Май-129

• 30 643
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Димана, и аз най-искрено пожелавам да се оправи скоро малката принцеса!

# 586
          Димана,пожелавам ви бързо да се подобри дребната и да си я вземете час по-скоро вкъщи!

# 587
Димана с теб сме! само положителни мисли към малката Дария, и по скоро да си я вземете в къщи  Praynig

# 588
Тарталетке стискам палци.
Мартеа не мога да ти помогна, не сам в час.
Честит имен ден на всички именици! Tada  costumed034 newsm18  ura
Ники е болна ,кашля, в къщи си е.

# 589
Димана,честита дъщеричка!Стискам палци скоро да сте заедно здрави и щастливи!

# 590
Диманка, стискам ви палци и на двечките и съм сигурна, че бързо ще се оправи малката принцеска!!! Чакаме да се включиш с добри новини  Hug

# 591
Ренка, да ти е жив и здрав именика! Да си носи с достойнство името и да те радва много!!!

# 592
Ренка, честито на Насето! Късмет да му носи името!
Чесито на всички именици!

# 593
Тарталетке, и аз стискам палци много скоро да сте здрави у дома!  Hug  Praynig
Биренка, да ти е жив и здрав малкият мъж, достойно да носи името си!   bouquet

# 594
случаите на кърмаческа жълтеница са доста рядки, а и бебето трябва да е на минимум седмица, за да се установи именно жълтеницата от кърма.
Мила нашия беше точно такъв случай, но вярно че малката на Димана е още новородена  Tired
Вярвам че скоро ще са заедно вкъщи и ще се гушкат  Hug

Рени честит ти именник, да е жив и здрав и много щастлив с името си    bouquet

# 595
Мила нашия беше точно такъв случай, но вярно че малката на Димана е още новородена  Tired

разкажи повече, как го установиха, какви изследвания правят?

# 596
Ето какво намерих като статия
http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=670

На Михаела също й казаха, че има жълтеница от кърмата, даже ме караха една седмица да цедя и преварявам кърмата и така да й я давам - изобщо не й помогна това. Просто си отмина с времето, някъде към 40-тия ден мина.

# 597
  • Варна
Честит Имен ден на Насето и на всички, които празнуват днес!

Диманка, стискам палци по-скоро да се оправи бебка. Както ти е казала Гуш цеди се и и давайте изцедена кърма. Така ще мине по-бързо.

http://www.biberonbg.com/info/karmene_i_jaltenica.htm

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 14:05 от Despina

# 598
Честит имен ден на Насето и на всички, които празнуват днес!  bouquet

Диманка, стискам палци час по-скоро да се оправи малката Дария! Praynig

# 599
Благодаря, момичета, че се сетихте за моето момченце  Hug
Наистина, да са здравички, това е най-важното...
Почерпете се за негово здраве!

Сутринта със ставането още и пита "има ли подаръци?". Аз му бях обяснила, че съм му поръчала костюм на Бен тен, но ще дойде по-късно от неговия имен ден. Напомних му, че не е дошъл още, а той казва "добре, ще сляза долу да проверя баба какво ми е купила..."
От миналата седмица повтаря на всеки който види, че в понеделник ще има имен ден, да му дойдели на гости, пък той щял да почерпи "по един бонбон" и като го питат "аами само по един бонбон ли" и той започва "ооо, и винце ще почерпя, и ракийка, и салатки, пък вие ми купете подарък"  Laughing  Лапешка работа, щом е празник, трябва и подаръци да има. Но се сеща вече, че и почерпка трябва да е подготвил  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт