз ходих да взема Марти от детската градина, а преди това да се разходя си намокрих краката, които в последствие и замръзнаха. Прибрах се в нас и чак пръстите на краката ми бяха побелели. От там се започна с болки в гърлото, които излекувах с компрес от извара / голям цяр е това нещо/, запушен нос и накрая течащ нос всичко това доведе до заразяване на Лора с хрема / уж хрема от изстинка не се предава, да ама не / детето вече трети ден се мъчи и аз какво ли не му изпонаслагах в нослето, всичката народна и хомеопатична медицина е вътре. Дано вече да сме на финала, че голям зор. На теб честито сетренце, да си го носиш със здраве и пълни джобове!

Диманка, бебока как е? Дария засука ли? Имаш ли проблеми след престоя в болницата?

Krasoni, вие как сте? На мен взе да ми писва в къщи, исками се да ходимо по цял ден на разходки...

Dachy, малките все така добре да се разбират! Има още време и сняг за планина не се тревожи!!!

# 726
Феичката се отчита веднагически Laughing Heart Eyes

В момента имаме затишие откъм болести (тука суеверно си плюя в пазвата и стискам пръсти да не ме чуе дяволът Laughing), Миша ходи на училище, ядосва ме, защото се е научила да ми отговаря и не вдява, че така не се прави Crossing Arms Възпитаваме се Laughing
Косето е станал един разбойник, голямата страст му  е ритането на топки, писка като иска нещо, щото само така може да привлече внимание, но иначе си е все същия кротушан Simple Smile

Аз от първи март се връщам обратно на тръстиката и почвам работа.  Grinning

Рапорт даден! Laughing

# 727
Добър вечер
Ренка, честито ти палто, със здраве да си го носиш и много да ти топли  Hug
Креми, добре сме не мога да се оплача, но седянето вкъщи наистина омръзва. Хубаво че майка ми се завърна та ме отменя по малко като трябва да свърша нещо навън и ако е много студено гледа малкия.
Днес обаче се отчетох с разходка заедно с малкия с кошчето малко по задачки и после бабата го разкара един час с количката навън а аз пазарих и взех каката, друго е да излезне човек  Crazy
Съжалявам че и малката Лора е пострадала, дано да се оправя и да няма повече зарази  Hug
Феичка, дойде време за работа викаш, колко бързо лети времето, а ние още 5 дни и ставаме на 2 месеца  Party
Лека вечер

# 728
  • Mediterraneo
Ми да се отчета и аз, макар че няма нищо за хвалене. Каката си я гледам вкъщи, не ми се рискува с градински болести. Издивя горката вкъщи, но това ще е положението поне още месец. Идва нова грипна вълна, искам да са ми здрави( не е гаранция, но поне свалям риска от зараза).
 Бебето суче почти нон- стоп  Grinning, нямаме режими и графици, аз съм по цял ден по цици  Laughing Иначе през нощта си поспиваме, прави паузи от по 4-5 часа, което ме устройва.

# 729
Тарталетке със здраве да си го носиш,вярно има много намаления.
Ники е добре, аз също,беше при майка ми вчера,аз поизлязох и така,нищо интересно.
Много се радвеам ,че бебоците ви растът, и аз искам вече второ детенце.......
Хайде някава среша,Гуш заеми се..може да отидем при Диана-където работи...

# 730
Тарталетке със здраве да си го носиш,вярно има много намаления.
Ками, не беше ли Рени за поздрав  Wink

# 731
  • София
Я, оставете Ками  Laughing Тя е яхнала белият кон и вятър я вее  Hug

Биренка, никакви оправдания...моята работа е кафене, не забравяй следващият път  Naughty Hug

Днес пуснах дребоците сред децата и ще видим кой и как ще ги прибира  ooooh! Ама какъв сняг и виелици са навън..хаха, страхотно е Simple Smile Така го завихря, че по едно време ми се зави свят Simple Smile

Хайде, пишете, че след малко да пускам нова тема. Няма да изхвърляме една страница, я  Mr. Green

# 732
Ренка, и от мен честито ново палтенце! Със здраве да го носиш и много да ти топли!  Hug
Дидка, при нас няма нищо-ни виелици, ни сняг. А пък ми се иска малко зимна приказка  Blush

# 733
Бре, Августа, идвайте насам! Ще ви дадем и за догодина даже   Mr. Green

Ренка, честито и от мен! То след толкоз честитки, ще трябва да постнеш снимка на палтето, няма как  Wink

Ние сме ок, малко хремави, но това не ни попречи вчера да се метнем до Перник да гледаме кукерския фестивал - имаше много атрактивни персони  Crazy Особено дечицата кукерчета  Simple Smile
Дандания, мирис на кебабчета и кал - вероятно на Момчил затова не му хареса много -  доскуча му и искаше да си тръгваме ..Мартейко, мъжът ти участва ли тая година?

# 734
Много съм загубена, затрих си поста...
Та исках да кажа - мерси за честитиките, голяма тема стана моето палте  Laughing Но не е чак за снимка във форума. Просто се зарадвах, че си го взех на добра цена и ми стои хубавко.

За Мартеа и аз си мислех, дали са били на фестивала. Мълчи си тя нещо тези дни. Дано да са добре.

Дианче, много ми се иска да те видим в Малко морско, но ще е друг път. Някой ден с малкото  Wink

Общи условия

Активация на акаунт