ЯНУАРСКИ размисли и страсти - 25

• 29 506
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Iri, бравоооо, ти си нашата гордост smile3501

# 91
  • София
Ири, браво на теб!   bouquetИ в други теми те споменават с добро!  Hug

# 92
Браво, Ири! Дано ситуацията да се развие в правилната посока!   bouquet

# 93
  • Madrid
Кои от вас успяха да видят видеоматериала от линка,предоставен ни от Лета?На мен не ми се зарежда. Confused

# 94
Илиндичка, аз успях. Може би нямаш инсталирана някоя програма на компа?  newsm78

# 95
  • Madrid
Сигурно Crazy. Hug

В тази връзка само да вметна,МТВ,успях да си сваля книжката на Додсън и си я чета с голямо удоволствие. Heart Eyes

# 96
Добро утро,

И аз пледирам за нов колаж и щъркелче за мен в темата, макар и терминът ми да НЕ е от най-определените (последно 5 февруари, но съм секцио)  Heart Eyes Ето коремчето- само не обръщайте внимание на вдигнатата чаша, беше по повод и не съм пила тази бременност  Blush

Слава Богу, Асинка не е пипнала грип, да чукам на дърво, а отново ринофарингит, който ще лекуваме само с Изопринозин и витамини  Peace
Утре имам изпит за ЕС и ми е малко трудно да уча с малката наоколо, но...стискайте палци  Peace

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 09:28 от Mis-Demeanor

# 97
  • София
Момичета, обявиха тези промени за "грешка" при текстовете на проектобюджета и казаха, че помощите остават  Grinning Няма значение каква е истината, важното е, че няма да махнат помощите, за което искрено се надявам да съм помогнала  Hug

# 98
Момичета, обявиха тези промени за "грешка" при текстовете на проектобюджета и казаха, че помощите остават  Grinning Няма значение каква е истината, важното е, че няма да махнат помощите, за което искрено се надявам да съм помогнала  Hug

Ама разбира се, какво друго да кажат.  Wink Пробваха хората, ако мине номерът да прецакат майките. Точно затова бях на мнение, че трябва да се вдигне шум, колкото повече, толкова по-добре.  Wink Peace

# 99
Браво за куража Iri, дано наистина тази глупава инициатива за пестене от детски права се окаже фалшива! Бързо оздравяване за мъжа ти!
Присъединявам се към клуба на сомнамбулите, но постоянната сънливост не е толкова лоша, колкото адските болки в гърба!
Хубав ден на всички!

# 100

Да, чух по телевизията и много се зарадвах за теб Hug

ilindi4ka, натисни паузата и изчакай 5 мин. да зареди хубаво, че това май е флаш. Аз я гледах в късните новини Flutter

# 101
  • София
Добро утро!Мерси за кафенцето на мис-не знам как се произнася-много си сладка!
Ири,браво,чудесна беше!
Желая ви приятен ден,аз грабвам детето и отиваме на разходка,че днес времето е супер!

# 102
  • София
Браво , Ири! Simple Smile Много хладнокръвно..аз лично се притеснявам от камери и фотоапарати, браво на теб!

И аз току що прочетох за грешката: http://www.focus-news.net/?id=n1295505  Simple Smile

Style,  до тук  са споменали само - перилният препарат , за който ти сподели и гел на Фрог ( аз не знаех ,че предлагат такъв, до сега само препарат за чинии съм купувала), ше следя. Simple Smile

Лек ден!

# 103
И аз в отбора на гледалите директно Ири. Поздравления!Радвам се,че спирането на помощта е обявена за грешка. А дано няма повече подобни грешки.......

Добро утро!

Гледам,че голяма част от мамите вече са на линия в темата. Аз тръпна за утрешния ден, когато ще съм на преглед. Времето ми минава бавно, нямам търпение да стане януари месец. Остават ми точно 2 месеца от днес до термина ми по УЗ(а и смятам,че наистина той е по-точен)......Нямам намерение обаче от сега да си приготвям багажа, ще оставя тази дейност за  декември месец. Вие какво сложихте в багажа? Освен традиционните тоалетни принадлежности, лигнин, дам. превръзки, евентуално ножче - друго какво още трябва? Смятате ли да си купувате нощница тип бабешка?

Mis-Demeanor успех на изпита!

# 104
  • Чехия
Ахой, пуснете линче... моля за репортажа.

_Iri_ стискам палци на мъжа ти....

Хуанита Банана,  Hug за разказа.

Виолетка хайде пиши ни...  Praynig

Mis-Demeanor , изглаждаш прекрасно, не виждам какви са ти притесненията, относно женствеността и красотата по време на бременност.

Кърменето на обществени места, съм точно от тия мами дето и на сред митинг ще кърми, грам нямам задръжки, не нося и никакви одеяла, стига ми удобна дреха да може да се вдигне и сме готови. Не виждам нищо срамно нито ме притеснява, напълно свободно и приятно ми е... миг с бебето. Та по този повод Тани, преди много време гледах клипчета в подписа ти... Страхотни са. И най вече децата са без памперси, а с пеленки.  Mr. Green

Катинче, честито на малката Михаела, прекрасен ден сте избрали.

_Hope_, видях ти покупките супер са... два обиколника ли обаче са, към бельото.

Мамче, и да искам няма кой да ми помогне, от друга страна така избягвам разни простотии и спорове.  Crazy Аз ъм си написала само списък за сега, и две пижами имам приготвени, иначе в неделя вадих бебешките дрехи, но още не съм прала. Мисля да си сложа Мп3 плеар, за да слушам нещо пре звремрто в което е нъжно да не мисля за контакциите. В родилното дават дрешки за бебето, но този път ще си нося от нас, защото имам и ще ми е мило да точно в тях облечено.
И друго плодове, много от всичко, че като родя как ще ми се оправи гаденето, ще имам апетит на всякаки неща дето сега не мога да лизна.

Копнеж, докато се движа е спокойно, седна или легна почва да поритва, но най-силно е като почна да чета стихове или нещо на глас в ритъм, става супер шавливо мъниче.

Измислихте ли се имената вече за дребните?

Ела, страхотно мече. Още ще го довършваш нали.  Peace

Barbie^girl, с безсънието не се справям, използвам го полезно, чета книжки или гледам филми до никое време. Но,  ми пречи че сутрин Верето става рано, а точно тогава вече ми се спи, и затова почнах да дремя с нея през деня.

Гледам че помпите сте обсъждали, аз има възможно най-проста помпа обаче за малките ми гърди се оказа най удачна.
Ето я http://www.profilekarna.cz/getmetafile/2a76c2d2-f794-45d2-a540-4 … 841cfe9608/1.aspx
В родилното имаха помпи, и пробвах всичките, като тази беше ефективна.

MTV, и Тони с две ръце подкрепям мнението ви за кърменето, и за това че имаш ли дете всичко се променя, никакво спокойствие вече няма.  С чиста съвест мога да се обява за сектантка в областта, никакви режими, нито дневни, нито нощни, в сукането е стигала и то 30 пъти на ден, през времето на ръстовите скокчета.

http://www.biberonbg.com/info/plach.htm

По този повод  ето по горе линк... През тези периоди какво сукане беше малеее... какво носене и все пак го преживяхме, не сме я оставали миг да заплаче и да страда за глупости.

Тони, не се намират в Бг тези сапунените ядки?

Courage, още едно добро нещо в пелените, докато траят коликите, нагрявахме леко пеленките ( вътрешните вложки)  и като я повивахме след масажчето на коремчето, доста добре помагаше, укротяваше се и спинкаше явно от топличкото.

Общи условия

Активация на акаунт