Май-129

• 30 404
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Мартеа, за мен това е проблем. Т.е. на за мен, а за дечица като твоето. Защото сигурна съм, Теа не е единичен случай. А какво ще правят такива дечица като нея, които са на частна ДГ, ще ходят две години на частна предучилищна (има ли въобще такова чудо?) или ще ходят в училище на предучилищна?... Няма риторични въпроси. Би било егоистично, ако не се замислим какво причиняват реформите на всеки от нас, не само на някои от нас.

Мнеее, Ренка, на мен ми решава проблем. Проблем за мен е детето ми да е кандидатствало на 17 места и да не е прието. Поне за предучилищната трябва да има места, щат, не щат, трябва да осигурят, защото е задължително, а не пожелателно като градината. Щото за две години  и половина, ако сметна колко съм дала за тая частна градина... не че не съм доволна, но това са си парите за едно следване, както и да го погледнеш.

# 661
Хм, това са доста пари... наистина. Много е неприятно човек да се чувства, като че няма избор. Но животът е пълен с изненади - хубави, лоши, всякакви.  А иначе има ли предучилищна в частната ДГ? Сигурно има, но пак ще е много скъпо. Пък и ако е на половин ден, да нямат следобедни занимания... кофти работа.

Диманка, как сте, мила? Как е малката душица? Дано се оправя вече...  Hug

# 662
Хъм, аз пък намерих голяма доза истина в този хороскоп... е, с някои малки забележчици, на места е по-експресивен Wink Ако не беше така, трябваше да приема, че съм предопределен неудачник с асцендент предопределен неудачник, пък аз не ща да го приема...пък  Mr. Green
Нооо, сериозно погледнато на нас, Раците, все много трудни ни изглеждат нещата, и после все въздъхваме с облекчение, ама...това са други въпроси, нека да се забавляваме  Hug
За парите в частната градина, въобще не ми се говори...Трябваше да съм мнооого по-доволна от това, което бях, за да не ми се струва, че съм прецакана в крайна сметка Rolling Eyes

# 663
А иначе има ли предучилищна в частната ДГ? Сигурно има, но пак ще е много скъпо. Пък и ако е на половин ден, да нямат следобедни занимания... кофти работа.

душинка, горе като питах, писах, че няма Heart Eyes
Май си влюбена, а Laughing

# 664
  • Mediterraneo
Привет. Не ми се филосовства на тема предучилищна, не ми е до това, извинявайте   bouquet

Малката е добре, слава богу. Очаква се до 2-3 дни да си я приберем, но никой нищо не казва със сигурност. Остава ми да се моля да е час по- скоро, че вече не издържам- хванаха ме здраво нервите и си го изкарвам на околните. За съжаление, това е най- често Сиската  Tired Миличката ми.

# 665
Всичко ще се оправи, Диманче, сигурна съм. Наистина е много трудно, но се опитвай да мислиш позитивно (колко ли изтъркано звучи). Чувствам се безсилна да ти помогна с друго, но ще се помоля за теб и твоето дете, а и теб съветвам същото. Няма по-силно нещо в света от майчината молитва, да знаете  Hug
Мимеееее(maria_d), изхващах те  Grinning Не се спотайвай там, а бързо на отчет  Hug Какво прави вашата голяма весела къща  Heart Eyes

# 666
Диманка влизам все за да прочета за вас.. радвам се че малката душичка е добре Hug по скоро да си я приберете вкъщи..

Хъм, аз пък намерих голяма доза истина в този хороскоп... е, с някои малки забележчици, на места е по-експресивен Wink Ако не беше така, трябваше да приема, че съм предопределен неудачник с асцендент предопределен неудачник, пък аз не ща да го приема...пък  Mr. Green
Нооо, сериозно погледнато на нас, Раците, все много трудни ни изглеждат нещата, и после все въздъхваме с облекчение, ама...това са други въпроси, нека да се забавляваме  Hug

Avgusta и аз съм раче, какъв неудачник "кви пет лева" Laughing Wink

# 667
Тарталетка  Hug

# 668
Мартейко, извинявам се! Не съм влюбена...вече  Mr. Green  Мозъкът ми е на друго място в момента и някой път минавам през редовете машинално...

Тарталетка, мъничко остана, спокойно!  Hug Гушкай я Сиската, успокоявай се с нейните прегръдки! Стискам ви палци!

Момичета, я дайте идея какъв чай да варя на моя мъж за кашлица. Значи, като работи, се случчва така, че често диша гаден прах. Вечерта се почва буху-буху, ей сега пак. Затова се сещам да ви питам. Кашлицата е задушлива, суха, сякаш нещо ти раздира трахеята. И имам чувството, че дробовете му сякаш се нуждаят от пречистване. Ще се радвам да споделите някоя рецепта за чайче.

# 669
Биренка за съжаление не знам какъв чай може да помогне за случая на мъжа ти, но пробвай с какъвто имаш под ръка с малко сода и мед вътре  Peace
Лека вечер, ама какъв сняг заваля навън

# 670
Момичета, я дайте идея какъв чай да варя на моя мъж за кашлица. Значи, като работи, се случчва така, че често диша гаден прах. Вечерта се почва буху-буху, ей сега пак. Затова се сещам да ви питам. Кашлицата е задушлива, суха, сякаш нещо ти раздира трахеята. И имам чувството, че дробовете му сякаш се нуждаят от пречистване. Ще се радвам да споделите някоя рецепта за чайче.

Пробвай с чай от мащерка и босилек.
Другият хубав при кашлица е от дюли, заедно със семките. Пробвайте - единият, другият, и да не помогне, няма да навреди Peace

Тарталетка, скорошно оздравяване на малката Hug

# 671
Ренка, за прочистване на дихателните пътища също чудесни са инхалациите (5 минути да диша изпарения на чиста вода или 1/2л вода с 1ч.л. сол и 1ч.л. сода - това като допълнение към чая от дюли със семки и от мащерка  Hug
Дианче, ЧРД! Пожелавам ти здраве за цялото ти семейство, успех на начинанието ви, всекидневно радости да извикват заразителната ти усмивка на лицето и на днешният ден да се почувстваш много специална   bouquet  Heart Eyes  Hug

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 10:13 от Mалейна

# 672
Ооооо, имаме си лична рожденичка днес  Heart Eyes
Дианче, честит рожден ден! Остани си винаги такава-като слънце да огряваш дните ни!

Ренка, от чайовете за бели дробове аз препоръчвам Бронхопак и Чаят против грип и простуда на Биопрограма(с ехинацея). Инхалациите на Малейна са също чудесен вариант, освен това мога да препоръчам инхалация с Кармолис-билкова тинктура, прави се чай, сипват се 18-20 капки вътре, прави се фуния с ръка и се вдишват изпаренията през нея. Вярно, отначало люти страшно, но после се свиква. Мъжът ми така си излекува хроничния бронхит, вече 4 години не е бухукал, да чукна на дърво  Peace

# 673
  • Mediterraneo
Дианка, весел празник! Всичко най- прекрасно ти желая!

# 674
Честит рожден ден Диана,много лубов,тастие и касмет! newsm59  party023 Tada

Общи условия

Активация на акаунт