Хайде заедно да направим КОЛЕДНИТЕ ПОСТИ

• 18 979
  • 407
  •   1
Отговори
# 165
До момента - само ябълки и ядки. За вечеря - салатки , за които вече мечтая. През деня водих сина ми на КФС и едвам удържах на гледката...

# 166
ot tri dni postq samo a ve4e me4taq za mlako i sirene. neznam do koga 6te odarja Thinking

# 167
ВяраВики,каква е тази сметана с коята заливаш зеленчуците?

# 168
И аз да се отчета за днес: няклко малки бисквитки 5/6, на обяд салата зеле с моркови и чесново кравайче  и 1 kапи "Зелена ябълка", за вечеря 1 парче от ония постния кекс със сладкото и две чаши протокалов сок.

# 169
Момичета, та вие ще се стопите след тези пости ooooh! Аз така съм метнала въглехидратите, по 3 пакетчета солети изяждам, отделно и хляб дето започнах да ям, а преди не кусвах Embarassed, направо съм отчаяна. Само обаче един килограм тегло да съм качила трайно и се отказвам Sad Предпочитам да съм слаба и грешна, отколкото пречистена и дебела Twisted Evil

# 170
  • Plovdiv, Bulgaria
Така като чета, спазваме си постите и добре се справя Grinningме. Аз сутринта се отчетох с кафето, за обяд хапнах ориз с боб, за вечеря броколи с тофу. Приятна вечер ви пожелавам.

# 171
Аз за вечеря омлатих една огромна купа салата с маруля и репички.. и сега рупам слънчоглед  Blush
Следобедно си гризнах малко локумче, че умирам за сладкооооо  Tired

На всичко отгоре ме гонят някакви хемороидски проблеми, че и не трябва да си позволявам нищо запичащо..  ooooh!

# 172
Сутринта си хапнах дежурната ябълка. На обяд бях на тюрлю гювеч със салата от моркови и червено цвекло. Следобед хапнах 3-4 обикновени вафли "Марица" и вечерта, тъй като бях на йога само салатка от моркови с лимонче.

Има ли растителна сметана, която да се използва за готвене. Това ще е голяма екстра в ситуацията.

# 173
  • Plovdiv, Bulgaria
Добро утро на всички, аз започнах деня с кафе и 3 фурми, за обяд съм си приготвила варена елда с малко сол и домати и ще взема няколко ябълки, а вечерята още не съм я измислила, успех на всички и не забравяйте да бъдете добри към другите и към себе си Grinning.

# 174
  bouquet ДОБРО УТРО!!!
Имам време само да кажа - ПРИЯТЕН ДЕН!!!
Изпих си топлато водичка и ще бягам да се трудя
ЯБълката е в чантата, а за обяд си приготвих картофена салата и си настъргах морковчета 3 броя!!!
Аз се опитвам да бъда по-добра и да търся мир в себе си, макар че никак не е лесно, но ... ЩЕ СЕ СПРАВЯ!!!

# 175
Добро утро и от мен  Simple Smile денят започнах с горчиво кафенце, и Новото данъчно законодателство за 2009г. след малко ме чака дневната доза магнезий и ябълка.
За днес мисля да си забъркам нещо като лятна манджичка, но ще видим какво ще ме осени, дояли са ми се гъбки.
Лек и спокоен мрачен при нас ден  Simple Smile и нека бъдем по - добри и смирени  Peace

# 176
Добро да е Hug
Ще споделя с вас една случка Simple Smile
Сядаме снощи да вечеряме а моите две дъщери започват да се карат/нищо ново,понякога се чудя къде сбърквах във възпитанието Embarassed/.Обикновено се намесвам, защото не може да се вечеря спокойно,но този път си мълчах,мълчах NaughtyПочти над масата сме сложили икона на Богородица и запалих свещ.Казах им -ако поне малко  не ви е срам пред иконата,продължавайте.Отрази им се като шамар и млъкнаха-а на мен ми стана по -леко на душата- все пак имат ценности  bouquet
Мъжът ми чак тогава се сети -Ааа ти постиш !
 Асега менюто  chef
Купих някакво родопско тофу и соеви кренвирши,ще ги направя в гювече с доматче ,гъбки ,лук и чушка Joy
Лек ден  bouquet

# 177
Здравейте и от мен момичета  Simple Smile Аз днес ще се опитам да спазя правилото "сряда и петък без олио", и смятам да наблегна на овесени ядки, плодове и сурови зеленчуци, може би зеленце  Simple SmileЩе видим обаче дали ще успея  Wink И аз се опитвам да съм по-добра, но понякога ми е много трудно да се сдържам при такива шофьори на пътя  Embarassed, може би имам нужда от повече време Embarassed
Успешен постен ден на всички   bouquet

# 178
Здравейте момичета Hug станах сутринта изпих една чаша топла вода с лимон ,за закуска 2 ябълки, сега за обяд салата изпразни хладилника Joy зеле,моркови,домати краставици,пипер,праз,маслини и соев сос  chef Усмихнат ден на всички ще направя второ включване Hug

# 179
Tssvety, сметаната е HOPLA - пише че е растителна и аз много си я харча.На пакета има нарисувани спагети ,защото на същата марка има и за сладкарство - тя е с торта.
А вие как спазвате коледните пости по повод консумацията на риба???
Защото аз я карам така -
http://www.pravoslavieto.com/docs/post/postite_v_BPC.htm
Утре мама ще ми направи ашурееееееее - и как ще се наплюскам...

Общи условия

Активация на акаунт