Хайде заедно да направим КОЛЕДНИТЕ ПОСТИ

• 19 210
  • 407
  •   1
Отговори
# 315
  • под дъгата
Привет и от мен  Hug Аз днес съм основно на вода-една ябълка за обяд и няколко мандарини преди малко.За сега издържам-не чувствам глад,но докога....

# 316
Постна на 100%, ама от работа не ми остава време да ви пиша, а само ви чета. Записах си рецептичката с броколите, картофките, грахчето и зеленчуците, и ще се пробва, звучи доста вкуснооооооооооо.
Аз в събота си правих Постните шоколадови квадрати, но им добавих и бурканче домашно сладко и стой та гледай, не свариха да изстинат  Joy
Продължавам с пълна сила  Peace
Друго направих си и ориз с картофки, голяма вкусотия стана  Simple Smile

# 317
ДОБРО УТРО!!!
Имам две минути по часовник и искам да ви пожелая ЛЕК ДЕН.
Днес ще вали дъжд, но като се им на предвид, че сме в КОЛЕДНИ пости, а не великденски, май очакванията ни вече трябва да са за сняг...  newsm78 , но... глобално затопляне
Буба Лина - лунуваш май!!!  Wink

# 318
  • под дъгата
Добро утро!Опитвам се да лунувам Гери,но снощи не издържах и хапнах малко,но днес твърдо съм решила да се пробвам на фрешове,вода и плодове
Хубав ден ви пожелавам момичета  Hug

# 319
Здравейте  и от мен,аз за лунуване не си и мисля че направо мозъка ми се пръска от 4етене а и малкия реве на главата ми,абе пълна лудница,ина4е не съм прегрешила.На обд хапнах картофи печени а сега марулка с репички.Приятна вечер Hug

# 320
И аз съм на линия..
Последните няколко дни си ги правя плодови.. ама нещо много ми пада кръвното, та вечер ръфам салата..
В петък-събота смятам да направя едно лунуване Simple Smile .. нямам идея кога е датата точно, ама тогава имам възможност.. На път ще съм сама и като не съм си вкъщи така рядко се сещам за ядене  Crazy

# 321
  • под дъгата
Здравейте момичета Simple Smile
duhi_puhi пълнолунието е днес .Цял ден съм на вода,чай,фрешове и малко мандарини.Гордея се събе си Laughing Това е първия ми опит за гладуване и лунуване.Притесняваше ме това,че постя,но...един разтоварващ ден ми се отрази много добре Simple Smile Мисля,че ще го запазя и занапред.
Хубава вечер ви пожелавам  Hug

# 322
Хм.. аз вчера и оня ден бях почти на изпарения.. никак не ми се ядеше.. ама за сметка на това днес ме гони луд глад  ooooh! Чак щом сладкото от зелени смокини подпуках  Crazy

# 323
 Hug Добро утро-за закуска кафе с 2 цигари  Joy

# 324
Добро утро, или по - точно добър ден  Simple Smile
Досега съм на едно кафенце, дозата витамин - магнезий ме чака. Снощи ми дойде и днес съм пребледняла като платно, не ми е много добре. За обяд колежките ще поръчват спагети от китайския, и аз моите съм си ги заявила да са само със зеленчуци, а ако няма такава възможност ще карам без спагети  Peace няма се излагаме я.
Спорен и приятен дъждовно мрачен ден, поне тук е такова времето.
P.S. тъкмо колежката влезе и каза че имало спагетки като за мен, така че обяда е ясен  Simple Smile

# 325
Аз закусих днеска основателно Simple Smile домати с хляб  Mr. Green Laughing ..
На всичко отгоре работя върху едни рецепти.. и само манджи ми се мотат пред погледа.. ужассссссс...
Ама в интерес на истината не ми се яде.. Даже и за шоколад не съм се сещала - на мен ми трябват седмица-две без него, че да се изчистя от "лоши помисли" .. и после всичко е ок  Crazy .. Може би единствено малко киселото мляко ми липсва... ама ще го преживея Simple Smile

Ели, утре ви идвам на гости в Русе  Blush

# 326
Днес сготвих фиде с ориз(по идея на pina)

# 327
Днес е рибния ден - дерзайте Grinning
Малко съм болна и карам на плодове и ядки.Днес съм на една салата от моркови,но....довечера ще нападам ципурата в тавата с марулка ,да не е самичка Laughing
Иначе държа фронта.Не се предавам.Сладкото го замествам с халва или растителни бисквити на Победа.
Хайде до скоро Stop

# 328
  • под дъгата
Здравейте Simple Smile Имам да се хваля- свалих 2 кг от лунуването  newsm44 Не знам задържат ли се или не,за първи път ми беше,по-важно за мен е че издържах и се чувствам добре  Laughing Днес съм на фреш от ябълки,червено цвекло и морков,варени картофи за обяд и смятам и това да вечерям с малко салатка
Хубава вечер  Hug

# 329
Здравейте, и аз карам на плодчета от няколко дни, свалих малко килца тези пости, дано ги запазя Praynig
Слагам по кафенце, без мляко за нас Hug

Аз в събота си правих Постните шоколадови квадрати, но им добавих и бурканче домашно сладко и стой та гледай, не свариха да изстинат  Joy
Къде да намеря рецепта за тези квадрати, могат да се включат в менюто за Бъдни вечер newsm78

Общи условия

Активация на акаунт