КУХНИТЕ - 28-ма тема

• 112 795
  • 870
  •   1
Отговори
# 825
  • Далечният изток
Пускай, dreamtex.

# 826
мале, мале, тука стана "буф" и "тряс" и кво - хората /дето се интересуват де.../ пак нищо не разбраха !?! smile3511

# 827
  • Далечният изток
Какво не е ясно- има си майстори и майстори, има си цени и цени... Всеки, който ще си прави кухня е тръгнал да си дава парите и сам си решава. Освен това на сила никого не карат, нали?

# 828
dreamtex ,пусни снимки да видим кухнята , и да кажа че не винаги ниската цена е виновна за несвършената работа.Въпрос на възгледи,така че се радвай,че са завършили кухнята и си я ползвай със здраве.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 09:00 от barbaroska

# 829
  • Абсурдистан
Ех, едно време темичката беше тоооооолкова хубава.
Сега е нещо средно между бойно поле и рекламно табло.

# 830
За което се извинявам. Peace  bouquet

# 831
  • Някъде на път....
..........Чаках си кухнята 4 месеца вместо обявените 15 дни , монтираха ми я 1 месец защото все нещо не пасваше , бяха ми объркали половината вратички бяха в друг нюанс . след многото перипетии разбирасе се получи добър краен резултат но се замислих че нетрябва да се доверяваме много и на евтиното защото то е спестено все от нещо ( ОТ КЪМ ПЕРСОНАЛ , КАДЪРНИ МАЙСТОРИ И Т.Н. ) ако пак трябва да избирам ще се замисля и то много , ако някой прояви интерес ще му пусна снимки става дума за кухня Г-образна 1,50м./4,70м.
Напълно подкрепям поста ти!  Peace

Какво не е ясно- има си майстори и майстори, има си цени и цени... Всеки, който ще си прави кухня е тръгнал да си дава парите и сам си решава. Освен това на сила никого не карат, нали?
Точно така!  Peace
Идеята тук е да се видят хубавите неща, и в крайна сметка да получим мебелите, които сме искали и които да ни харесват!  Peace

Ени, страхотна кухня, страхотна. Малка е /като шкафове/, но пък много уютна. Много ми хареса.  Peace Дано и аз да се похваля скоро...
Камерън, ще чакаме с нетърпение да видим и твоята кухня!  Simple Smile

# 832
момичета ето така видях аз своята кухня и ви показвам обещаните снимки        http://dreamtex.snimka.bg/other/kuhnya.465955

# 833
dreamtex страхотна кухня  Peace

# 834
dreamtex , да наистина, много красива и стилна кухня.
за себе си съжалявам, че не поразчупих горните шкафове,
както е станало при теб.
това постформинг ли е?
освен това е гланц нали, че не се вижда добре?

Камерън
, на какви цветове се спря,
че пропуснах?Simple Smile

# 835
dreamtex , да наистина, много красива и стилна кухня.
за себе си съжалявам, че не поразчупих горните шкафове,
както е станало при теб.
това постформинг ли е?
освен това е гланц нали, че не се вижда добре?

Благодаря Ви !
гланц е а постформинг незнам за съжаление какво означава извиниме
разчупих ме я защото така ни харесва и понеже имаме  свод шкафовете щяха да се виждат от към трапезарията ,а искахме да избегнем точно това . днес ако ми остане време ще снимам и трапезарията за да се види най-добре какво имам впредвит . Постарах се всичко да ми е в една линия и така успях да вместя газовата бутилка , съдомиялната и куп шкафове за нужни и ненужни неща на една домакиня Hug

# 836
  • Някъде на път....
dreamtex, много е хубава!  Peace
Да си я ползваш със здраве и много вкусни ястия да приготвиш в нея!  Hug

# 837
dreamtex, а постформинг и аз разбрах какво е като правих кухнята ни преди 2 месеца.
ами-заоблени ръбове,
не ръбове, краища, охххх не знам как да го кажа:).
наистина много красива кухня.

# 838
dreamtex,много е хубава кухнята,да ти е честита  дълго да я ползваш.

И аз се извинявам,че се наложи да опонирам на някой съфорумци,но пишат в тема на непрофесионалисти и то неща с които много хора не са съгласни.Темата си е за кухни,а не за ценообразуването им ,като всеки може да сподели своите очаквания.  Stop

# 839
да ръбовете са наистина заоблени

Общи условия

Активация на акаунт