Май-129

• 30 643
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
А младежите Нота са супер:)

# 571
Привет!
Честита дъщеричка на Димана! Много радост да им носи, а мама бързо да се възстановява  Hug.
На голяма патерица  Embarassed, да поздравя и рожденничките - Ант, Феъри и Креми. Много здраве, щастие и хубави емоции ви пожелавам  Heart Eyes.

# 572
Здравейте,
Теа е с обрив - по гръбчето, по гърдичките, на корема има само две пъпчици. Приличат на ухапване от бълха - червена точка с малко червено петънце наоколо, но са толкова много и излязоха ей сега, от сутринта до обяд, сутринта имаше само две-три пъпчици на врата.
Или е алергичен обрив - но нищо ново не е яла, или е шарка - никакви обаче не е карала и не знам как изглеждат нещата в началото.
Няма температура, жизнена е.
Преди седмица й излязоха същите пъпчици - 5-6 на брой на кръста. Мазах я с Фенистил и й минаха, в момента са завехнали.
Дайте идея, как изглежда варицелата в началото, за колко време се разпространява? Да знам шарка ли е или е някаква алергия.

# 573
Мерка не сме карали, но до колкото знам трябва да има като мехурчета пълни с течност, а не просто пъпки. Иначе ти си знаеш освен храна - прах, омекотител, дрехи - в градината нещо от препаратите? Мисля че ако същите е имала преди седмица не е шарка, а е нещо алергично.

# 574
Честито на рожденичките Ант, Феъри и Креми!От здраве и щастие да не се отървете!/извинявам се за закъснението, но по-добре късно, отколкото никога/

Честита рожба на Димана! Да е жива, здрава малката Дария!

# 575
  • София
Мартеа, на мен обривът ми прилича на алергия. Ели кара варицела и имаше пъпчици по цялото тяло и по личицето. Имаше и висока температура.

# 576
Благодаря ви,
явно не е шарка, или е алергия, или е ухапване от насекомо, съмняваме се, че нещо я хапе в градината, баща й каза, че от предишната вечер е забелязал няколко червени петънца, като са се мили, нали той сега ми помага. А аз явно съм ги видяла чак на сутринта.
Точно на нахапване от бълха приличат. Ще говоря утре в градината, да видим.

# 577
  • Mediterraneo
Момичета, благодаря за пожеланията  Hug Имам нужда от вашата положителна енергия и добри мисли! Днес ме изписаха, но дребното остана в болницата. Кара много тежка жълтеница, на системи е и в кувьоз под лампа  Confused Все още се качва билирубинът, въпреки терапията. Надяваме се от утре нещата да се стабилиират  Praynig Стискайте палци и си мислете за нас.

# 578
Димана, изпращам ви цялата си положителна енергия! Пиши как сте утре!

# 579
  • София
Димана, силен палцестис и от мен!
Имаш ли възможност да ходиш да я кърмиш или да даваш изцедена кърма или някоя друга майка да я кърми - кърмата помага по-бързо да мине жълтеницата.

# 580
  • София
Димана, честита дъщеричка и от мен! Дано бързо се оправи от жълтеницата! Мен не ме изписаха от болницата и ми водеха Любака да го кърмя...увит, като каквида, с омотани очи...ужасна гледка беше, но се кърмехме. Явно при вас е нещо друго или пък схемата е различна. Стискам силно палци скоро да се включиш с добри новини! Прегръдки!

Кременчен, ЧРД на патерица! Бъди здрава и щастлива с хубавото си семейство   bouquet

Мартеа, може да е от паяк или дървеница.

# 581
Диманка, а жълтеницата не е ли директна от кърмата или е друго  Sad
Моя Иван също кара доста силна жълтеница но си беше от кърмата, защото изследванията на кръвта бяха супер.
Стискам палци скоро да се гушкате вкъщи  Hug

# 582
Тарталетке, имаш сиснатите палци, добрите мисли и цялата ми положителна енергия малката да се оправи бързо. Мъничка душица, а трябва да се мъчи още от първите дни...

Мартеа, може да е ухапано, но чак толкова много пъпки. Описанието обаче не бие на шарка. На лекар ще я водиш ли?

На закъснелите с пожеланията, благодаря от сърце! Вие ме накарахте да остарея малко по-късно или по бавно. Grinning

# 583
  • София
Диманка, а жълтеницата не е ли директна от кърмата или е друго  Sad

случаите на кърмаческа жълтеница са доста рядки, а и бебето трябва да е на минимум седмица, за да се установи именно жълтеницата от кърма.

# 584
Диманка, стискам палци бързо да се оправи малката Hug

Общи условия

Активация на акаунт